Cautare

2879 de rezultate pentru "banca" (2.87 secunde)
La CEC - banca de stat in plin proces de capitalizare din partea statului roman - familia data ca exemplu afla ca gradul de indatorare este de maximum 55% din veniturile cumulate ale celor doi soti, pentru un imprumut in lei pe 25 de ani si la o dobanda de 12,5%.
Romania a ajuns in luna martie la un acord pentru o finantare totala de 19,95 miliarde euro pe o perioada de doi ani, din care aproximativ 12,95 miliarde euro de la Fondul Monetar international (FMI), 5 miliarde euro de la Comisia Europeana (CE), 1 miliard euro de la Banca Mondiala si 1 miliard euro de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Banca Europeana de Investitii (BEI) si International Finance Corporation (IFC).
Volksbank Romania a lansat produsul de finantare pentru programul "Prima Casa", pentru care practica marje de 3,63% in cazul imprumuturilor in euro si de 2,13% in cazul creditelor in lei, a anuntat banca.
"Exista tot felul de structuri legale si exista formule juridice prin care omul poate veni cu credit de la alta banca, iar dezvoltatorul are credit la BCR. ... Acesta spune ca pentru banca nu este important tipul ipotecii, conventionala sau legala, pentru ca "este treaba statului cum isi recupereaza banii.
Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai, ca incepand de vineri, 16 octombrie a.c., ora 23:00 si pana sambata, 17 octombrie, ora 05:00 va intrerupe functionarea sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri.
Banca asteapta si astfel de solicitari, dar depinde foarte mult de veniturile fiecarui solicitant", spune un bancher din cadrul uneia dintre bancile care a acordat un numar mare de credite pe Prima Casa.
Cei care nu au completat formularele de actualizare pana la data anuntata de fiecare banca, vor avea conturile blocate. Banca Comerciala Romana, Banca Tiriac, Banca Transilvania au anuntat ca termenul limita pentru actualizarea datelor personale este 31 martie, potrivit Regulamentul BNR numarul 9/2008 privind cunoasterea clientelei.
"Corect in relatia cu banca este ca aceasta sa nu iti stabileasca un mod de determinare a dobanzii care tine numai de ea.
Atunci cand EURIBOR creste la perioada inscrisa in contractul de credit (o luna, trei luni, sase luni sau un an), automat creste si rata persoanei care a imprumutat banii de la banca.
Prin acest demeres, banca, al carei sediu central este la Zurich, doreste sa recastige respectul si increderea clientilor, care au inceput sa nu vada cu ochi prea buni banca din cauza pierderilor masive pe care aceasta le-a suferit in urma crizei financiare.
"Guvernul a finalizat cu succes Acordul cu FMI, Comisia Europeana si Banca Mondiala. ... Prin Acordul pe care l-am incheiat cu Comisia Europeana, cu FMI, cu Banca Mondiala, am limitat derapajele economice si s-a asigurat aceasta stabilitate macroeconomica, creindu-se, in acelasi timp, premisele pentru cresterea economica.
Oficialul BCR sustine ca pe primele sase luni din acest an majoritatea cererilor de finantare din partea firmelor au fost acceptate de banca: ... Astfel de lucruri sunt de neacceptat de catre banca", a spus Cirstea.
Romania inca este reprezentata la FMI de Mihai Tanasescu, care este senior advisor, iar la Banca Mondiala de Stefan Nanu, care ocupa pozitia de director adjunct al constituantei olandeze. ... Tanasescu urmeaza sa primeasca un post de viceprese¬dinte la Banca Europeana de Investitii.
Dan Popa) Ce spune proiectul Bancile vor calcula, declara si plati taxa pe lacomie, pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare trimestrului pentru care se datoreaza.Media trimestriala ROBOR se stabileste pe baza ratelor ROBOR la 3 luni si la 6 luni, calculate si publicate de Banca Nationala a Romaniei pentru ultimul trimestru/semestru anterior trimestrului de calcul.
"Mentalitatea craiovenilor este schimbata si se dimensioneaza si catre banca la distanta. ... In functie de banca, operatiunile care pot fi realizate prin mijloacele moderne de plata sunt variate - plati intra sau interbancare, plati facturi, constituire si lichidare depozite, transferuri intre conturile proprii, schimburi valutare.
- Cartela e acolo, in banca, voteaza singura fara sa o atinga nimeni... ... Domnule presedinte, noi n-am facut nimic, cartela e acolo, in banca, voteaza singura fara sa o atinga nimeni... ... Va rog, domnule presedinte de sedinta, in banca ministrilor a aparut un fotograf.
La trecerea in proprietate privata a BCR, nu putini au fost cei care au spus ca daca autoritatile nu s-ar fi grabit sa privatizeze Banca Romana de Dezvoltare (BRD), acum ar fi incasat pe aceasta cel putin o suma de 10 ori mai mare decat au primit la momentul vanzarii pachetului majoritar.
Banca Mondiala initiaza o masura inedita de lupta impotriva coruptiei. Institutia internationala ofera amnistie totala firmelor care au fraudat in trecut banca si recunosc acum acest lucru.
Credite "traditionale" si inedite pentru cumpararea de locuinte Astfel, Banca Comerciala Romana ofera mai multe categorii de credite imobiliare si ipotecare dintre care amintim:
BRD-Groupe Societe Generale este banca acreditata sa se ocupe de platile facute de NATO cu ocazia summitului de la Bucuresti, au declarat surse apropiate afacerii, citate de Newsin, fara a preciza despre ce sume este vorba si care au fost conditiile contractului intre banca si NATO.
google-analytics.com