Cautare

1238 de rezultate pentru "brasov" (3.65 secunde)
Vasile Dancu, Miron Mitrea, Ioan Rus, Adrian Severin si Madalin Voicu au fost criticati, de unii participanti la reuniunea informala a unor lideri PSD, din Poiana Brasov, au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, surse participante la discutii.
o etapa de consolidare a partidului, de organizare interna, iar apoi, peste doi ani, sa stabilim asezarea in blocstarturi, pentru competitia care va urma", a spus Nastase.Presedintii de organizatii PSD se vor reuni, astazi, la Brasov, intr-o intalnire informala premergatoare Comitetului Executiv National de luni, la invitatia liderului PSD Brasov, Constantin Nita, la reuniune participand si presedintele partidului, Mircea Geoana.
Social-democratii sustin ca ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a dat dovada de incompetenta timp de mai bine de un an, in care a condus ministerul, si modul in care a coordonat lucrarile la constructia autostrazii Comarnic-Brasov.
Reuniunea informala a ministrilor, secretarilor de stat, presedintilor de organizatii si parlamentarilor democrat-liberali a avut loc, sambata, la Poiana Brasov.
Vicepresedinte al Comisiei de buget, finante si banci, Ialomitianu are 51 de ani, este deputat de Brasov si a terminat Universitatea de Vest din Timisoara, fiind doctor al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca. Aflat la primul mandat de parlamentar, Ialomitianu a fost director la Finante in Brasov.
Activistul Ion Manzala, din Brasov, mai putin talentat, pare-se, la rima sau poate un adept al versificatiei albe, nu-i asa, moderna, i-a dedicat "primei Fiice" urmatoarele randuri: ... Brasov).
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Brasov, ca fostul lider social-democrat Mircea Geoana "a ratat o sansa uriasa sa taca", ca in ochii lui acesta s-a descalificat definitiv si nu a exclus posibilitatea ca Geoana sa fie schimbat de la conducerea Senatului.
Dupa ce in 2008 a fost convins de Mircea Geoana sa candideze din partea PSD pentru un fotoliu de senator de Brasov, in prezent Prunariu nu vrea sa mai auda de politica:
Primaria nu poate aplica amenzi pentru neasigurarea locuintelor Primaria Brasov inca mai asteapta un raspund din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor si din partea Ministerului Administratiei si Internelor, dupa ce in urma cu trei saptamani a solicitat clarificari cu privire la aplicarea Legii privind obligativitatea asigurarii locuintelor.
La Brasov, primarul PDL George Scripcaru ar obtine aproape 48%, in timp ce candidatii USL, Adrian Atomei sau Catalin Leonte, ar obtine cu 12-13% mai putin.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
O pozitie de sustinere a demersului lui Ponta are si PSD Brasov. "Pozitia PSD Brasov este sa se respecte disciplina de partid de sus pana jos, de la presedinte pana la ultimul membru", a declarat ex-ministrul Constantin Nita.
Nemultumirea sa din ultima perioada nu a trecut de zidurile sediului din strada Lunga din Brasov. ... De la prezidiul Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, inca presedinte a informat plenul ca deputatul de Brasov Gabriel Tita Nicolescu, ce si-a anuntat retragerea din grupul parlamentar progresist (UNPR) si alaturarea la grupul PDL.
• In Brasov, potrivit unui sondaj intern comandat de liberali si citat de presa locala, actualul presedinte al Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu (PNL), a fost devansat in sondaje de independentul Nicolae Tucunel, sustinut de PDL.
El mai cere capul liderilor organizatiilor unde PSD a pierdut alegerile, cum sunt cele din Cluj, Brasov, Bistrita, Timis, Covasna, Prahova, Constanta, Bucuresti sau Ilfov.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) strange oferte din partea unor investitori care se arata foarte dornici sa preia Tractorul Brasov, in acelasi timp in care italienii de la Landini asteapta aparitia actului normativ referitor la aceasta privatizare.
Lista este lunga si cuprinde, printre altele, si o serie de societati mari si importante pentru economia romaneasca, care, desi privatizate, se confrunta cu probleme, printre care Tractorul Brasov, ARO Cimpulung, Corapet Corabia.
Astfel, in perioada 9-20 noiembrie, au fost controlate 223 de unitati din judetele Arges, Hunedoara, Bihor, Timis, Valcea, Maramures, Cluj si Brasov. ... Si in Brasov au fost gasite ceva nereguli.
Acesta a spus insa ca a avut discutii cu autoritatile locale din Brasov, care s-au aratat interesate de acest proiect. “Daca Consiliul Judetean Brasov este interesat de un Dracula Park in zona Rasnov-Bran nu avem de ce ne opune.
FMI insista pentru privatizarea “Tractorul“ si “Electroputere“ FMI exercita “o presiune uriasa“ asupra autoritatilor pentru privatizarea societatilor Tractorul Brasov si Electroputere Craiova pana in iunie 2005, a mai spus presedintele AVAS.
google-analytics.com