Cautare

1238 de rezultate pentru "brasov" (3.06 secunde)
Reprezentantii UDMR Covasna au solicitat autonomia tinutului Secuiesc si au lipit, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov, un afis cu mesajul "Autonomie pentru tinutul Secuiesc".
Acestia au lipit, luni, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov un afis cu mesajul “Autonomie pentru Tinutul Secuiesc“. UDMR Covasna a tinut chiar o conferinta de presa la hotarul dintre judetele Covasna si Brasov, “acolo unde incepe Tinutul Secuiesc“.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Fostii ministri ai Turismului se reunesc la Brasov In incheiere, pentru a ne demonstra cat de simpatic poate fi, ba chiar ne-a scos ochii ca ne ofera o stire "fierbinte", "o exclusivitate", Dan Matei Agathon a anuntat ca pe 25 si 26 iulie, la Brasov are loc o reuniune a fostilor ministri ai Turismului, la care, fireste, va participa si el.
Deputatul PNL Ioan Ghise (foto) a propus sambata, in cadrul reuniunii parlamentarilor liberali de la Brasov, ca Alianta D.A.
Daca UDMR s-a pronuntat ferm pentru construirea autostrazii Brasov-Bors, pe care europenii refuza s-o finanteze, parlamentari ai PNL si ai PD opteaza pentru Autostrada Bucuresti-Nadlac (Arad) de pe Coridorul 4 Paneuropean.
Constantin Faina, deputat PUR de Brasov, presedintele PUR Brasov - administrator la AGROVIT SA; Gavrila Vasilescu, senator PUR de Botosani - cenzor supleant la DENIS TECHNOLOGY SA;
Conducerea organizatiei municipale Brasov a PSD a stabilit recent un nou cuantum al cotizatiilor pe care le vor plati lunar membrii acesteia. ... Presedintele organizatiei municipale Brasov a PSD, Nicolae Tucunel, isi doreste ca membrii de partid sa fie mai constiinciosi decat pana acum in achitarea cotizatiilor.
Dupa ce in urma cu o saptamina intrunirea zonala a PC s-a derulat la Brasov, simbata, la Galati, organizatiile partidului din Moldova si Dobrogea s-au adunat pentru a pune la punct strategia formatiunii in urmatoarea perioada Peste 200 de reprezentanti ai filialelor din Moldova si Dobrogea apartinind Partidului Conservator (PC) au participat, simbata, la Galati, la o intrunire zonala condusa de presedintele acestei formatiuni politice, Dan Voiculescu.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat, marti, ca Guvernul va propune companiei Bechtel rediscutarea contractului pentru autostrada Brasov-Bors, respectiv stabilirea unor clauze prin care firma se angajeaza sa respecte termenele prevazute.
Furnizorii de componente pentru concernul Ford sunt interesati sa inchirieze spatii pe Platforma Tractorul Brasov, a declarat duminica , partener confondator Centerra Capital Parteners, reprezentant Flavus Investitii, Victor Vabaneaux.
Dosarul s-a aflat in cercetari la Parchetul de pe linga Tribunalul Gorj care i-a trimis pe rind in judecata pe afaceristii din Brasov.
• In 29 ianuarie, s-a inregistrat un atac armat la o casa de schimb valutar din Brasov , in urma caruia au murit doua persoane, politistii brasoveni considerand ca acesta este "cel mai complex eveniment din cazuistica ultimilor 20 de ani".
„S-a decis ca dupa discutia de la Poiana Brasov sa se mai analizeze subiectul vreo zece zile.
Casa de brokeraj HB Invest, din Brasov, si-a incheiat activitatea, iar clientii societatii pot sa isi retraga banii din contul bancar deschis la BRD-GSC Brasov, au anuntat reprezentantii intermediarului.
Ele au fost atentionate sa reanalizeze listele electorale si sa repare urnele si cabinele de vot“, spune Mihai David, purtatorul de cuvant al PSD Brasov, citat de „Monitorul Expres Brasov“.
Liderii teritoriali ai PSD s-au adunat de ieri la Poiana Brasov pentru a discuta bugetele locale si evolutiile politice din ultima perioada, dupa ce presedintele executiv al partidului s-a autosuspendat din functie. Intalnirea de la Brasov urmeaza sedintei de joi seara a Comitetului Executiv al PSD Bucuresti.
PSD a luat aer de munte Liderii PSD, fara Adrian Nastase, autosuspendat in urma scandalului "Matusa", au avut multe de discutat la Poiana Brasov. ... Pina la inchiderea editiei nici unul dintre reprezentantii PSD Galati prezent la discutiile de la Brasov nu a facut nici un fel de declaratii.
Brasov). ... TerraLonga Trail'n'Bike se va desfasura in zilele de 17 august (cursele de alergare montana) si 18 august (cursele de MTB) si este co-organizat de Asociatia Judeteana de Atletism Brasov si sustinut de Primaria si Consiliul Local Tarlungeni.
Decizia conducerii PSD de la reuniunea din Poiana Brasov, prin care presedintele Mircea Geoana a preluat "comanda unica" a partidului, a facut primele victime.
google-analytics.com