Cautare

111 de rezultate pentru "b1 tv" (1.84 secunde)
Acest Victor Ponta pe care il vedeti tipand, or, nu mai pot sa-i tolerez obraznicia cand il stiu cate parale face", a spus Basescu, pe B1 TV.
Nu este in uzantele diplomatice sa se anunte cu trei saptamani mai devreme, a spus seful statului, miercuri seara, la B1 TV.
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Puteti citi in continuare partea a treia a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Puteti citi in continuare a doua parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Teodorescu a prezentat la B1 TV ultimul sondaj care masoara increderea in politicieni, realizat in septembrie: pe primul loc Crin Antonescu, cu 29,1%, urmat de Victor Ponta - 25,3%.
MEDIAFAX informeaza ca presedintele Traian Basescu implineste, azi, 4 noiembrie 2010, varsta de 59 de ani, in anii precedenti el sarbatorindu-si ziuade nastere de obicei alaturi de familie, iar pentru acest an fiind anuntata, pana la ora transmiterii acestei stiri, doar participarea sa la emisiuni la RRA si la B1 Tv.
Afirmatiile au fost facute la B1 Tv in contextul discutiei despre marcarea a 70 de ani de la celebrul "Ostasi, va ordon treceti Prutul!", care a marcat, la 22 iunie 1941, inceputul luptei armatei romane pentru recuperarea Basarabiei si Bucovinei de Nord.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1 TV, ca decizia Regelui Mihai de a abdica a fost "un act de tradare", el adaugand totodata ca relatia sa de apropiere cu printul Paul a fost un gest pentru a proba ca nu are nimic cu Casa Regala.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1 TV, ca decizia Regelui Mihai de a abdica a fost "un act de tradare", el adaugand totodata ca relatia sa de apropiere cu printul Paul a fost un gest pentru a proba ca nu are nimic cu Casa Regala.
Era o caldura sufocanta", a spus Emil Boc, joi seara, la B1 Tv. Boc a tinut sa precizeze si ca nu l-ar fi putut ajuta pe Henri Paul daca nu mergea periodic la sala.
Mentinem invitatia deschisa, asteptam un raspuns la aceasta adresare", a explicat Antonescu, la emisiunea "Actual B1", de la postul B1 TV, vizavi de incercarea de cooptare a UDMR in USL.
"Nu se intreaba nimeni ce crede Regele despre comportamentul public al acestui personaj" (Basescu - n.r.), a declarat Radu Duda, invitat in emisiunea lui Stelian Tanase de la Realitatea TV.
Presedintele Traian Basescu a vorbit joi seara, la B1 TV, despre un risc major al revenirii recesiunii in 2012. Seful statului a spus ca isi doreste ca Guvernul sa creeze noi locuri de munca pentru a incerca sa compenseze riscul recesiunii.
Atacurile lui Basescu de la B1 TV Basescu l-a numit tradator, Parlamentul l-a chemat sa vorbeasca in ziua implinirii a 90 de ani Anul acesta, Regele Mihai I a anuntat ca, incepand cu 10 mai 2011, Casa Regala a Romaniei "rupe" toate legaturile istorice si dinastice cu Casa Princiara de Hohenzollern, pentru a respecta dorintele lui Ferdinand I ca familia regala romana sa aiba "un caracter national si independent".
Acesta a fost transmis pe Antena 3, TVR 1 si TVR Info, Realitatea TV, B1 TV si de RTV. ... Presedintele Romaniei l-a jignit in doua aparitii tv pe Majestatea Sa, iar fruntasii PDL din Parlament au incercat prin toate puterile sa impiedice sedinta solemna.
google-analytics.com