Cautare

17954 de rezultate pentru "cand" (3.42 secunde)
"Elena si Guy s-au cunoscut pe cand erau studenti si s-au casatorit. ... Cand aude de Europa se lumineaza la fata si incepe sa isi spuna parerea: ... Avem si apa in curte, dar cand se opreste, se opreste in tot satul.
La fel de bine dispus a parut si prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu, dar pana la un moment dat, cand, iritat de blitul aparatului de fotografiat, a tinut sa dea - la modul figurat - cu tifla peste "neobrazarea" fotoreporterului:
In primul rand, a subliniat Murgeanu, primarii trebuie sa faca proiecte, iar in anumite cazuri - unde exista proiecte - secretarul de stat a aratat ca edilii au inceput sa dea inapoi cand au realizat ca trebuie sa se preocupe de cofinantare sau de intretinerea, costisitoare, a investitiilor.
In scurt timp, Elena Udrea a devenit ministru peste doua ministere, mai intai plin si interimar, pentru ca acum, cand este interimar pe ambele ministere, sa anunte (ceea ce a si facut!) ca se reintoarce langa Traian Basescu, ocupandu-se de coordonarea campaniei electorale a presedintelui sau.
Flacara violet ataca din nou tot joia, cand, daca ar fi sa ne luam dupa Viorel Hrebenciuc, Traian Basescu este in forma maxima. ... joi este ziua flacarii violet cand Basescu se afla in forma maxima.
De cateva zile, s-a relansat in forta tema votului obligatoriu, iar opiniile sunt la fel de impartite ca si in restul ocaziilor cand acest subiect a fost dezbatut. ... Cand ideea de democratie ajunge in pericol, insa, din cauza unor factori bine determinati, problema s-ar putea pune altfel.
Miercurea trecuta, cand trebuia sa se dea votul final pe Legea pensiilor, deputatii PNL si PSD+PC au parasit sala pentru ca nu au fost de acord cu eliminarea majorarii punctului de pensie la valoarea de 45% din salariul mediu brut pe economie si nici cu majorarea varstei de pensionare pentru femei la 65 de ani.
Mesajul este replica la afirmatia facuta de Traian Basescu in 2004, cand si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale impotriva lui Adrian Nastase."Adriane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii", spunea, atunci, candidatul Aliantei PNL-PD.
Modul in care ii conduce este intentionat naucitor, bazat pe principiile dresajului stiintific - bate-i cand nu se asteapta, da-le de mancare cat sa nu moara, lauda-i cand simti ca o sa muste, distruge-le orice farama de vointa sau personalitate.
Cand sunt buni, cand rai, azi se jura ca n-are intelegeri cu mogulii, maine bate palma cu ei. Cand exclude, cand include Securitatea in PNL. ... Cand il injura lacomia, clientela, demagogia PSD, cand propune Romaniei un proiect pe 10 ani cu ele.
• Nu-i asa ca va simtiti mai bine, cand vedeti la televizor ca se face dreptate in vami si politie ?
"Cand vorbim despre demisia unui prim-ministru, trebuie sa ne gandim mai putin la imagine si mai mult in termeni de consecinte ale actului. ... Adica sa inceapa sa le si mai dea dreptate din cand in cand celor care-l critica.
Acest eveniment de tip regresiv, chiar devastator, s-a produs atunci cand sociologul s-a transformat in partizan. ... Atunci cand a avut motive sa vrea ca rezultatele unui sondaj sa iasa asa cum dorea el. ... Atunci cand a inceput sa lanseze pe piata sondaje otravite.
Pe unul dintre ei l-a cunoscut in ianuarie 2011, la un targ agricol din SUA, iar pe celalalt mai inainte, cand a venit la APIA Dolj sa se intereseze cand va primi subventiile.
Pe cand o vizita in SUA din aceasta perspectiva? ... Lucrez foarte bine cu toti si am aceasta capacitate de a-i asculta pe toti, nu sunt un lider individualist, ma simt mai confortabil cand reusesc sa creez un anumit consens.
Evident, atunci cand vor partenerii nostri strategici. ... Mai grav este cand un sef de stat cedeaza pentru a-si salva pielea.
- Cred ca pentru oamenii care cunosc Romania (si, in general, cand o cunosc, o iubesc) - evenimentele din aceasta vara nu au daunat imaginii tarii, pentru ca fac parte dintr-o psihodrama noua pe care au privit-o cu interes si intelegere.
Nu vreau sa comentez ceea ce s-ar fi discutat inauntru, conform diverselor surse, pentru ca nu stiu cat te poti bizui pe sursele astea, mai ales cand informatiile se bat cap in cap.
Ca pe vremuri, la coada la Gostat, cand nu plecai sa nu pierzi coada.
Mi-am imaginat ca tacerea dumneavoastra proverbiala este semnul unei cumpatari, al lucrului bine facut si, cand colo, nu a fost decat semnul neputintei de a va exprima, de a spune in cuvinte ceea ce ganditi cu adevarat!
google-analytics.com