Cautare

2880 de rezultate pentru "banca" (2.72 secunde)
Zece investitori au fost inclusi pe lista restrinsa pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) si anume Fortis, Banco Comercial Portugues, Banca Nationala a Greciei, Banca Intesa, Deutsche Bank AG, Erste Bank AG, Dexia, KBC, BNP Paribas si ABN Amro, a anuntat Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului.
Chiar daca nu o spune pe sleau, Banca Nationala a Romaniei transmite un mesaj clar al evolutiei cursului prin prisma politicii sale pe termen mediu: ... Banca Nationala a Romaniei (BNR) pune pe prim plan tintirea inflatiei, chiar daca si in acest an calculele par sa fie date peste cap.
Dupa ce Banca Nationala a declarat razboi deschis creditelor de consum in valuta, bancile comerciale au majorat perioada de rambursare a creditelor, precum si valoarea acestora, in unele cazuri ajungand chiar sa se dubleze.
Banca Comerciala Romana (BCR) va fi vanduta cu mult peste valoarea ei reala, apreciaza experti citati de Deutsche Welle.
In 2002, ultima data cind guvernul roman a invitat bancile interesate sa depuna o oferta pentru Banca Comerciala Romana, cea mai mare banca din Romania, nu a primit nici o oferta credibila, in schimb trei ani mai tirziu situatia este complet diferita, sustine editia de ieri a cotidianului "Financial Times ".
ßapte dintre cele opt banci preselectate pentru a participa la privatizarea CEC au depus oferte neangajante pana la termenul limita, banca franceza Société Générale fiind singurul ofertant care s-a retras din cursa, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor.
Sapte dintre cei opt investitori inscrisi pentru privatizarea CEC au depus oferte neangajante la termenul din 21 octombrie, din cursa retragandu-se banca franceza Société Générale.
Pentru ca a fi restantier la Biroul de Credit inseamna ca esti rau-platnic, nici o banca nu-ti mai acorda un nou credit.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a decis sa nu revizuiasca in crestere tinta de inflatie pentru 2006, de 5% plus/minus un punct procentual, desi anticipeaza o deviatie peste limita superioara a intervalului de variatie, a declarat ieri guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu.
In ceea ce priveste inflatia, presedintele BCR considera ca Banca Nationala a Romaniei va continua sa utilizeze dobanda ca principal instrument de reducere a inflatiei, iar rata de interventie pentru operatiunile de sterilizare ar putea ajunge si la 10%.
Banca Comerciala Romana (BCR) va derula operatiunile financiare ale Fondului Proprietatea (FP), dupa ce, la recomandarea CNVM, Fondul a renuntat la contractul semnat cu CEC.
OTP (institutie financiar-bancara din Ungaria, echivalenta CEC-ului romanesc), Eurobank (banca din Grecia proprietara bancii Banc Post), National Bank of Greece (banca greceasca proprietara a Bancii Romanesti), Raiffesien Bank (banca austriaca care a cumparat fosta Banca Agricola din Romania) si Dexia Bank (gigantica corporatie bancara europeana de origine franco-belgiana, avand active cifrate la nu mai putin de 450 miliarde de euro).
Raiffeisen, BCR, BRD, Bancpost si Banca Tiriac. ... De exemplu, cardul Maestro Partener emis de Banca Comerciala Carpatica sub sigla MASTERCARD este un card de debit in lei, convertibil in valuta, cu utilizare in tara si in strainatate.
Aproape saptamanal, oamenii legii descopera alti si alti falsificatori de carduri, care cat ai clipi iti golesc contul din banca.
Din 2007, Comisia de Supraveghere va fi pe cont propriu "Problema fondurilor este foarte importanta, pentru ca din informatiile mele, de anul viitor, colaborarea dintre CSSPP si Banca Mondiala va lua sfarsit, iar Comisia va trebui sa se finanteze din resurse proprii", a mai spus Boon.
Agentia pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii a selectat Banca Comerciala Carpatica pentru derularea proiectului de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare/ retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii.
Spre exemplu, daca aveti o garsoniera cu o valoare evaluata de banca creditoare de circa 20.000 de euro, banca va va depune intr-un cont maximum 75%, adica 15.000 de euro, dar veti fi nevoit sa ipotecati imobilul.
Astfel, la o banca onesta, dobanda de reclama ar trebui sa reprezinte aproximativ 80% din costul creditului, iar comisioanele cam 20%", au declarat surse autorizate din BRD. ... In functie de fiecare banca, se poate vorbi de plata unui comision de analiza, de acordare, de administrare sau de rambursare anticipata.
Primele trei mari banci din sistem, Banca Comerciala Romana (BCR), BRD - Groupe Société Générale si Raiffeisen Bank, controlau la sfarsitul lui 2006 peste 50% din totalul activelor nete, se precizeaza in comunicatul BNR.
Potrivit www.finzoom.ro, lista ofertei de credite si leasing pentru autoturisme include societati financiare precum Alpha Bank, Firenze Bank, Banca Comerciala Carpatica, Procredit Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD, CEC, BT Leasing, Finansbank, HVB Leasing, HBV Tiriac Bank, Piraeus Bank, Porsche Leasing, Porsche Bank, Raiffeisen Bank, RBO Romexterra Bank, Romexterra Leasing, Tiriac Leasing, UniCredit, Volksbank.
google-analytics.com