Presedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, a afirmat astazi ca se va apela la experti din afara Parlamentului pentru ancheta de la Ministerul Turismului, deoarece Camera Deputatilor nu poate pune la dispozitie acesti experti.
"Nu consider ca intampinam piedici din partea Camerei Deputatilor sunt doar mici frecusuri dar le depasim, am spus ca suntem hotarati sa ne desfasuram activitatea in orice conditii pe care le avem puse la dispozitie", a afirmat Orban.
"Maine vom face evaluarea si stabilirea expertilor externi care vor sprijini activitatea comisiei in domeniile care au fost stabilite prin hotararea Camerei Deputatilor, experti in achiziitii publice, in publicitate, experti IT si in domeniul contabil", a declarat Ludovic Orban.
Presedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, a declarat astazi ca in acest moment nu considera necesara prezenta Ministrului Turismului la audieri pentru ca nu au fost verificate inca toate documentele.
"In primul rand nu am primit toate documentele solicitate, ca atare nu avem o vedere de ansamblu asupra procedurilor care au fost derulate si a modului in care au fost cheltuiti banii publici pentru toate cele noua puncte ce se afla in obiectul de activitate al comisiei si in al doilea rand pentru ca in momentul de fata vrem sa aflam punctul de vedere al persoanelor care au fost implicate in procedurile de achiztie", a declarat Ludovic Orban.
"Elena Udrea va fi invitata in momentul in care comisia va considera necesara prezenta sa la audieri", a mai afirmat acesta.