Cautare

2880 de rezultate pentru "banca" (3.61 secunde)
Ca masura de siguranta, Guvernul si Banca Nationala a Romaniei au realizat un acord cu Fondul Monetar International si cu Uniunea Europeana prin care la dispozitia Romaniei aproape 20 de miliarde de Euro, 19,95 de miliarde, mai exact.
Peter Harrold a mai spus ca Romania trebuie sa isi elaboreze o strategie de dezvoltare bazata pe o larga consultare, nu numai pe dialogul in cadrul guvernului sau pe dialogul executivului cu FMI si Banca Mondiala.
Ultimii care si-au propus sa se imprumute in banca sunt reprezentantii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova. ... "Iau banii de la banca, platesc toate datoriile o data si scap de probleme.
Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, la bilantul DNA, ca ar trebui reluate dosare "mai vechi" de coruptie in care nu s-a mers pana la factorul politic, dand ca exemple cazurile Bancorex, Banca Agricola si Tigareta II. ... Bancorex, Banca Agricola.
Acesta este si cazul BNR unde ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a ordonat diminuarea salariilor acestora (potrivit ordonantei se reduc cu 25% veniturile din sectorul bugetar), desi Banca Nationala este o institutie independenta, care nu functioneaza in sistemul bugetar.
In al doilea rand, am inteles acordul coalitiei majoritare pentru un nou angajament cu Fondul Monetar International, Uniunea Europeana si Banca Mondiala, angajament care sa vizeze consolidarea stabilitatii macroeconomice pe de o parte, si utilizarea fondurilor europene si a banilor deja contractati de Romania de la Banca Mondiala si Banca Europeana de Investitii in mod accelerat pentru dezvoltare si crearea de locuri de munca", a declarat seful statului ieri, dupa o intalnire cu liderii coalitiei de guvernare.
Dl Quintus a mai povestit cum a ajutat Securitatea sa recupereze 40 de kg de aur dintr-o banca din Elvetia, sora sa primind ca recompensa 3 kg de aur.
Banca Transilvania a inaugurat la Bucuresti prima cafenea bancara din Romania, denumita BT Cafe, unde oamenii de afaceri si clientii bancii isi pot lua micul dejun, aici citind presa financiara, urmarind evolutia pietelor bursiere sau verificandu-si e-mailul.
l Legea 289/2004 ar trebui sa puna capat unor asemenea practici l Am fost curiosi sa vedem si noi cum stau lucrurile din acest punct de vedere in bancile si in magazinele cu vinzari in rate din Satu Mare l Ne-am inceput raidul la sediul Banc Post din Piata Libertatii, unde am constatat ca toate dobinzile anuale efective sint afisate asa cum se cuvine, pe niste suporturi de plastic asezate pe masa la care clientii isi completeaza, de obicei, formularele l Aceeasi situatie am gasit-o si la Banca Romaneasca, unde DAE erau afisate pe un suport elegant, chiar la intrarea in institutie l si cei de la Banca Transilvania au gasit o solutie, cel putin de moment, afisind DAE pe avizierul de la intrarea in banca l La fel au procedat si cei de la Raiffeisen Bank si de la BCR, chiar daca simpla afisare la avizier pare, bineinteles, o solutie de moment l Directorii celor doua banci au confirmat faptul ca inca se mai lucreaza la calcule, deoarece DAE trebuie aplicate la un numar enorm de credite oferite de aceste banci si marea majoritate a acestor credite se acorda tinind cont de o sumedenie de conditii care influenteaza marimea dobinzilor l Am remarcat ca brosurile promotionale au ramas peste tot aceleasi, schimbarea, respectiv actualizarea lor fiind urmatorul pas pe care trebuie sa faca cei din conducerile bancilor l De aceleasi dificultati in stabilirea valorilor reale ale dobinzilor s-a plins si directorul comercial al BRD Satu Mare, Cristina Iordache, dorind sa motiveze lipsa totala a informatiilor afisate privind DAE l Domnia sa a insistat, totusi, asupra faptului ca fiecare client primeste cite un desfasurator tiparit, pe care sint cuprinse valorile reale ale dobinzilor, in momentul in care i se calculeaza ratele l O alta banca unde nu am gasit nicaieri afisate DAE este Eurom Bank, conducerea acesteia declarind ca nu acorda deloc credite pentru persoane fizice l in ceea ce priveste magazinele care isi vind produsele in rate, la Domo am gasit totul in ordine:
Banii pentru platile compensatorii vor veni de la Banca Mondiala si de la bugetul de stat.
Dupa recenta scadere a dobanzii de interventie anuntata de Banca Nationala a Romaniei (BNR), bancile comerciale au inceput sa mai reduca din dobanzile practicate la credite.
Banca Mondiala va acorda societatii Hidroelectrica un credit in valoare de 66 de milioane de euro, garantat de statul roman, pentru reabilitarea hidrocentralei Lotru.
Banca Nationala a Romaniei a anuntat ieri ca-si mentine pozitia privind acordarea accesului nerezidentilor la depozitele in lei pe termen scurt in prima parte a acestui an, considerand inoportuna o noua amanare a liberalizarii contului de capital, sustin surse apropiate negocierilor cu FMI, preluate de Mediafax.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) critica Banca Centrala pentru mentinerea interdictiei achizitionarii de valuta fara precizarea expresa a destinatiei acesteia de catre persoanele juridice romane.
Principala banca la care s-a apelat pentru acordarea acestui tip de credit este Banca Comerciala Romana (BCR) - aproape 27,4% dintre cei chestionati apeland la aceasta banca -, urmata de Raiffeisen Bank (23,2%), BRD (13%) si Banca Tiriac (11,6%).
Noul imprumut cu Banca Mondiala, in valoare de 120 de milioane de dolari, se intinde pana in 2009 si prevede atat inchiderea minelor, cat si crearea a 30.000 - 40.000 de locuri de munca pentru minerii disponibilizati.
Banca Nationala se lupta ca inflatia sa fie de 7%, iar bancherii se lupta ca aceasta sa nu fie de 7%, pentru ca este evident ca au alte interese“, a precizat guvernatorul. ... “Cei care spun ca Banca centrala a lasat lichiditate excesiva in piata nu au dreptate.
De pilda, Banca Comerciala Romana (BCR) va asigura in perioada 29 iunie - 2 iulie (in timpul programului de lucru cu clientii) efectuarea unor operatiuni care nu implica fluxuri monetare.
Noile norme restrictive aprobate de Banca Nationala a Romaniei (BNR) privind creditele pentru persoanele fizice nu vor afecta vanzarile comerciantilor, potrivit reprezentantilor lanturilor de magazine care comercializeaza produse in rate.
Banca Comerciala Romana (BCR) a urcat 40 de locuri in topul celor mai puternice banci de la nivel mondial, ocupand locul 332 din 1.000 de banci luate in calcul, potrivit unui clasament realizat de revista britanica “The Banker“.
google-analytics.com