Cautare

1238 de rezultate pentru "brasov" (2.67 secunde)
Aceste terenuri pot fi pentru Valcea ceea ce este Poiana Brasov pentru judetul Brasov", a afirmat edilul din Ocne. Nu a fost data nici o declaratie legalizata Cei care vor fi stramutati trebuia sa dea declaratii in fata notarului in legatura cu modalitatea in care statul ii va despagubi.
Cel mai scump in Poiana Brasov, ca in fiecare an. ... Agentii de turism spun ca Poiana Brasov ramane si in acest an una dintre cele mai scumpe statiuni montane de Revelion.
Referitor la constructia autostrazii Bucuresti-Brasov, Berceanu a mai anuntat ca Ministerul Transporturilor va organiza, pana la sfarsitul anului, licitatia pentru realizarea celor trei tronsoane, lucrarile urmand sa inceapa in primavara lui 2007. Este vorba despre tronsoanele Ploiesti - Comarnic, Comarnic - Predeal si Predeal Brasov.
"Se discuta despre niste instruiri ale noastre, pe baza programului Twinning, si, din cate am inteles, la inceputul lunii decembrie va fi organizat un seminar la Brasov. ... Seminarul de la Brasov va mai fi urmat de cateva seminarii de acest fel, organizate in mai multe judete din tara.
Printre aceste societati se numara si Tractorul Brasov, Nitramonia, Rulmentul Brasov, Electroputere Craiova si Antibiotice Iasi, despre care seful AVAS spune ca "este cea mai ispititoare firma pe care o avem in portofoliu".
Pana intr-o statiune de pe Valea Prahovei, o excursie rapida, pe viitoarea autostrada Bucuresti-Brasov, ii va costa pe turisti vreo 10 euro, adica aproape 35 de lei.
In tara exista deja o serie de astfel de manifestari - "Caravana Clatitelor" (Prejmer, Brasov), "Festivalul International 'Pomana Porcului'" (Balvanyos, Covasna), "Festivalul Carnatilor si al Covrigilor" (Buzau), "Festivalul Secerisului" (Ampoita - Alba), "Festivalul Pastravului" (Ciocanesti, Suceava), "Festivalul Sarmalelor" (Praid, Harghita), "Festivalul Branzeturilor si al Pastramei" (Bran, Brasov).
Societatile comerciale aflate in stare de insolventa, precum Tractorul, Rulmentul Brasov sau Terom Iasi, trebuie sa realizeze planurile de restructurare in care sa stabileasca modul de vanzare a unor active sau grupuri de active ale fluxului viabil si disponibilizarea totala sau partiala a personalului.
Astfel, stocul spatiilor industriale din Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara si Oradea va creste de la nivelul actual de peste 250.000 de metri patrati la 875.000 mp in 2009, potrivit estimarilor.
Cursurile, care vor dura cinci zile, vor fi grupate in functie de domenii precum biodiversitate, care vor avea loc la Sibiu, Mures, Brasov, Maramures, Suceava, Covasna, Buzau, Mehedinti si Hunedoara, agricultura ecologica care se vor tine in Mures, Arad, Maramures, Suceava, Cluj, Calarasi, Giurgiu, Brasov, Sibiu si protectia solului, in Vaslui, Buzau, Vrancea, Timis si Arad.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat ieri ca vor fi evaluate costurile pentru fiecare tronson al autostrazii Brasov-Bors si ca va solicita companiei americane Bechtel sa accelereze lucrarile de constructie.
Ministerul Transporturilor va propune Guvernului suplimentarea de la buget cu 278,2 milioane de lei a fondurilor pentru derularea lucrarilor la autostrada Brasov-Bors, deoarece sumele pe care institutia urma sa le obtina din credite externe nu pot fi asigurate in timpul necesar, anunta Mediafax.
Si presedintele ANTREC Brasov, Mioara Stoian Visan, ne-a confir-mat ca in aceasta perioada pensiunile au fost ocupate in proportie de 95%, iar numarul turistilor care au ales zona Brasov a fost mai mare cu 20% decat in aceeasi perioada a anului trecut.
Platforma industriala a societatii Tractorul Brasov a fost vanduta. Firma Flavus Invest din Bucuresti a fost desemnata ieri castigatoare a licitatiei pentru platforma industriala a uzinei la pretul de pornire de 91,6 milioane de euro.
Brasov. ... Ravasitul oilor este de fapt o sarbatoare simbolica ce marcheaza sfarsitul anului pastoral.", se arata intr-un comunicat de presa al Asociatiei Nationale de Turism Rural Ecologic si Cultural,filiala Brasov (ANTREC).
Oradea, Targu-Mures, Ploiesti, Bacau, Brasov, Sibiu, Galati, Craiova, Baia Mare si Arad. ... Tiago Targu-Mures, Tiago Ploiesti, Tiago Bacau si Tiago Brasov.
Si asta pentru ca agentiile de turism au vandut in proportie de 80% pachetele turistice pentru Craciun si Revelion in statiunile din judetul Brasov, urmand ca preturile pentru locurile ramase sa creasca cu 5 pana la 8%.
Doua vehicule de investitii controlate de Cheyne Capital, fondul britanic care a preluat Tractorul Brasov, au intrat in incetare de plati, iar agentia de evaluare financiara Standard & Poor's (S&P) a revizuit ratingul acestora la "D", treapta cea mai de jos a calificativelor.
Licitatia pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov, care trebuia sa aiba loc initial pe 24 decembrie 2007, a fost amanata pentru a doua oara, pentru data de 30 ianuarie, din cauza unor solicitari formulate de companiile care intentioneaza sa participe la proiect.
La targul organizat la World Trade Center Bucuresti in perioada 19-23 martie vor fi expuse 70 de proiecte rezidentiale."In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia.
google-analytics.com