Infobrasov.net informeaza: Crin Antonescu: UDMR arbitrul scenei politice!

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca USL inca mai incearca sa atraga UDMR de partea sa, pentru ca actualul guvern sa cada.
"De mai multa vremea am trecut dincolo de sentimente. De vreun an de zile avem aceasta pledoarie foarte transparenta catre UDMR, intr-un fel arbitru al scenei politice romanesti, sa faca o optiune la 180 de grade, am trimis o a doua scrisoare catre UDMR in care am spus ca suntem disponibili. Mentinem invitatia deschisa, asteptam un raspuns la aceasta adresare", a explicat Antonescu, la emisiunea "Actual B1", de la postul B1 TV, vizavi de incercarea de cooptare a UDMR in USL.
Antonescu spune, insa, ca nu au avut niciun contact cu UDMR ca urmare a acestei scrisori, dar ca episodul Borbely ar putea sa-i puna pe ganduri pe cei de la UDMR, pentru ca PDL e "incorect si periculos".
El a spus ca nu e mirat de pozitia UDMR, care il spijina pe ministrul Mediului, Laszlo Borbely, banuit de trafic de influenta intr-un dosar instrumentat de DNA.
"Nu ma mira pozitia oficiala a UDMR (...) Borbely e unul din oamenii cei mai tari la nivelul UDMR, a fost si este (...) Pozitia oficiala e de numarul doi, in conditiile in care presedintele e foarte tanar, domnul Borbely e foarte puternic", a mai declarat presedintele PNL