Cautare

8791 de rezultate pentru "basescu ce dracu e acuma" (3.21 secunde)
Declaratiile rasiste ale lui Basescu aduc romii la Cotroceni Protest fata de derapajul romofob, sexist si nationalist de extrema dreapta al presedintelui Romaniei "Cum Dumnezeu femeia roma poate tine cinci-sase copii, iar romanca nu poate?
Iar a facut-o de oaie Basescu! ... ce sa spuna, cum sa rida, cum sa bea sampanie etc. ... ca Basescu e capos rau de tot. ... "Domnul Basescu se asaza pe scaunul de frizer; ... Familia izbucneste in hohote -Uitati ce i-au facut dusmanii- Mesa cade. Basescu spune:
Iar a facut-o de oaie Basescu! ... ce sa spuna, cum sa rida, cum sa bea sampanie etc. ... ca Basescu e capos rau de tot. ... "Domnul Basescu se asaza pe scaunul de frizer; ... Familia izbucneste in hohote -Uitati ce i-au facut dusmanii- Mesa cade. Basescu spune:
Basescu la televizor, Basescu in ziare, Basescu prezent cu steguletul alb la Clubul Roman de Presa, pentru a defini (sau redefini) relatiile dintre ziaristi si politicieni.
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Traian Basescu: ... Dar de ce s-a anuntat prea devreme? ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu: ... Traian Basescu:
Judecatorii Curtii Constitutionale au validat ieri hotarirea adoptata de Parlament privind suspendarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al tarii.
In timp ce liderii PD Bihor trateaza cu calm campania electorala pentru referendum, liberalii au un stil mai direct si mai virulent. Democratii bihoreni nu vor sa-si strice relatiile politice cu vechii lor aliati locali din cauza presedintelui suspendat Traian Basescu.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
Traian Basescu nu a promulgat-o si, legea neaparand in Monitorul Oficial, nu-si poate face efectele. In schimb, Basescu se duce la B1TV.
Prima dezbatere publica intre candidatii la alegerile prezidentiale Traian Basescu si Crin Antonescu a avut loc, sambata dupa-amiaza, la Cluj-Napoca, fiind moderata de jurnalistul clujean Mihnea Maruta, primul care a raspuns intrebarilor acestuia fiind candidatul liberal.
"Basescu a gresit preluand ceea ce i-au dat niste canalii.
Ponta si Antonescu spun ca USL va castiga alegerile si va guverna cu sau fara Basescu presedinte Liderii Uniunii Social Liberale, Victor Ponta (PSD) si Crin Antonescu (PNL) au raspuns, marti seara, la Antena 3, afirmatiilor presedintelui Traian Basescu cu privire la faptul ca USL nu va putea primi guvernarea chiar daca obtine 51% la alegerile din 2012 decat daca cele doua formatiuni fuzioneaza.
DE CE BOC PRIMAR ESTE MOARTEA PENTRU PD-L. SI DE CE BASESCU SE ADAPTEAZA CU PONTA UPDATE. ... E conciliant la maximum, vrea reactii institutionale. Dar daca presedintele nu vrea, atunci, ce sa mai faca si Ponta?
Basescu a incalcat CONSTITUTIA • SUSPENDAREA LUI BASESCU: De cate voturi mai are nevoie USL Uniunea Social-Liberala a depus, miercuri, cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
Convorbirea telefonica dintre Traian Basescu si cancelarul german, Angela Merkel, a ridicat multe semne de intrebare in mediul politic din Romania.
Doar o minune il mai salveaza pe Basescu (Autor:
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
Nu stiu cum o fi la matale acolo, mult iubite si stimate, da' la noi e jale mare.
Singura solutie ca Elena Udrea sa fie primar general e sa o numeasca Traian Basescu Singura solutie ca Elena Udrea sa fie primar general este sa o numeasca presedintele Traian Basescu in aceasta functie, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, potrivit caruia, in sedinta de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, consilierii PSD vor vota pentru pastrarea celor sase sectoare, potrivit Agerpres.
google-analytics.com