Creatoarea de moda L‘Wren Scott, partenera de viata a rockerului Mick Jagger, care a fost gasita decedata luni in apartamentul ei newyorkez, s-a sinucis prin spanzurare, a declarat, miercuri, medicul legist-sef al Biroului de Medicina Legala din New York, informeaza Reuters.
Politia a stabilit ca designerul, care era partenera de viata a lui Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a decedat in urma sinuciderii, cadavrul acesteia fiind descoperit cu o esarfa in jurul gatului, scrie Mediafax.ro.
Biroul de Medicina Legala nu a oferit alte amanunte in legatura cu moartea lui L‘Wren Scott, iar familia acesteia urmeaza sa anunte detaliile ceremoniei funerare.
Purtatorul de cuvant al rockerului Mick Jagger a declarat ca muzicianul britanic este "complet socat si devastat" de vestea mortii partenerei sale de viata.
"Inca nu reusesc sa inteleg de ce iubita si cea mai buna prietena a mea si-a sfarsit viata intr-un mod atat de tragic. Era o prezenta extraordinara, iar talentul ei era admirat de toata lumea", a afirmat Mick Jagger, care se afla in Australia, pentru o serie de concerte din turneul mondial al trupei The Rolling Stones, cand a aflat vestea mortii lui L‘Wren Scott.
Trupa britanica The Rolling Stones si-a amanat, marti, turneul din Australia si Noua Zeelanda. Agentul de presa australian al trupei a cerut fanilor sa isi pastreze biletele pana la anuntarea unor noi informatii. Grupul britanic urma să sustina sapte concerte in Australia si Noua Zeelanda, in cadrul turneului sau mondial, iar primul show din aceasta serie urma sa aiba loc miercuri seara, in orasul australian Perth.
L‘Wren Scott, in varsta de 49 de ani, fost model devenit stilist, a fost descoperita spanzurata cu o esarfa, luni dimineata, in luxosul ei apartament din Manhattan, New York.
Creatiile rafinate si feminine ale designerului britanic erau extrem de apreciate in randul vedetelor de la Hollywood, printre care actrita Nicole Kidman, care era prietena cu L‘Wren Scott, dar si de prima doamna a Statelor Unite, Michelle Obama.
Totusi, casa de moda a acesteia, LS Fashion LTD, avea datorii de 3,5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de dolari), iar, la randul ei, creatoarea de moda avea datorii personale de 4,5 milioane de lire sterline (7,4 milioane de dolari), conform unor documente contabile publicate in Marea Britanie.
De asemenea, criticul de moda Cathy Horyn, care o cunostea pe Scott de la mijlocul anilor 1990, a declarat pentru The New York Times ca designerul urma sa isi inchida afacerea si intentiona sa faca anuntul in cursul acestei saptamani.