LEU 22.07-22.08
Viata personala si sociala. Daca aveti dezvoltat gustul pentru neobisnuit, acesta va fi anul dumneavoastra. Va veti confrunta cu noi provocari pe care le gasiti deosebit de interesante iar prietenii va vor ajuta sa rezolvati puzzle-uri greu de descifrat altfel. In situatii de criza familia va cauta pentru a le oferi sprijinul. S-ar putea sa va simtiti ca un super-erou insa nu trebuie sa uitati ca si ei au limitele lor.
Dragoste. Pentru cupluri, anul nou pare a avea un start subred, dar neintelegerile pot fi transformate in noi sanse de a restabili legatura. Daca sunteti insa pe aceeasi lungime de unda o buna parte a anului va fi echilibrata de sentimente puternice. Pana la sfarsitul anului prezenta lui Jupiter in zodia dumneavoastra va fi ca o binecuvantare pentru calatoria alaturi de partener iar cand vine vorba de rezolvarea problemelor vietii, tineti cont ca doua capete valoreaza mai mult decat unul singur.
Viata celor fara de partener ar putea fi presarata cu momente de foc in prima parte a anului dar lucrurile cu adevarat fierbinti le traiti abia dupa 17 august. Increderea in sine vine in prim-plan si devine o momeala puternica pentru altii.
Cariera si bani. Viata profesionala poate parea o avalansa de idei salbatice si unele ar putea sa actioneze asupra dumneavoastra. Abia cand se apropie vara mingea intra in careul dumneavoastra si exista putine sanse sa ratati golul de aur. Ca de obicei va grabiti sa trageti concluziile fara a astepta sa se apropie finalul. In jocul cu finantele va considerati a fi maestru de sah. Imbunatatirea situatiei este dependenta de abilitatile oamenilor de bine care vor cu-adevarat sa va ajute.
Sfatul anului: Nu ravni prea mult, ca sa te poti bucura de ce ai.

FECIOARA 23.08-22.09
Viata personala si sociala. In acest an doua semne de Foc (Berbec si Leu) actioneaza ca un stimulent pentru a va aduce in prim-plan. O cunostinta se minuneaza cand constata ce comoara de informatii aveti de dezvaluit, desi la inceput v-a privit ca pe un om nu foarte bine informat. Va veti face multi amici creandu-va o adevarata retea de cunostinte. Veti fi mai deschisi in comunicare si vi se va deschide o noua lume.
Dragoste. Jumatatea dumneavoastra poate sa va ajute sa mergeti in aceeasi directie. Acest lucru va poate aduce aminte ca magia functioneaza dar sunteti pur si simplu prea ocupati sa o observati. Relatia de cuplu progreseaza iar micile probleme pot fi solutionate rapid doar daca elaborati impreuna un plan de actiune. Necazurile din afara caminului nu fac decat sa va aduca mai aproape unii de altii.
Cei singuri vor simti in acest an un fel de presiune interna pentru a se stabili la casa lor. Cu toate astea va permiteti luxul sa o luati mai incet si sa judecati situatiile in amanunt. Legati noi prietenii si eliminati planurile de viitor, testand relatia pana gasiti un moment bun. Atentie sa nu fie prea tarziu...
Cariera si bani. Pentru cei care isi cauta inca de lucru, anul acesta ar putea inflori noi posibilitati de a va lansa in cariera. Daca le priviti superficial, atunci vor trece pe langa dumneavoastra fara sa va lase o urma de speranta pe viitor. Daca sunteti deja multumiti de locul de munca, nu va ramane decat sa dati curs tuturor propunerilor primite si veti vedea ce recompense bogate vor curge. Spre sfarsitul anului primiti de la un Capricorn o propunere ce va permite sa gestionati usor situatiile dificile. Oricum, cand intalniti vreo problema delicata la locul de munca sau cu finantele, amintiti-va ca ati trait si mai bine.
Sfatul anului: Drumul cel mai scurt dintre doi oameni este zambetul.

