Cautare

8774 de rezultate pentru "basescu ce dracu e acuma" (3.04 secunde)
Puteti citi in continuare partea a treia a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
"Arata-le ca tu ai puterea!" si "Hai la curatenie!" au fost cele doua sloganuri sub care, in 2007, romanii au fost chemati de presedintele Traian Basescu sa se pronunte la referendumurile privind suspendarea sa din functie si pentru introducerea votului uninominal.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Partidul se bazeaza pe o decizie a Curtii Constitutionale, care a stabilit ca uitarea e scrisa in legile omenesti.
Puteti citi in continuare a doua parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. Traian Basescu: ... nu-mi place ce fac acum, spunandu-le romanilor ca avem nevoie de austeritate.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Traian Basescu: ... Si noianul asta de informatii, de ce s-a intamplat, chiar si pentru oamenii care va cunosc...
Acuzatii fara precedent la adresa lui Traian Basescu: ... Gabriel Zamfirescu) Acuzatii extrem de grave la adresa fostului presedinte, Traian Basescu.
Dupa episodul Becali si spritul cu fotbalistii stelisti, numele presedintelui Traian Basescu este adus din nou in atentia opiniei publice cu un subiect nu tocmai placut.
Presedintele Traian Basescu a fost suspendat ieri din functie cu votul majoritatii Parlamentului, Romania traversand acum cea mai grava criza politica de la caderea comunismului, in 1989. Au votat pentru suspendarea presedintelui 322 de parlamentari, in timp ce 108 au votat impotriva, iar 10 voturi au fost anulate.
"Poate e nevoie si de mine in Parlamentul European", ne-a declarat Roman, dupa indelungi ezitari, legate in principal de grija de a nu inflama spiritele unor pesedisti recalcitranti. ... "Ce a patit Nastase inainte, pateste Basescu acuma: ... "Asta nu mai e hotie, asta e furt".
Presedintele scos din Nationala pentru abateri in cantonament Multi politicieni isi bat capul cum sa-l scoata pe Basescu din functie. Pentru ca Romania are Constitutie pentru atingerea scopului nobil "Jos Basescu!", trebuie, chipurile, respectate procedurile.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
• 8 ian 2005 - Presedintele Traian Basescu declara ca abordarile de politica externa care sa consolideze pozitia Romaniei in structurile din care face parte, tinand cont de rolul sau strategic la Marea Neagra, vor constitui o prioritate a noii administratii de la Bucuresti.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Blaga despre Basescu - O sa-l vada el pe dracu! ... Atacul presedintelui Traian Basescu de la TVR la adresa "stelelor PDL" s-a lasat cu deranj mare in partid.
Nu stiu cum o fi la matale acolo, mult iubite si stimate, da' la noi e jale mare.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
Saracii...), insa suficient de clar in rezultate pentru a convinge ca Basescu se bucura de sustinerea majoritatii cetatenilor romani activi politic, pasarea asta ratacita s-a transformat intr-o pasarica imputita si tiganca datorita gurii slobode, sincere si proaste a cetateanului Basescu si cu ajutorul impotentei intelectuale a unui "sepepist" din paza Presedintelui Basescu.
Asa si acum cu parlamentarii nostri, carora li s-a pus pata pe Basescu. Dupa ce au inghitit repetate jigniri, afronturi, haha-uri naucitoare, si-au luat inima in dinti si au dat drumul la procedura de suspendare.
google-analytics.com