Cautare

8791 de rezultate pentru "basescu ce dracu e acuma" (4.60 secunde)
Ilie Sarbu, contraatac la Basescu: ... Ar trebui sa mearga la medic - tremura dimineata Ilie Sarbu, despre care Traian Basescu spunea ca ar trebui sa fie anchetat in dosarul retrocedarilor de terenuri din Timis, lanseaza un contraatac virulent la adresa presedintelui.
Si face orice, inclusiv sa dea foc tarii, pentru a-si pastra pozitia dominanta de forta asupra teritoriilor ocupate.Practic prin schimbarea legilor din justitie facute de tandemul Basescu-Macovei, Sistemul isi pierde principala arma cu care a tinut supusa o tara intreaga in ultimii doisprezece ani.
Pe site-ul de stiri Pro TV, cititorii au postat comentarii dezaprobatoare la adresa presedintelui Traian Basescu, care a petrecut in direct de Revelion si a facut urari intr-o maniera considerata fariseica de cititori, dar stropite din belsug cu sampanie.
voxpublica.realitatea.net:Basescu din lacrima. ... Mihai Gotiu) Da, precum in frumoasele noastre basme, Traian Basescu s-a nascut presedinte dintr-o lacrima.
CUM RAMINE CU BASESCU Intrebarea a fost simpla - daca avem un Vlad Dracul zis Tepes, un Mihai Viteazul, sau un Ferdinand Intregitorul, cum va ramine in istorie Traian Basescu ? Dupa aceste etichete, putem sa intelegem mai bine care este imaginea lui Traian Basescu azi in societatea romaneasca.
"Basescu da foc Romaniei.
Dan Diaconescu, marele pierzator al referendumului Politologul Bogdan Teodorescu apreciaza, intr-un interviu acordat DeCeNews, ca nu este posibila o coabitare intre USL si Traian Basescu, iar acesta va porni un razboi de uzura cu tandemul Antonescu-Ponta.
IUBITI-L PE BASESCU! Eu il iubesc pe Basescu, nu basistii. ... Eu il iubesc pe Basescu, fiindca e aproapele meu, chiar daca posedat de diavol. Eu il iubesc pe Basescu, nu basistii. Basistii il lauda pe Basescu, adica il stimuleaza sa se dea dracului la nesfarsit.
Uneori, insa, e greu de dovedit o cauzalitate intre personalitatea masculina si dominatia feminina. ... Este si cazul lui Traian Basescu, un politician despre care nu se poate spune ca ascensiunea s-ar fi petrecut "sub protectie de fuste".
A demonstrat ca Traian Basescu si PD sunt izolati pe scena politica si am convingerea ca noul guvern va da dovada de stabilitate, coerenta si va face pasii care ne trebuiau catre Uniunea Europeana", ne-a declarat senatorul Puiu Hasotti.
E obiectiv in analize, lucid in declaratii, fair-play fata de sine, fata de camarila si, mai ales, fata de popor.
in ceea ce-l priveste, Ioan Marchis considera ca prefectul a recurs inclusiv la amenintari si santaj pentru a-l determina sa-si prezinte demisia si, din considerente cel putin ciudate, in comunicatul de presa din 19 februarie a.c., emis de Institutia Prefectului, se mentioneaza ca si-ar fi inaintat demisia, desi acesta l-a instiintat doar despre intentia de-a demisiona, incepind cu data de 10 martie.
Daca e bal, bal sa fie! ... Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie. ... Si asta tocmai acuma cand Bloomberg, finantatorul organizatiilor de tip 2035, declara ca taxele sunt panaceu universal.
Batalia pentru vicepresedinti Pentru postul de vicepresedinte politic, unicul candidat este liderul deputatilor PNL, Crin Antonescu, care va reveni la conducerea formatiunii dupa ce la Congresul din 2005 refuzase sa candideze, protestand in acest fel fata de votul pe lista.
Cand se trezeste, cand mananca sau pur si simplu cand are o idee, fosta prezentatoare a emisiunii "Duminica in familie" publica imediat ce-i trece prin cap, la adresa http://22foryou.co/mihaela. ... Cu multi dintre ei mi-e jena ca sunt 'colega'...
E parte din mine acea durere pe care familia mea a resimtit-o. ... - Uite, mergi aici, e in regula, cred ca e o comisie absolut importanta in care m-as bucura sa activezi. ... Nu am avut ce sa comentez. ... N-am spus lucrul asta pana acuma.
Cu ce am ramas? Un suflet la fel de sfaramat care doare la fel de mult precum in ziua in care ne-am despartit, amintiri despre ce inseamna fericirea la superlativ si un gust amar ce revine ori de cate ori privesc spre viitor.
Ce bine ca te vad, ca aveam o problema cu tine. ... Acuma sa nu-ti inchipui ca nu mai pot eu de ce le-am promis fraierilor aia. ... Dar sa revin la ce voiam sa-ti spun. ... Cu prietenii, insa, e mult mai complicat.
'Azi e zi plina in politica. ... In timp ce Traian Basescu nu se mai opreste din vorbit (de la CSM a plecat la Guvern, unde a vorbit la fel de haotic si de lipsit de fir logic), PNL si PC fac alianta.
Basescu e ridicat in slavi pentru marele curaj si imensa responsabilitate de care a dat ieri dovada anuntand reducerea salariilor bugetarilor cu 25% si a ajutoarelor sociale si pensiilor cu 15%. ... Pentru ce e aplaudat Basescu?
google-analytics.com