Cautare

3866 de rezultate pentru "bal ancheta 2010" (2.67 secunde)
Ministrul Tineretului si Sportului a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, ca a intrat in posesia raportului Comisiei de ancheta a MTS din Camera Deputatilor, raport care recomanda inceperea urmaririi penale impotriva sa.
Presedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, a afirmat astazi ca se va apela la experti din afara Parlamentului pentru ancheta de la Ministerul Turismului, deoarece Camera Deputatilor nu poate pune la dispozitie acesti experti.
PD-L va cere desfiintarea Comisiei parlamentare de ancheta in cazul Elena Udrea. ... "Activitatea comisiei de ancheta in cazul Elena Udrea este un abuz fara precedent.
Chirita - unul dintre cei patru membri ai Comisiei Udrea care apar in inregistrarea audio difuzata in presa - a aratat ca Roberta Anastase a avut un comportament "abuziv" si nu a respectat Regulamentul Camerei Deputatilor atunci cand a cerut suspendarea lucrarilor comisiei de ancheta.
Ancheta in dosarul creditelor ilegale acordate de BRD Targu Jiu a fost extinsa de procurorii gorjeni, fiind descoperite alte persoane care au beneficiat de pe urma escrocheriei cu imprumuturi bancare.
La acea data, reprezentantii DNA sustineau ca ancheta este aproape finalizata, iar declinarea este doar o formalitate, impusa de o prevedere legala. ... Potrivit acestora, procurorii DNA nu au facut altceva decat sa tina ancheta in loc in anul ce s-a scurs de la semnalarea faptelor.
Institutul de Economie Agrara, implicit Academia Romana, va efectua, in perioada decembrie 2007- ianuarie 2008, o ancheta structurala. ... Din cadrul Directiei Judetene de Statistica Constanta sunt implicate in aceasta ancheta structurala un numar de 5 persoane.
Promit sa nu mai fac nimic ca sa nu ii supar pe Monica Macovei si gasca Victor Ponta respinge acuzatiile aduse de Monica Macovei, potrivit carora declaratiile premierului privind ancheta in cazul de la Liceul "Bolintineanu" ar fi afectat independenta justitiei.
Magda Marincovici) O ancheta realizata de Medscape arata ca 43% dintre medicii francezi declara ca sunt dispusi sa-si minta pacientii pentru a-i proteja, procent superior celui inregistrat in SUA. Medscape a realizat o ancheta privitor la etica medicilor.
nu am livrat cele 2 produse mentionate in ancheta Gazetei Sporturilor catre Spitalul de Arsi. Aceste contracte sunt deja informatii publice independent de ancheta aparuta azi si din pacate nici nu schimba cu nimic situatia de fond.
Si Protectia Copilului va face cercetari Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) nu au comentat cele intamplate intrucat reprezentantii IJP nu au furnizat prea multe amanunte, ancheta fiind in derulare.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
La inceputul anului 2010, nivelul salariului brut al unui viceprimar era de 4.948 de lei. De la 1.07.2010 si pana la 31.12.2010, potrivit Legii nr.
Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
In 2010, cresterea economica mondiala s-ar cifra la 2%, iar pentru statele in curs de dezvoltare, nivelul cresterii PIB-ului ar fi de 4,4% (2,5% excluzand India si China), conform datelor publicate de Banca.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
google-analytics.com