Cautare

3791 de rezultate pentru "lazea gheorghe" (3.45 secunde)
Pentru postul de vicepresedinte au candidat Dan Lazea, sustinut tot de PD, si Laurentiu Tanase, din partea PSD, iar pentru functia de secretar Constantin Buchet, nominalizat de PRM, si Ladislau Csendes. Lazea si Buchet au castigat cu acelasi scor, 6 la 5.
Economistul sef al Bancii Nationale, Valentin Lazea, considera ca prin cresterea salariilor consumul va fi mentinut la un nivel ridicat, iar acest lucru este singura salvare a economiei romanesti. Economistul sef al Bancii Nationale, Valentin Lazea, apreciaza ca doar cresterea salariilor va duce la avansul economiei.
Economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Valentin Lazea, afirma ca Romania trebuie sa isi stabileasca drept prim obiectiv la nivel national adoptarea monedei europene si sa ia masuri in acest sens.
Economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Valentin Lazea, sustine ca Romania inca isi permite luxul de a creste impozitele mai putin importante, si nu pe cele ca impozitul pe profit sau TVA.
Partidul Democrat va nominaliza un membru in Colegiul CNSAS, pe locul ramas vacant in urma demisiei lui Dan Lazea, pentru acesta candidand trei persoane. ... PD i-a nominalizat in luna martie pe Corneliu Turianu si pe Dan Lazea ca membri ai Colegiului CNSAS.
Banca Nationala a Romaniei trebuie sprijinita in efortul de reducere a inflatiei de la 9,3% la 7% in 2005, prin actiuni de reducere a arieratelor si limitarea cresterii veniturilor sub dinamica productivitatii, este de parere economistul-sef al bancii centrale, Valentin Lazea.
Preturile de pe piata imobiliara ar putea suferi o corectie in pragul aderarii Romaniei la UE, cresterea inregistrata in Romania in ultimii ani fiind in principal speculativa si data de jocul convergentei cu Uniunea Europeana, declara vineri economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei, Valentin Lazea.
Banca centrala va continua sa ia toate masurile necesare pentru ca Romania sa poata adera la zona euro in 2014, iar legea ii permite sa intre si pe piata valutara si chiar sa mareasca si mai mult dobanda cheie si rezervele minime obligatorii, a spus economistul sef al BNR, Valentin Lazea.Guvernul a stabilit, in urma cu doi ani, impreuna cu Banca Nationala a Romaniei (BNR) calendarul de admitere in zona euro, iar tinta avuta in vedere era anul 2014, in ideea ca in cei sapte ani executivul si banca centrala vor avea timp sa ia toate masurile fiscale, monetare si de restructurare pentru atingerea acelei tinte.
Nu am ajuns inca in punctul maxim al inflatiei, avertizeaza Valentin Lazea, economistul sef al Bancii Nationale.
"Diferenta dintre proiectele pentru care s-a semnat un contract si cele efectiv platite este prea mare, unele dintre proiecte fiind probabil facute doar ca sa iasa la numar", a declarat ieri economistul-sef al BNR, Valentin Lazea.
Economistul sef al BNR, Valentin Lazea, a declarat recent pentru ZF ca aderarea la euro in 2015 este dificila pentru Romania, iar noul guvern format dupa alegerile parlamentare din decembrie urmeaza sa decida daca va fi mentinut sau nu calendarul de adoptare a monedei unice europene.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Logica parlamentara Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Copos (din sala):
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
Partidul Democrat a decis ieri sa-i propuna pe Corneliu Turianu si pe Dan Lazea pentru obtinerea unui mandat in Colegiul CNSAS. ... Dan Lazea face parte si din actuala formula a Colegiului CNSAS, propus tot de catre PD.
Turismul, calcaiul lui Ahile al economiei romanesti Referindu-se tot la costurile integrarii, economistul sef al Bancii Nationale, Valentin Lazea, atrage atentia subperformantelor sectorului agricol, dar si a deficitului balantei serviciilor cauzat de turism.
Sporirea veniturilor bugetare, o urgenta Economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Valentin Lazea, a declarat recent ca amanarea masurilor pentru majorarea veniturilor bugetare este inexplicabila, mai ales in contextul integrarii Romaniei intr-un spatiu economic care functioneaza pe un sistem cu incasari de minimum 35% din PIB si al constientizarii problemei la nivel politic.
In replica, Valentin Lazea, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), a aratat ca nu se poate previziona cu cat vor scadea creditele in valuta, dar ca este clar deja pentru toata lumea ca se prefigureaza reducerea semnificativa a apetitului pentru acest produs.
Preturile pe piata imobiliara ar putea suferi o corectie, cresterea inregistrata in Romania in ultimii ani fiind in principal speculativa, data de jocul convergentei cu Uniunea Europeana, a declarat ieri economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Valentin Lazea.
google-analytics.com