Cautare

17955 de rezultate pentru "cand" (4.73 secunde)
CONSTANTIN TUDOR) Prin anul 1980, cand lucram la Biroul de turism pentru tineret, am ajuns pentru prima oara la Balcic.
Scaderea in greutate apare atunci cand celulele canceroase se extind catre ficat si il umpiedica sa functioneze in mod optim, in special in ceea ce priveste reglarea apetitului si inlaturarea toxinelor.
Temperaturile minime vor fi in crestere pana in data de 12 Aprilie, cand media lor va fi de 4 grade, apoi vor scadea, astfel ca joi, 13 aprilie se vor situa in apropierea pragului de inghet.
Atunci cand sotia se transforma intr-o a doua soacra si ajunge sa caute nod in papura din orice, sa iti reproseze non-stop fel si fel de lucruri, ceea ce inseamna ca nu il mai apreciaza indeajuns.
Oamenii din sat au plecat la lucru, iar cand s-au intors, pe timp de noapte au observat ceva ciudat intr-o vale din apropiere. ... Atunci cand l-a zarit, cele doua persoane au fugit catre caruta si in acel moment niste capace negre au acoperit aceasta caruta.
Cunoscuta blogger-ita inventariaza cele 5 reguli pe care le-a aplicat in prima zi de cand sta in casa impreuna cu cei doi copii ai ei, izolati pentru a nu se expune la amenintarea epidemiei de coronavirus.
5 metode naturale simple care te ajuta imediat Cand iesi afara si iti curge nasul, cand stai in casa la fel. ... Cu toate acestea, atunci cand un microb incearca sa intre, organismul incepe productia de mucus ca mecanism de aparare.
Astfel, chiar si cand ne intelegem bine cu aproapele nostru, daca visam noaptea ca am putea profita de defectele si greselile prietenilor nostri, pentru a ne salta imaginea calcand pe cadavrele lor, nu ne-am da in laturi de la a o face.
ei cand mai muncesc? Cand mai are timp un ministru sau un secretar de stat, un director general sau un presedinte de banca sa citeasca mapa care-i vine la semnat?
Printre acestea, o oponenta neaparat utila era antagonismul dintre 'clasa muncitoare' (mintita, ca si acum, ca reprezinta forta conducatoare) si intelectualitate, pericol permanent, caci intelectualul nu se putea lasa convins decat atunci cand era cumparat si-si dadea seama de adevaruri.
Printre acestea, o oponenta neaparat utila era antagonismul dintre 'clasa muncitoare' (mintita, ca si acum, ca reprezinta forta conducatoare) si intelectualitate, pericol permanent, caci intelectualul nu se putea lasa convins decat atunci cand era cumparat si-si dadea seama de adevaruri.
Absoluta obiectivitate este o iluzie, atunci cand n-ai curajul sa recunosti ca este o minciuna. Dar un minim de decenta este necesar in sensul ca atunci cand afirmi ceva trebuie sa te bazezi mai mult pe fapte decat pe sentimente.
Cand spui democratie, spui sistem parlamentar. Cand spui Romania, spui sistem parlamentar bicameral. Dar cand mai spui Romania, mai spui si parlamentul circarilor.
Pe care am vizitat-o si eu mai demult (cand mai aveam inca masina), cu ocazia unei inspectii de grad intr-o comuna din zona. ... Si un mic lac, care, din cand in cand, dispare, nu se stie unde.
mai avem nevoie, din cand in cand, si de aer curat. ... In martie s-au implinit 160 de ani de cand un lautar anonim i-a povestit, la Soveja, lui Alecu Russo, acompaniindu-se cu cantec de fluier, despre cei trei ciobani;
De exemplu, au amenintat de nu mai stiu cate ori ca ies de la guvernare, s-au pupat cand cu unii, cand cu altii, de bine le-a zis cine le-a zis prima oara "solutia imorala"!
Nici ca natie n-as avea nimic cu ei, dar ce te faci cand ei tot au ce au cu noi si ne determina sa ne reconsideram sentimentele?
Asta, indiferent ca este vorba de ' virtuozitate' - va mai amintiti oare ce scandal a fost iscat la amicalul Franta - Romania cand pe afisul intalnirii a fost pus un violonist ?
Numai cand se aduna la un loc se strica. ... Si cand ajunge el la guvernare, conducerea executiva e si mai slaba, mai de nimic. ... Si cand vine el la putere, pastreaza acelasi anturaj alaturi de care mai aduce o turma de flamanzi.
Ei bine, daca stam bine sa ne gandim, nu numai galeriile de pe stadioane se comporta precum gibonii in calduri, gata sa se ia la harta cu oricine cand simt miros de femela.
google-analytics.com