Cautare

2208 de rezultate pentru "obi iti" (4.04 secunde)
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelmann, sarbatoreste primul an in Romania. ... Increzator, OBI a intrat pe piata autohtona de retail DIY in noiembrie 2008, inaugurand prima locatie in Oradea, iar curand dupa aceea o noua locatie in Bucuresti.
Aniversarea primului an reprezinta un moment notabil pentru care OBI a pregatit un program special: ... Baloane, globuri, concursuri, premii si multe alte surprize au incantat clientii OBI in perioada 26 noiembrie - 01 decembrie.
OBI, liderul incontestabil al pietei de retail DIY si gradinarit din Europa Centrala si de Est, a decis sa se implice tot mai mult in viata consumatorilor sai romani, fiind alaturi de acestia la fiecare decizie inteleapta menita sa le construiasca viitorul.
BAXI Romania, reprezentanta locala a Baxi Group, unul dintre liderii europeni in industria termotehnica si a energiilor regenerabile, premiaza in aceasta iarna cumparaturile facute in cele 4 magazine OBI.
Patru clienti ai magazinelor OBI din Bucuresti, Pitesti, Arad si Oradea au pasit intr-un nou an mai calduros.
OBI, liderul incontestabil al pietei de retail DIY si gradinarit din Europa Centrala si de Est, a decis sa se implice tot mai mult in viata consumatorilor sai romani, fiind alaturi de acestia la fiecare decizie inteleapta menita sa le construiasca viitorul.
Atunci cand nu iti plac pisicile si le visezi, inseamna ca ai in jur persoane in care nu te poti increde, despre care stii ca te-ar trada cu prima ocazie.
In dragoste, Venus iti aduce pasiune si initiativa, deci trebuie sa indrazneszi sa actionezi. Ai un cerc de prieteni foarte buni, care iti imbogatesc viata. Incearca sa iti petreci mai mult timp cu ei, in special sambata si duminica. ... Mercur iti deschide calea pentru toate proiectele si ideile.
Energia lui 1 te va sustine si iti va oferi ocazia de a prelua conducerea in firma la care lucrezi sau in comunitate, daca doresti acest lucru. Este un loc in care te vei simti bine daca iti place sa traiesti singur.
Bani - Banii nu iti fac probleme saptamana asta, daca nu exagerezi cu cumparaturile. ... Iti doresti sa ai o mai mare stabilitate financiara si te simti bine la gandul ca ai o rezerva in banca. ... GEMENI Dragoste - Iti doresti o schimbare pe plan sentimental.
Vei petrece timp in compania celor mai dragi oameni, iar aceasta comunicare iti va aduce multe emotii placute. ... In ceea ce priveste petrecerea timpului liber, vor exista sporturi, calculatorul si documentarea, care iti ofera ofera o perspectiva mai larga in gandire.
Este posibil sa iti dai seama singura, chiar de la primele ore, ca urmeaza o zi complicata, cu numeroase momente tensionate, pe care va trebui sa le temperezi. ... un coleg de munca iti poate oferi un sfat important, pe care sa il iei in calcul.
Ceilalti vor sa iti intre in gratii, insa parca se lovesc de un zid. Ar fi bine sa iti temperezi reactiile. ... Luna te ajuta sa iti structurezi ideile, dar te indeamna totodata sa apelezi si la sfaturile celor apropiati.
Nu iti mai trata partenerul de viata cu superioritate. ... Nu mai arunca banii pe lucruri marunte care nu iti sunt folositoare. ... Nici tie nu iti vine sa crezi cat de repede se duc banii, dar daca continui sa te distrezi la fel de mult nu vei mai economisi niciodata!
O problema mai serioasa de sanatate poate aparea in legatura cu un barbat tanar sau baiat ce probabil nu locuieste in casa ta, dar iti poate fi ruda. ... Saptamana iti aduce intamplari bune in legatura cu cumpararea unei case sau o cumparatura personala pe care ti-o faci.
Berbec Luna Noua iti stimuleaza creativitatea artistica si marcheaza inceputul unei perioade excelente pentru a demara un proiect legat de artele plastice, literatura, muzica etc.
Iti place caderea. ... Iti uiti scopurile, visele. ... Te pune sa inveti, iti spune ca esti lenesa, ca nu stii nimic, ca te-ai schimbat, dar ei nu inteleg ca tu nu mai ai putere sa lupti.
Cine esti tu fara aceste persoane care iti mentin dependenta financiara sau de o alta natura? ... Cateodata un refuz este cel mai bun lucru care ti se poate intampla deoarece iti da posibilitatea sa creezi solutii mai bune.
Fii prudent, deoarece esti prea impulsiv si entuziast in tot ce iti propui, riscand sa te risipesti in multe treburi deodata. ... Taur Energia Lunii, aflata zilele acestea in Semnul Berbecului, iti deschide sufletul catre introspectie si meditatie.
google-analytics.com