Cautare

17955 de rezultate pentru "cand" (8.45 secunde)
In Crisana, vremea va fi mai calda decat normal in prima saptamana a intervalului, cand temperaturile diurne se vor situa in medie intre 8 si 16 grade, cele mai ridicate valori urmand a se inregistra in zilele de 11 si 16 februarie.
Din cand in cand, toata lumea are cate un moment in care tensiunea ii creste sau ii scade.Acest lucru este perfect normal in conditii de stress sau atunci cand se fac exercitii fizice.
• Atunci cand visezi oua inseamna multa bogatie, avutie, o stare general buna insa si faptul ca iti poti face planuri de nunta, avand in vedere ca oul semnifica unirea, perfectiunea atinsa numai prin unificare si prin fecunditate.
Probabilitatea de ploaie va fi mai mare in intervalul 8-13 iulie, cand temporar se vor inregistra si cantitati de apa mai insemnate.
Instabilitatea atmosferica va fi mai accentuata in intervalul 14-16 august, cand local se vor semnala averse, insa ploi de scurta durata nu sunt excluse nici dupa data de 18 august.
Se spune ca in acel punct a patruns primul cui in trupul lui Iisus, atunci cand a fost rastignit. ... • In mod paradoxal, inima este afectata cand sentimentul de bucurie este in exces. ... Dar aceste contrarii energetice se transforma unul in altul cand ajung la limita excesului.
Divan e deschis de mai putin de un an in centrul vechi al Bucurestiului, pe strada Franceza, in una dintre casele in care nu ati vrea sa fiti cand va veni cutremurul.
Este stiut ca, mancand repede aduni mai multe calorii decat atunci cand savurezi pe indelete bunatatile. Savureaza, incearca sa descoperi aromele, lasa din cand in cand tacamul sa se odihneasca si odata cu el stomacul, ficatul, pancreasul.
Cand lua cate un pahar recita din Eminescu- Voi sunteti urmasii Romei? ... Asta recita cand era in momentul de efuziune!
De fiecare data cand un Leu gateste, poti spune cu siguranta ca este cea mai buna masa pe care ai luat-o vreodata, deoarece se stie ca Leii sunt bucatari iscusiti. ... Atunci cand un nativ din Fecioara decoreaza locuinta, rezultatul este perfect, frumos si sofisticat.
Orice femeie se poate duce cu gandul catre o eventuala sarcina atunci cand ii intarzie ciclul aproximativ o saptamana sau mai mult. ... Ciclul e o chestiune regulata si atunci cand intervin nereguli, adica schimbari de rutina, organismul feminin reactioneaza prompt.
Iar atunci cand sarcina dorita intarzie sa apara, e bine sa stiti ca exista trei lucruri critice care trebuie sa se intample ca sa puteti concepe si sa purtati in burtica un fat sanatos pana la termen.
Dar aici nu mergem pe credinte false, caci, atunci cand cineva vrea ceea ce vrem si noi, se manifesta. Cand un om simte dragoste si atractie pentru noi, ne va arata asta. Cand cineva vine spre noi, se comporta clar in acest sens.
Cand spunem ca ceva este frumos, recomandam celorlalti ca ar trebui sa se bucure de aceasta frumusete? ... Frumusetea este… cand te uiti in ochii unei femei si vezi frumusetea in inima ei - Nate Dircks 6. ... Cand lucrez la o problema nu ma gandesc daca e frumoasa.
Dupa ce incepi sa te simti bine in ei, mai tine pantofii in picioare pana cand se racesc. Repeta procesul pana cand pantofii ti se vor potrivi de minune. ... Scoate-i atunci cand nu mai poti suporta si repeta procedeul pana cand iti vor veni.
Probleme apar atunci cand femeile ajung, pe nesimtite, la varsta de 35-40 de ani. ... Cand el se epuizeaza, intemeierea unei familii este posibila doar prin metode care tin de medicina de specialitate. ... Cand, totusi, a ajuns la mine, problema ei s-a rezolvat dupa un tratament cu cateva pastile.
Vine un moment in viata unei femei cand isi doreste cu ardoare sa ramana gravida si nu are prea multa rabdare pana cand dorinta fierbinte de a-si strange pruncul la piept nu se implineste.
Pot sa spun ca, asa cum unii isi numara anii de viata cand vin primaverile, eu ii numar cu toamnele. ... Asa cum ma bucuram cand eram eu de varsta ei.
KARMA DE AGRESIVITATE - Cand Berbecul va intelege ca dragostea pentru el nu trebuie facuta sub forma de agresivitate, va castiga. ... Cand nu are o forta financiara, nu isi mai poate manifesta dragostea.
Ce inseamna cand visezi struguri Interpretarea viselor care ne apar in timpul noptii poate fi considerata o indeletnicire ezoterica si potrivita numai pentru aceia care au multiple cunostinte in domeniu si implicit o vasta experienta.
google-analytics.com