Cautare

8791 de rezultate pentru "basescu ce dracu e acuma" (4.43 secunde)
Dupa episodul Becali si spritul cu fotbalistii stelisti, numele presedintelui Traian Basescu este adus din nou in atentia opiniei publice cu un subiect nu tocmai placut.
Presedintele Traian Basescu a fost suspendat ieri din functie cu votul majoritatii Parlamentului, Romania traversand acum cea mai grava criza politica de la caderea comunismului, in 1989. Au votat pentru suspendarea presedintelui 322 de parlamentari, in timp ce 108 au votat impotriva, iar 10 voturi au fost anulate.
- Ma, eu nu cred ca e de bine. ... - Deci, a dracului coincidenta, Kovesi si compania il beau pe Ontanu, nicio legatura cu alegerea lui Basescu prin fraudarea votului. ... Totul e sa nu strige Ciolos a inviat!
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
De ce asa de multe? E o toamna calda, ca zimbetul unei femei frumoase, calma ca Vadim si zimbitoare ca Iliescu. ... E prima data cind regret ca nu sint in Parlament; ... mi s-a parut ca parca Basescu ridea in avionul spre America, si simtindu-ma ocrotit am adormit profund.
De ce asa de multe? E o toamna calda, ca zimbetul unei femei frumoase, calma ca Vadim si zimbitoare ca Iliescu. ... E prima data cind regret ca nu sint in Parlament; ... mi s-a parut ca parca Basescu ridea in avionul spre America, si simtindu-ma ocrotit am adormit profund.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
• 8 ian 2005 - Presedintele Traian Basescu declara ca abordarile de politica externa care sa consolideze pozitia Romaniei in structurile din care face parte, tinand cont de rolul sau strategic la Marea Neagra, vor constitui o prioritate a noii administratii de la Bucuresti.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Partidul se bazeaza pe o decizie a Curtii Constitutionale, care a stabilit ca uitarea e scrisa in legile omenesti.
Daca in viata reala lucrezi de foarte mult timp la un proiect mai de anvergura si nu ai reusit pana acuma sa il termini atunci visul in care esti pe varful muntelui te anunta ca in curand o sa termini cu succes ce ai inceput.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
Saracii...), insa suficient de clar in rezultate pentru a convinge ca Basescu se bucura de sustinerea majoritatii cetatenilor romani activi politic, pasarea asta ratacita s-a transformat intr-o pasarica imputita si tiganca datorita gurii slobode, sincere si proaste a cetateanului Basescu si cu ajutorul impotentei intelectuale a unui "sepepist" din paza Presedintelui Basescu.
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
Reproducem partea a doua a unui articol senzational, publicat in Jurnalul National, despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu". ... La 1 octombrie 2009, PSD a fost fortat sa iasa de la guvernare dupa ce social-democratii au decis sa infiinteze, alaturi de PNL, comisia de ancheta parlamentara impotriva Elenei Udrea.
Simptomatica in acest sens este prima zi a acestei saptamini (luni, 7 februarie) cind aproape toate marile cotidiane nationale (Adevarul, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Ziua, Romania Libera, Cotidianul) au pus tunurile, la unison, pe presedintele Traian Basescu si pe guvernul Tariceanu.
Sa dam inapoi TOT ce se mai poate da fizic, indiferent ce exista acolo: ... Cine dracu mai merge la muzeu? ... Treaba ta ce faci cu cladirea: gasesti chiriasi, o vinzi, o folosesti pentru tine, e a ta. ... Asta e!
Presedintele Traian Basescu a gasit o modalitate extrema de a pune capat crizei politice, anuntand ca isi va da demisia daca Parlamentul va vota pentru suspendarea sa din functie. ... Basescu va candida la eventualele alegeri anticipate si, potrivit tuturor sondajelor de opinie, le va castiga fara probleme.
' Partidele politice - intre colaborare si respingerea discutiilor cu Traian Basescu Dupa anuntarea primelor rezultate estimative, adversarii politici ai presedintelui suspendat au iesit si ei, ca sa le multumeasca sustinatorilor.
google-analytics.com