Blogul lui Constantin Gheorghe: Mai in gluma, mai in serios

Vara asta se poarta sloganele cretine! PDL si-a ales drept slogan "Vara asta se poarta albul!" Culoare virginala. Se nascu, din cadavrul rau mirositor al pedelismului, asteptata Alba ca Zapada, printr-o simpla vizita prin depozitul plin de chinezarii de doi bani al lui Niro.
Tot pedelistii o tin langa cu "nazismul" USL. Foarte bine! Pai, sa facem posibila concordanta dintre vorbe si fapte. Ce-ati zice de niste "lagare" de munca, in care cohorta de curve virgine din PDL sa faca, macar acum, cunostinta cu realitatile politicilor lor bezmetice? Daca Fecioara din Plescoi tot e profesionista a mopului, ia s-o vad spaland prin saloane si schimband plostile intr-un spital de tara. Sau pe Monica Macovei trudind prin arhivele tribunalelor, printre sobolani, plina de praf, stand si 16 ore pe zi la munca. Pe Blaga, consumator fruntas, il vad cu papion si cu prosopul pe brat, intr-o carciuma de cartier, gen "La cataua lesinata". Nu stiu unde dracu sa-l trimit pe MRU, ca asta chiar nu stie sa faca nimic! Il fac postac in beciurile din Modrogan? Pe TRU nu-l pot trimite decat la balamuc. E drept, nu se prea mai gasesc sosoni, dar e buna si o pereche de tenisi chinezesti.
Cum eu sunt anti-basist crancen(desi cred ca nu este cazul sa va mai spun asta), propunerea de slogan a lui Mordechai ma bucura: pentru anti-basisti sloganul sa fie "Vara asta se poarta topless!" Bine, in fiecare vara se poarta topless, dar poate anul asta le vedem si in oras, nu doar pe plaja. Daca e protest, apoi protest sa fie! Sa vezi cum rezolvam noi si problemele lui Nicu sordan: lumea va merge pe jos, sau cu transportul in comun, numai sa poata admira peisajul!
Ce poate fi mai frumos decat un san drept semn electoral? Curaj, uselisti! Dati dovada de imaginatie! Vin si eu la casting, pentru a alege sanul perfect!