Cautare

71 de rezultate pentru "cadavrul" (2.71 secunde)
Cadavrul a fost transportat la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici. Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero si i-a fost recoltata o proba de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Cadavrul a fost transportat la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici in vederea efectuarii necropsiei. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Mama acesteia, Elena Garoafa, a fost descoperita de un prieten al familiei intr-un sifonier, iar tatal, Petre Garoafa, a fost gasit de politistii care cercetau locuinta celor doi. Cadavrul acestuia a fost gasit sub un pat si prezenta mai multe plagi injunghiate.
Mai mult decat atat, mama lui Bogdan i-a dat lui Giani sa manance chiar in incaperea in care se afla cadavrul cuscrului sau.
Cadavrul a fost ridicat si transportat la I.N.M.L. unde urmeaza a fi efectuata necropsia. Din primele date a rezultat ca barbatul decedat este agent de politie in cadrul Sectiei 25.
Victima, in varsta de 49 de ani, a fost descoperita in sufragerie si, potrivit concluziilor formulate ca urmare a examinarii preliminare, cadavrul prezenta multiple leziuni de violenta pe intreaga suprafata corpului, data probabilaa decesului fiind 20.06.2011.
Victima, in varsta de 49 de ani, a fost descoperita in sufragerie si, potrivit concluziilor formulate ca urmare a examinarii preliminare, cadavrul prezenta multiple leziuni de violenta pe intreaga suprafata a corpului, data probabila a decesului fiind 20.06.2011.
Tanarul din Baia de Fier, care si-a ucis iubita in varsta de 19 ani, dupa care a urcat cadavrul in masina si l-a plimbat pana ce a fost oprit, intamplator, de politie, a fost condamnat la inchisoare pe viata.Tanarul este obligat, de asemenea, sa plateasca parintilor tinerei ucise despagubiri in cuantum de cate 100.000 de lei pentru fiecare, cu titlu de daune morale.
Trupul neinsufletit al unei fetite de doar cateva luni a fost gasit intr-o punga, la groapa de gunoi a orasului Oravita din Caras-Severin.
Se adanceste tot mai mult misterul crimei din cartierul Berceni din Bucuresti, acolo unde, in apartamentul aflat la parterul unui bloc, a fost gasit cadavrul unei femei ascuns intr-o canapea.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com