Cautare

111 de rezultate pentru "b1 tv" (2.12 secunde)
Lazaroiu face pulbere PDL si aduce omagii PSD Declaratii de-a dreptul incendiare, luni seara, in direct la TV, ale unui varf de lance al actualei puteri in materie de comunicare, daca nu cumva comunicatorul-sef:
"Voi demisiona daca nu se aplica decizia din BPN in privinta lui Geoana" Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, la emisiunea "Ultimul Cuvant" difuzata de B1 TV, ca presedintele Senatului, Mircea Geoana, nu mai are sprijin politic din partea USL, dar si ca nu poate accepta ca o decizie luata in Biroul Permanent National al PSD sa nu fie aplicata.
Intr-o interventie la postul Romania Tv, Victor Ponta a precizat ca, in cazul in care Emil Boc nu vrea sa demisioneze, practic, dialogul inceteaza foarte rapid.
"Ca sa nu pierdem vremea, eu va dau stenograma si dumneavoastra dupa ce ajungeti la post o faceti publica", a declarat președintele la B1.
Cotidianul.ro: Basescu ameninta opozitia cu inregistrari audio! - "Nici prin cap nu-mi trece ca voi fi haituit dupa ce nu voi mai fi presedinte.
• Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a incercat, duminica seara la b1 TV, sa destabilizeze opozitia democratica a tarii, lansand diversiunea unei posibile intelegri subterane cu liderii PNL, PSD si PC.
Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 TV, ca, dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier, el i-a oferit liderului PSD Victor Ponta mandatul de prim-ministru, insa a fost refuzat de USL.
Presedintele Traian Basescu a afirmat duminica la B1 Tv ca i-a propus presedintelui PSD, Victor Ponta, sa fie premier.
Noi luam act de demisia presedintelui", a spus Ponta la B1 TV, adaugand in context ca oricum in 2013 Constitutia va trebui revizuita.
Traseismul politic din ultima perioada arata criza in care se afla actuala guvernare Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, considera ca traseismul politic foarte accentat din ultima perioada este o dovada a crizei in care se afla actuala guvernare si ca este nevoie de un guvern neutru, de serviciu, in cazul in care actualul guvern ar fi demis, potrivit B1 TV.
UNPR va da un vot de incredere Guvernului Ponta Fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, a declarat, vineri seara, intr-o interventie telefonica la un post TV, ca UNPR a votat intotdeauna pentru stabilitate, deci va vota Guvernul Ponta.
S-a facut referendum ca sa se mearga pe un asemenea sistem uninominal", a afirmat fostul presedinte la B1 tv. Ion Iliescu a mentionat ca nu vrea sa emita "judecati rigide", adaugand ca fiecare are ratiunea lui cand face niste propuneri.
Scoateti un act juridic, lege sau hotarare a Parlamentului Romaniei, probabil va fi supusa controlului de constitutionalitate si, daca este constitutionala, eu ma duc la Neptun, ma duc la plaja, nu-mi fac griji", a afirmat seful statului, intr-o interventie la postul B1 TV.
Intors la Cotroceni, Basescu va fi un presedinte mort In cazul in care Traian Basescu nu va fi demis la referendum si se va intoarce la Cotroceni, va fi "un presedinte mort", a declarat Ion Cristoiu, duminica seara la B1 TV.
Nici lui Ion si nici lui Gheorghe, chemati la sculare, pe versuri de Radu Gir, cand sub sigla ARD, cand in recitarea recent degradatului colonel (la cerere) Robert Turcescu, la televiziunea national-prezidentiala B1 TV.
Nici lui Ion si nici lui Gheorghe, chemati la sculare, pe versuri de Radu Gir, cand sub sigla ARD, cand in recitarea recent degradatului colonel (la cerere) Robert Turcescu, la televiziunea national-prezidentiala B1 TV.
PES a criticat "un exploziv interviu TV dat de presedintele Romaniei, Traian Basescu, marti, 27 noiembrie".
afirmatiile de mai sus si multe altele pe aceeasi tema au fost facute de Andrei Chiliman la postul portocaliu B1 TV, unde a aparut pentru a doua oara in decurs de 5 sau 6 zile.
Invitatul lui Ion Cristoiu la B1 Tv, de vineri seara, a fost premierul Victor Ponta.
El a explicat, la postul B1 TV, ca argumentul oficial va fi legat de Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV) pe justitie, dar ca exista si temerea ca, dupa aderarea la Schengen, foarte multi cetateni romani si bulgari vor emigra spre alte state.
google-analytics.com