Cautare

1238 de rezultate pentru "brasov" (2.67 secunde)
Lucrarile pentru Autostrada Brasov-Bors vor continua, in ciuda discutiilor asupra bugetului care va fi alocat lucrarilor din 2005, afirma ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Daca la Brasov dealerii de autoturisme Dacia si-au epuizat in cateva zile cotele repartizate pentru participare, la Piatra-Neamt doar sase nemteni au ajuns cu rablele la REMAT. ... La Brasov, aproape 1.000 de oameni s-au batut pe 113 autoturisme Logan, reprezentand cota singurului dealer Dacia acceptat in program.
Bechtel, exemplul negativ Tariceanu a mai aratat ca in ceea ce priveste contractul incheiat de Bechtel pentru construirea autostrazii Bucuresti-Brasov trebuia sa se tina cont si de problema legalitatii contractului, dincolo de oportunitatea si de necesitatea proiectului.
Altfel spus, Tractorul Brasov va beneficia de stergerea datoriilor totale, inregistrate la 31 decembrie 2004, in valoare de 6.143 miliarde de lei, la care se adauga plati restante, cifrate la 5.468 miliarde de lei.
Pana la 10 iunie, AVAS va publica anuntul de privatizare pentru uzina din Brasov, urmand ca pana la sfarsitul lunii sa anunte noul proprietar. Pentru societatea Rulmentul Brasov, procedura de privatizare va decurge in paralel cu cea pentru Tractorul.
Prima autostrada finalizata va fi cea care leaga Bucuresti de Timisoara, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute premierul Calin Popescu- Tariceanu, care a precizat ca urmatoarea autostrada, “in masura posibilitatilor“ va fi Brasov-Bors, urmand ca apoi sa fie inceputa autostrada care va lega Moldova de sudul tarii.
(Dana BANZEA) RAFO declarata falimentara La sfirsitul saptaminii trecute, Ministerul Finantelor a cistigat recursul de la Brasov, formulat de RAFO. ... Tribunalul Brasov a luat o decizie buna ", a spus Bodu.
Compania indiana Mahindra&Mahindra a cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea uzinei Tractorul Brasov, a declarat ministrul de Stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si intreprinderilor mici si mijlocii, Gheorghe Copos.
Premierul Tariceanu a declarat ieri la Brasov ca in septembrie va fi cunoscut numele noului proprietar al uzinei „Tractorul“. ... Dupa ce preluarea fabricii din Brasov de catre firma italiana Landini a esuat, Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului (AVAS) a lansat din nou uzina la privatizare.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a stabilit ca ofertele firmelor Mahindra&Mahindra si MYO-O indeplinesc criteriile din anuntul de privatizare a firmei din Brasov, fiind astfel acceptate la negocieri. Totodata, AVAS le solicita ofertantilor pentru preluarea „Tractorul“ Brasov sa-si imbunatateasca ofertele depuse.
Contractul de privatizare a societatii „Tractorul“ Brasov va fi semnat cu indienii de la Mahindra&Mahindra, ne-au declarat surse din cadrul Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS).
De altfel, el a aratat ca in acest an au fost alocate resurse financiare pentru autostrada Brasov-Bors, dar ca anul viitor, in functie de finalizarea studiilor de fezabilitate si a contractelor de finantare, Guvernul va finanta lucrarile la Coridorul IV, iar pe masura resurselor bugetare se va investi si in autostrada Brasov-Bors.
Daca pentru guvernul Nastase, autostrada Brasov-Bors era prioritatea numarul unu, membrii Cabinetului Tariceanu au schimbat macazul, concentrindu-se pe coridorul IV si lasind proiectul cu firma americana Bechtel de izbeliste.
Firma indiana Mahindra&Mahindra care de saptamina trecuta a inceput negocierile cu Autoritatea pentru Valorificarea Arhivelor Statului (AVAS) pentru preluarea Uzinei de tractoare de la Brasov vrea sa disponibilizeze o parte dintre cei 3.300 de angajati.
“Spre exemplu, daca pentru la anul sint prevederi bugetare de 100 de milioane de euro pentru autostrada Brasov-Bors, Bechtel va primi 30 de milioane de euro, pe care va trebui sa-i justifice la sfirsitul anului”, a mai spus ministrul Transporturilor.
Bechtel va justifica la finele fiecarui an cheltuielile efectuate la Autostrada Brasov-Bors din avansul acordat de autoritati, nivelul acestuia fiind de cel mult 30%, a declarat ieri ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.
Negocierile purtate de statul roman cu corporatia indiana Mahindra&Mahindra pentru privatizarea Uzinei Tractorul Brasov sunt pe cale sa aduca un avantaj substantial si fermierilor romani.
Contractul renegociat cu firma americana Bechtel pentru construirea autostrazii Brasov-Bors va fi desecretizat si prezentat public pana la sfarsitul acestei saptamani, cu exceptia clauzelor comerciale cu caracter confidential. ... Proiectul constructiei autostrazii Brasov-Bors are o valoare totala de peste doua miliarde de euro.
Craiova, Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov si Galati sunt vazute intr-un studiu de specialitate ca orase care pot atrage fonduri structurale UE prin crearea zonelor metropolitane. ... Cluj-Napoca, Brasov, Galati si Craiova.
ELECTROPUTERE Craiova nu este singura societate pentru care s-a ales solutia vanzarii pe active, alte cazuri fiind TRACTORUL Brasov si NITRAMONIA Fagaras.
google-analytics.com