Cautare

1238 de rezultate pentru "brasov" (8.07 secunde)
De patru zile, se afla internat la sectia de cardiologie a spitalului judetean din Brasov. ... "De patru zile sunt la spitalul judetean Brasov. ... locuieste in Sinaia, singur, Jean nu a apelat la medicii din Capitala, ci a fost internat la Brasov.
Week-end-ul trecut, indragitul cuplu de prezentatori al postului Antena Stars s-a bucurat de un rasfat parca scos din perioada interbelica a Marelui Gatsby, la hotelul Alpin din Poiana Brasov.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov. ... Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov.
Scene de groaza, sambata seara, pe scena Eurovision de la Brasov! ... Eurovision si angajata TVR cu o vechime 40 de ani, a avut parte de o mare cumpana pe scena de la Brasov.
Fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc (61 de ani), nu va uita niciodata ziua de 28 octombrie 2014, atunci cand procurorii DNA- Brasov l-au retinut pentru 24 de ore.
Bucuresti, Timisoara, Brasov, Iasi, Cluj, Sibiu, si embrionul de clasa de mijloc, constituit din intelectualitatea tehnica, economica si umanista, pe de alta parte.De mentionat prezenta masiva, in strada, a tinerilor. Acest lucru era evident inca de la revolta sociala de la Brasov, din 15 noiembrie 1987.
Incendiu violent la o cabana din Brasov: ... Este vorba despre un tanar de 18 ani", a declarat, la Realitatea TV, Ciprian Sfreja, purtator de cuvant ISU Brasov.
Aceasta reusita remarcabila va fi sarbatorita in perioada 17-26 decembrie prin seria de evenimente desfasurate sub numele de Tara PROFI in Centrul nou din Brasov, zile magice de targ, concerte, tehnologie high-tech, sala de cinema 7D, jocuri digitale si multe altele.
Robotul NOX se simte atat de bine la Brasov incat a invatat sa vorbeasca romaneste si i-a invitat duminica in Tara Profi pe romani unde petrecerea a continuat pe ritmuri rock, impreuna cu trupele Compact si Vita de Vie.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. Potrivit ISU Brasov, trei dintre victime au fost transportate la spital.
Aeroportul din Brasov se va deschide in noiembrie 2022. 8 companii mari vor sa zboare la aeroportul din Brasov. Aeroportul de la Brasov a costat 120 de milioane de euro.
Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Brasov a vandut prin licitatie un teren pe care se afla o strada din Brasov.
Liga a 2-a, etapa a 16-a FC Brasov - Dinamo 0-2 (0-1) Au marcat: ... FC Brasov: Micu - Marc, Fustar (cpt.), Mitrov (Tud.
• In sprijinul celor care vor veni pe DN1, de la Brasov catre Bucuresti, recomandarile vizeaza folosirea urmatoarelor rute alternative: • - DN1A Brasov - Cheia - Sacele - Valenii de Munte - Ploiesti - Buftea - Bucuresti;
Clubul Rapid a fost amendat cu 25.000 de lei pentru incidentele pirotehnice produse pe stadion la meciul cu FC Brasov.
Un grav accident rutier s-a produs ieri, in jurul orei 18.15, pe DN13, la iesirea din Brasov spre Sighisoara. ... Politistii rutieri au restrictionat traficul pe ambele sensuri ale DN 13, la iesirea din Brasov spre Sighisoara pentru a efectua masuratori.
In 2010 la Brasov au fost raportate 6.435 de infractiuni de natura judiciara. ... In geanta se afla, de fapt, ziare, pachete de tigari sau sapun", spune Mihaela Hermeneanu de la Compartimentul Prevenire al Politiei Brasov.
Potrivit sursei citate, politistii brasoveni au luat masura restrictionarii traficului dinspre Brasov catre Poiana Brasov, pe DN 1E, deoarece parcarile din statiune sunt pline. Accesul catre Poiana Brasov este permis pe masura ce alte autovehicule parasesc statiunea, se mai arata in comunicatul de presa.
Oamenii legii au descins simultan, ieri-dimineata, la ora 6.00, in cinci locatii - doua in Craiova, doua in Bucuresti si una in Brasov - in cautarea falsificatorilor.
google-analytics.com