Cautare

2880 de rezultate pentru "banca" (3.89 secunde)
Banca Nationala a Romaniei (BNR) incearca sa puna inca o frina creditarii, propunind un proiect de regulament care va inaspri conditiile in care institutiile de creditare pot acorda credite persoanelor fizice.
Spre exemplu, de multe ori s-a intamplat ca unele unitati bancare sa refuze un client care va obtine apoi aceeasi suma de la o alta banca. ... Practic clientului i se face o analiza financiara pentru a se stabili suma imprumutata pentru care s-ar incadra si la ce banca.
Raiffeisen Bank, Raiffeisen Bausparkasse (Austria) si Bausparkasse Schwäbisch Hall (Germania) au preluat toate actiunile HVB Banca pentru Locuinte (HVB BpL) de la Vereinsbank Victoria Bauspar (VVB), Bank Austria Creditanstalt si UniCredit Tiriac Bank.
 Banca Nationala a României (BNR) încearca sa diminueze apetitul românilor pentru împrumuturi, indiferent de moneda în care acestia doresc sa ia credite.
Austria a cumparat in Romania cea mai mare banca din aceasta parte a Europei- BCR, cea mai mare companie petroliera de stat din fostul bloc sovietic- Petrom, o alta banca de stat, Banca Agricola, a fost cumparata in 2001 tot de austrieci, iar lemnul din padurile Bucovinei este exploatat, de asemenea, de austrieci.
Dupa ce noile norme intra în vigoare, persoana care vrea sa ia credit are de adus mai multe hârtii la banca si ar putea împrumuta mai putini bani decât pâna acum, pentru a nu depasi sub nici o forma gradul de îndatorare.
Spam-urile sunt trimise la grupuri de persoane, indiferent daca destinatarii au sau nu conturi deschise la banca respectiva. La numai doua luni de la ultimul atac de tip "phishing", hackerii au gasit alte modalitati de a ataca on line Raiffeisen Bank.
Regulamentul vizeaza toate tipurile de credite (de consum, ipotecare si imobiliare), iar împrumutatul poate contracta de la banca mai putini bani decât de obicei, la aceleasi venituri.
Dar, dupa acordarea creditului, banca includea diverse comisioane, astfel ca rata debitorului ajungea la fel de mare ca si cum împrumutul ar fi fost facut în euro.
Pretedintele ANAF a aratat ca institutia a selectat o banca procesatoare pentru plata impozitului de catre persoanelor fizice autorizate, dar in urma contestatiei facute de o alta banca, plata nu se va face deocamdata prin aceasta.
Bancile romanesti sunt foarte bine capitalizate, sunt extrem de solide, iar banca-mama nu poate retrage liniile de finantare, chiar in cazul in care ar avea probleme, a declarat, luni, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.
Albu Ana - referent clasa a III-a, Tr 1 scrie pe declaratia de avere din 26 septembrie ca a incasat, din salarii, in 2007, 21.829 de lei, adica circa 1.800 de lei pe luna (a avut bani ca in 2006 sa contracteze un imprumut de 20.040 de lei de la Banca Romaneasca si altul de 115.000 de lei in 2007);
Motivul invocat de banci pentru limitarea creditarii pentru IMM este acela ca firmele nu se mai incadreaza la ceea ce doreste banca, adica, nu accepta imprumuturi la dobanzi prea mari.
Erste Bank nu are nevoie si nu solicita finantare din partea statului roman pentru BCR, o banca bine capitalizata, si isi va sustine clientii care au nevoie de ajutor pentru a depasi eventuale dificultati in contextul actual, a declarat presedintele executiv al Erste, Andreas Treichl.
In cursul zilei de ieri, Andreas Treichl, directorul executiv al Erste Bank (banca austriaca ce detine pachetul majoritar de actiuni de la Banca Comerciala Romana-BCR) i-a trimis o scrisoare guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in care ii garanteaza reinnoirea liniilor de finantare pe termen scurt si mediu acordate BCR de catre banca-mama.
Multe banci doljene sustin ca dintre creditele acordate cele mai bune sunt acelea garantate cu ipoteca pentru ca oamenii se comporta bine in relatia cu banca atunci cand au casa pusa gaj.
Si creditele in lei sunt mai ieftine datorita faptului ca Banca Nationala a Romaniei a dat semnale pentru relaxarea creditarii, dar si pentru ca exista o concurenta din ce in ce mai mare intre banci.
Banca Romaneasca a scazut ratele dobanzilor practicate la depozitele la termen, conturile de economii si pachetul Super Depozit+. "Banca si-a adaptat dobanzile practicate la resursele atrase de la clienti la noile conditii ale pietei.
"Dincolo de aceste fonduri, Romania are angajate de cativa ani cu diverse institutii financiare (Banca Europeana de Investitii, Banca Mondiala, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei) credite pe termen lung, in valoare de 3,55 miliarde euro, la care platim comisioane de neutilizare.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
google-analytics.com