Cautare

111 de rezultate pentru "b1 tv" (3.50 secunde)
Dupa ce a intrerupt relatia cu Evenimentul zilei, Ion Cristoiu a fost editorialist la diverse publicatii (Cotidianul, Azi, Monitorul de Bucuresti etc.) apoi, din decembrie 2002, a fost directorul postului Realitatea TV, al carui patron era, pe atunci, Silviu Prigoana.
Antena 3, cel mai amendat post tv • Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aplicat anul trecut 251 de sanctiuni, dintre care 112 amenzi in cuantum de 2.170.500 de lei si 137 de somatii, se arata in raportul de activitate al institutiei, postat joi pe site-ul CNA.
Carlig politic am pentru B1 TV. ... El i-a zis, chiar pe holurile B1 TV, "Andreea, tu esti mai mult frumoasa decat inteligenta!".
B1 TV s-a clasat si ieri seara peste posturile concurente Realitatea TV si Romania TV, in Prime Time News, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media.
B1 TV a depasit din nou, ca medie a audientei pe durata intregii zile de miercuri, posturile Realitatea TV si Romania TV, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media. Si in Prime Time, B1 TV a obtinut audiente superioare celor doua posturi concurente.
B1 TV face schimbari: Ce se va intampla cu Ion Cristoiu Postul B1 TV va face cateva schimbari in cursul saptamanii.
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
Partea romana incearca sa ii convinga pe expertii FMI ca veniturile in minus incasate astfel din impozite, ca efect al bonificatiilor, vor fi compensate integral prin sumele pe care Guvernul nu ar mai fi obligat sa le cheltuiasca cu dobanzile aferente imprumuturilor contractate pentru finantarea deficitului bugetar, in lipsa impozitelor achitate la timp, potrivit unor surse citate de B1 TV.
Sorina Matei, discutie cu Traian Basescu, in culisele B1 TV. Ce i-a reprosat Jurnalista B1 TV Sorina Matei a avut o discutie cu Traian Basescu, joi seara, in culisele televiziunii. ... Presedintele Traian Basescu a fost prezent in emisiunea "Buna seara, Romania!", de la B1 TV, joi seara.
Fostul premier a scris pe blogul sau un text care i se adreseaza in exclusivitate prezentatorului B1 TV, Radu Banciu. ... Replica lui Nastase a venit dupa ce Radu Banciu l-a tot atacat in emisiunea sa de la B1 TV:
CNA a reluat, in sedinta de joi, votul in cazul B1 TV, dupa ce in sedinta din 28 iulie niciuna dintre propunerile facute nu a intrunit numarul minim necesar de voturi (sase) pentru a putea fi aplicata.
Pana acum au confirmat ca vor participa premierii din Albania, Muntenegru si Macedonia, potrivit unor surse, citate de b1 tv.
Radu Moraru si echipa lui au primit de la CNA licenta pentru postul Nasul TV Radu Moraru si echipa lui de la emisiunea Nasul au primit, miercuri, de la CNA licenta audiovizuala prin satelit pentru postul Nasul TV.
Serviciul de Transmisiuni Speciale ar fi localizat gresit locul aeronavei prabusite, potrivit unor surse citate de B1 TV. In baza informatiilor primite de la operatorii de telefonie mobila au facut o analiza si au stabilit locul in care avionul a aterizat fortat.
Eu nu mai urmaresc B1 TV din cauza lui Banciu: ... Este postul tv.la care basescu se autoinvita cand vrea, cand are a se disculpa. ... Toti fonfaitii astia de la B1 parca au iesit din niste eprubete , intr-un laborator malefic, patronat de cea mai mare jigodie.
Reactia lui Victor Ponta Sorina Matei a avut o discutie cu Traian Basescu, joi seara, in culisele B1 TV. Presedintele i-a dat de inteles ca ar trebui sa recunoasca ca este ofiter acoperit, dupa modelul lui Robert Turcescu.
B1 TV a anuntat acest lucru citand surse, iar Mediafax a notat ca seful statului nu s-a prezentat la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu, asa cum o facea in fiecare an.
Alice Barb.Va asteptam cu drag! Echipa Casei Artelor. Parteneri: IIANA Parteneri media: B1 TV, TVR, Revista Atelierul, Radio Romania
"Am discutat cu presedintele Basescu daca agreeaza aceasta procedura prevazuta de lege, iar presedintele mi-a confirmat faptul ca da, agreeaza aceasta procedura: ministrul propune, CSM avizeaza si presedintele numeste", a spus Ponta la postul B1 TV.
De doi ani de zile, USL o acuza pe Kovesi de lipsa de profesionalism si de dosare politice, dar dupa propunerea ei la DNA, rezulta ca in tot acest timp am mintit Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu a declarat la B1 TV, ca presedintele PSD, Victor Ponta, a schimbat un discurs de doi ani de zile al USL-ului vizavi de Laura Codruta Kovesi, prin propunerea acesteia pentru functia de sef la DNA.
google-analytics.com