Cautare

17955 de rezultate pentru "cand" (5.39 secunde)
Majoritatea oamenilor traiesc cu ea si foarte multi sunt inselati cand le este lumea mai draga. ... Pe de alta parte, trebuie sa recunoastem ca personajul este de o perfidie iesita din comun si este bine sa fii precaut atunci cand investesti prea mult in ea.
Prima inregistrare radiofonica este realizata in noiembrie 1979, cu piesa "Cand s-o impartit norocul". ... - Cand ati inceput sa cochetati cu muzica folk si cand ati avut prima chitara? ... - Eram in liceu cand am primit prima chitara, ca premiu, la un festival, la Sighet.
Din luna martie a acestui an, de cand Fiscul si Garda Financiara au ordin sa nu mai permita intrarea in tara a tirurilor pline cu marfa fara acte de provenienta si de cand se sigileaza orice mijloc de transport care vine din spatiul intracomunitar, afacerile la vedere cu legume, fructe si produse congelate parca au "inflorit"
Asa se intampla cand lucrurile nu merg corect. ... Cand lasi oamenii sa faca fotbal, reusesc, ca la CFR. ... Cand te bagi in niste lucruri necunoscute, cand ai oameni mari, care au facut performanta, oameni de fotbal...
Si cum sa nu fie, cand trebuie sa-si bata capul cu o gramada de ordonante si tot atatea legi, care mai de care mai incalcite si mai indescifrabile, dar care nu le spun nimic de fapt, pentru ca oricum, dupa redactare, nici ei nu sunt in stare sa le mai inteleaga (n.r.:
Geoana si echipa lui au gresit cand, la negocierile cu PD-L pentru formarea guvernului, au refuzat Ministerul de Finante. ... au gresit cand s-au incapatanat sa ia Ministerul de Interne.
Cei patru ministri (foto de la stanga la dreapta), Vasile Blaga - Interne, Radu Berceanu - Transporturi, Adriean Videanu - Economie, Elena Udrea - Dezvoltare si Turism, sunt cel mai adesea aratati cu degetul atunci cand vine vorba despre amestecarea politicii cu afacerile, pentru ca sunt patru politicieni extrem de bogati, cu relatii bune si cu membrii altor partide, dar si cu alti oameni de afaceri.
Si totusi, cand si-a pierdut busola seful statului? Cand a comis eroarea capitala care-l costa azi o semi-izolare pe insula de la Cotroceni? ... Cand merge prin popor, spune insa altceva: ... Cand se intalneste cu parlamentarii partidului, se documenteaza bine in prealabil, stabileste sarcini si traseaza directii.
Ruptura Vremurile cand Ion Iliescu regreta ca Antonescu nu e in PSD par sa fi apus. ... Tot ce nu-si amintea Antonescu despre PSD in toamna lui 2009, cand opozitia canta armonios la harfa proiectului Johannis, i se arata acum, ca o revelatie:
Ruptura Vremurile cand Ion Iliescu regreta ca Antonescu nu e in PSD par sa fi apus. ... Tot ce nu-si amintea Antonescu despre PSD in toamna lui 2009, cand opozitia canta armonios la harfa proiectului Johannis, i se arata acum, ca o revelatie:
Toti au mintit cand se duceau..., construim autostrazi. ... Cand vine data de 5 trebuie sa platesti salariile... ... Si cand era crestere economica se duceau la consum? ... Dar, cand te uiti pe cifre, constati ca ar fi o minciuna. ... Cand iesiti la...
Rezerva BNR a fost umflata cu banii bancilor, dar acesti bani nu pot fi tinuti la nesfarsit cand tu ai envoie de acesti bani ca statul sa functioneze. ... Nu avem stabilit cu FMI cand sa vina Ordonanta la promulgare.
Cand a fost pusa in discutie reforma din domeniul mineritului si energiei la nivel national, ceea ce afecta in mare parte judetul Gorj, acesta fiind cu pondere in producerea curentului electric, am spus clar ca este nevoie de reorganizare si de reforma.
Am "filmat-o" cu incetinitorul pe organizatoarea de "alba-neagra" politica, Alina Mungiu Pippidi - (AMP), la emisiunea lui Robert Turcescu, ca sa detectez momentul cand "fura". ... Iata, filmarea cu incetinitorul la emisiunea lui Turcescu, cand s-a referit la acel moment din 2009, chipurile, momentul sacrificiului personal pe altarul principiilor morale.
Cand un oras nu are PUG, ce consecinte sunt? ... Cand a venit boomul economic cu taxe si impozite, vezi speta Isalnita versus Craiova pentru combinat. ... Tot ce este pe partea dreapta cand te duci catre Carcea, 600 de hectare, este in intravilanul comunei Malu Mare.
Cand un oras nu are PUG, ce consecinte sunt? ... Cand a venit boomul economic cu taxe si impozite, vezi speta Isalnita versus Craiova pentru combinat. ... Tot ce este pe partea dreapta cand te duci catre Carcea, 600 de hectare, este in intravilanul comunei Malu Mare.
Au trecut 300 de zile de cand nu am mai vorbit la o televiziune. ... De cand am iesit din penitenciar am vrut sa treaca o perioada in care sa fac pace cu mine insumi.
Marile valuri in campaniile electorale au fost in 1996, cand CDR a castigat printr-o mare alianta, si in 2004, cand Alianta DA a avut succes pentru ca Basescu l-a inlocuit pe Stolojan.
ßi cand am fost eu se daduse o decizie de impozitare a lui Karl Lagerfeld si nu s-a mai suparat nimeni, n-a sarit nimeni in sus, ce-au cu Lagerfeld. ... - In ceea ce priveste fotbalul, sunt rezultate, nu spectaculoase, dar sa comparam cum era inainte cand ignorau total Fiscul.
Pai, nu suntem in anii 1946 - 1947, cand aram cu boii, cand a fost foametea aceea crunta. ... Si o sa constatam, peste un an sau doi, cand vine PSD la putere, ca am avut un Guvern slab si am pierdut banii de la UE.
google-analytics.com