BALANTA 23.09-22.10
Viata personala si sociala. Ca o complicata panza de paianjen, asa veti fi in legatura cu persoanele din jur. Inca din 21 ianuarie, Luna va ajuta sa va imbunatatiti abilitatile de comunicare si trebuie sa profitati de asta pentru cei ce se uita la dumneavoastra ca la o fiinta valoroasa. Pe de alta parte, ati putea intalni oameni care va vor cere ajutorul atat de des incat va simtiti sufocati. Trebuie sa invatati sa spuneti si NU. Dupa 24 septembrie rezistenta fizica va fi mai puternica si va ajuta sa obtineti rezultate stralucite chiar si pe vreme nefavorabila.
Dragoste. Orice relatie serioasa implica pentru dumneavoastra sentimente profunde. Se pare ca in acest an, bineinteles alaturi de partener, va veti ocupa lunar de cate o problema, fie ca este vorba de ordinea de zi sau, pur si simplu, de fixarea unor proiecte pentru casa. Acest lucru va face sa fiti un pic mai rezervati cu dragostea insa fiecare sarcina aparent nesemnificativa nu este decat o piatra de temelie pentru o uniune mai puternica.
Pentru cei singuri anul 2014 pare sa nu le aduca nimic stabil. Mici flirturi care nu au nicio legatura cu tipul de relatii visate de dumneavoastra. Chiar daca cineva arata promitator, sigur ii veti gasi alte "defecte" pe care doriti sa le evitati. Din mijlocul prieteniilor exista insa una care se construieste in adanc si care poate scapa la suprafata atunci cand nici nu sperati.
Cariera si bani. Multi oameni vin in contact cu dumneavoastra insa numai cei care lucreaza la ultimul etaj al celei mai inalte cladiri va poate ajuta sa ajungeti exact ce va doriti in cariera. Finantele dumneavoastra par sa urce pe culmi din luna aprilie, apoi toata vara veti fi ocupati cu proiecte ce va vor aduce recompense substantiale. In jurul datei de 15 decembrie veti avea o surpriza placuta ce va ridica moralul la timp pentru Anul Nou.
Sfatul anului: Trebuie sa incerci sa urci foarte sus, daca vrei sa poti sa vezi foarte departe.

SCORPION 23.10-21.11
Viata personala si sociala. Universul pare sa va fi trasat o anumita cale pentru a va descoperi eul interior dar veti primi si ceva in schimb. Dificultatile ivite in a doua decada a lunii februarie vor fi eliminate de propria intelepciune. Va veti imparti intre familie si prieteni, iar asta ar putea fi antrenant dar in acelasi timp si enervant pentru dumneavoastra. Tineti ochii si urechile pe receptie pentru toate informatiile primite. Acestea va vor ajuta sa va retrageti in propriul refugiu atunci cand va simtiti amenintati.
Dragoste. Cine poate ghici unde si cand veti aborda cu mai multa seriozitate dragostea? Nici macar jumatatea nu poate anticipa asta. In primele luni ale anului planetele va pun un pic de balsam vindecator pe problemele esentiale in relatie. Dar, din fericire, luna octombrie va aduce o perspectiva proaspata in viata romantica si micile probleme devin nesemnificative si le veti rezolva.
Pentru cei singuri anul ce vine ar putea sa va aduca o dilema: daca cineva se intereseaza de dumneavoastra pentru o relatie, atunci puteti vedea in acel cineva o persoana de incredere. In primele trei luni ale noului an comunicati de minune cu cei din jur, fara a pune insa bazele unei relatii constante. Aveti si o multime de responsabilitati pe cap si asta va face sa uitati putin de partea dragastoasa a relatiilor. Pe 23 octombrie, Luna si Venus intra in zodia dumneavoastra si vi se vor deschide noi usi. O chimie romantica poate sa va scoata in cale pe cineva nou.
Cariera si bani. Un ambitios Capricorn va influenteaza proiectele de la locul de munca si va deschide calea spre o munca grea dar rodnica. Inainte de asta ati putea sa plantati cateva seminte noi pentru o schimbare pozitiva in viata de la serviciu. De ce nu, poate o abordare mai lejera a oamenilor?
Daca va jucati bine cartile ati putea sta o perioada buna departe de furtunile ocazionale legate de venituri. In jurul datei de 11 martie se iveste o ocazie unica de pe urma careia puteti beneficia de o putere financiara si o cariera de vis. Succesul depinde de cat de mult credeti in ofertele primite.
Sfatul anului: Daca ochii nu vor sa vada, nu-i ajuta nici lumina, nici ochelarii.