Cautare

71 de rezultate pentru "cadavrul" (2.88 secunde)
Cadavrul mumificat a permis extragerea unei cantitati mari de ADN de buna calitate, cu deteriorari putine si nesemnificative. Dr. Nolan sublinia ca analiza secventiala exclude definitiv ipoteza ca specimenul ar fi o maimuta.
Pot sa spun ca nu s-a purtat nicio discutie cu Autoritatea Aeronautica pentru mutarea aeroportului si, daca voi ajunge presedinte, numai peste cadavrul meu se va muta acest aeroport", a anuntat Tirle.
Unii sustin ca miscarea a fost facuta ca sa i se dea in cap cu cadavrul lui Ponta, altii afirma ca e o proptea pusa noului si fantomaticului Partid Comunist Roman.
E lupta de clasa pentru cadavrul de rasa. Formatiunea asta si moarta poate fi stoarsa de bani. Pocneste de mosteniri bogate, de la frunze de milioane de euro pana la vanzari anterioare ametitoare.
Intrebarea fireasca - "De ce-o mai depuneti atunci?" - isi gaseste raspunsul in jocul de putere dintre PSD si PNL, in care castigatorul primeste o halca mai consistenta din cadavrul PDL.
Se arunca in spatiul public dezinformarea ca Traian Basescu nu ar fi stiut de batalia pe cadavrul sistemului de sanatate al poporului roman dintre cartelurile internationale ale asiguratorilor de sanatate, iar legea pentru a carei sustinere s-a mai compromis politic, moral si infractional inca o data (dar ce mai conteaza?!), urma sa fie pretextul legitimarii jafului bugetului sanatatii, pentru a nu mai fi atat de flagrante abuzurile si ilegalitatile.
Se nascu, din cadavrul rau mirositor al pedelismului, asteptata Alba ca Zapada, printr-o simpla vizita prin depozitul plin de chinezarii de doi bani al lui Niro.
traian basescu lasa in urma lui cadavrul unui stat, care nu mai este capabil sa-si apere cetatenii, sa-si indeplineasca misiunea, un stat ale carui institutii au fost acaparate de grupuri de interese, care le folosesc in interes propriu, si impotriva cetatenilor si a interesului public.
pretinzand, care mai de care, ca modificarea Codurilor penale se va face doar trecand peste cadavrul lor, si Dragnea, si Zgonea cad fara sa vrea in capcana de a fi sustinatorii regimului basist, care a ticluit respectivele Coduri, adoptate sub bagheta Monicai Macovei fara dezbatere parlamentara.
Desi conduc la o crestere rapida a puilor, fainurile de acest tip, care se obtin din cadavrul ars al animalului, dauneaza grav sanatatii omului.
Acesta i-a cerut tatalui sau permisiunea sa o cumpere, numai ca a primit un raspuns de felul "numai peste cadavrul meu".
Osemintele Ceausestilor, cadavrul furajdanizat al Madalinei M., D. Diaconescu impingand degetul gros prin ecran catre populatie sunt toate fabricate din aceeasi materie de baza, pastoasa, groasa, pestrita si unsuroasa, si ambalate intr-o tipla stralucitoare, pe care daca apesi prea tare simti nevoia sa te speli pe maini.
Cam asta imi lasa in gura stirile-bomba, breaking-newsele, red-alertii care umplu ecranele in ultima vreme. Osemintele Ceausestilor, cadavrul furajdanizat al Madalinei M., D.
Micutul cultivator de elodii, pe care le ingropa toamna precum prazul ca sa le vanda primavara amatorilor de trufandale, a poftit ca nevastuica la cadavrul viu al marelui elefant petrochimic, dindu-ne de inteles ca are in spate necrofagi de temut.
Nici vorba sa inclin spre tabara literatilor care l-au denumit pe Eminescu "cadavrul din dulapul culturii romane". Pretuiesc jurnalismul eminescian, ma inclin in fata poeziei sale, dar cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa faca aceste aprecieri in cunostinta de cauza.
Carucioarele care introduceau cadavrul in cuptor erau actionate electric, la fel si usile cuptorului. La inaugurare, rulmentii s-au gripat, caruciorul s-a intepenit jumatate afara, jumatate inauntru, iar toate oficialitatile prezente au iesit pline de fum si funingine.
cadavrul unui barbat de 34 de ani, originar din Tara Galilor, pe nume Glyndwr Michael. Acesta murise in urma unei intoxicari cu otrava de sobolani.
Anchetatorii au gasit cadavrul acolo, avand urme de strangulare, insa nu au gasit amprente sau urme prea evidente ale criminalului.
Politia a stabilit ca designerul, care era partenera de viata a lui Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a decedat in urma sinuciderii, cadavrul acesteia fiind descoperit cu o esarfa in jurul gatului, scrie Mediafax.ro.
Pericolul maxim de contaminare este cu cateva ore inainte de deces, dar si cadavrul prezinta un risc ridicat de raspandire.
google-analytics.com