Cautare

268 de rezultate pentru "tineretul minor" (2.89 secunde)
Cunoasterea simptomatologiei AVC (chiar si in cazul unui AVC minor) este esentiala in prevenirea extinderii lezarii creierului. ... Simptomele accidentului vascular cerebral minor Un accident vascular cerebral minor este cel ale carui efecte sunt minime.
Cunoasterea simptomatologiei AVC (chiar si in cazul unui AVC minor) este esentiala in prevenirea extinderii lezarii creierului. ... Simptomele accidentului vascular cerebral minor Un accident vascular cerebral minor este cel ale carui efecte sunt minime.
a compus numeroase lucrari pentru orga (Toccata in re major - 1709, Alla breve in re minor - 1709, Orgelbuchlein - 1717), cantate si piese pentru clavecin.
Cetatuia, sector 6, l-a imobililizat pe un minor de 12 ani si i-a luat din buzunar un telefon mobil; ... Iuliu Maniu, sector 6, i-a smuls, din mana, telefonul mobil unui minor de 17 ani.
Pe piata presei scrise s-au impus publicatii precum Tineretul liber, Dimineata, Universul, Dreptatea, Azi - cu un tiraj zilnic de 700.000 de exemplare, dar si saptamanalele Expres si Zig-Zag - cu un tiraj de 600.000 de exemplare la aparitie.
Pe piata presei scrise s-au impus publicatii precum Tineretul liber, Dimineata, Universul, Dreptatea, Azi - cu un tiraj zilnic de700.000 de exemplare, dar si saptamanalele Expres si Zig-Zag - cu un tiraj de 600.000 de exemplare la aparitie.
6.000 lei/kg carne in viu pentru tineretul bovin, 12.000 lei/kg carne in viu pentru porcii in greutate de 90 -110 kg/cap livrati la abatoarele autorizate, 7.000 lei/kg carne in viu pentru tineretul ovin in greutate de peste 30 kg/cap, 8.000 lei/kg carne pasare in viu - pui broiler livrata la abatoarele autorizate.
in jurul orelor 12.10, in apropierea unui liceu, un minor de 16 ani si un minor de 17 ani, ambii din Bucuresti, au fost acostati de un minor de 15 ani din jud.
La data de 28 aprilie 2011, lucratori din cadrul Biroului Investigatii Criminale - Sectia 13 Politie au identificat pe un minor de 15 ani din Jud. Braila, pe un minor de 13 ani din Bucuresti si pe un minor de 10 ani din Jud.
In urma unor intruniri, ceea ce a mai ramas din tineretul social democrat galatean a ales un nou lider, interimar.
Actiunea TSD este ultima pe care Victor Ponta o organizeaza ca lider al organizatiei, el urmand sa se retraga din Tineretul Social Democrat din cauza varstei.
Tineretul National Liberal a fost una dintre organizatiile care a sustinut in ultimii zece ani introducerea unui astfel de sistem de vot", a declarat Adrian Bratu.
Tineretul Liberal din Mangalia si-a ales ieri noua structura de conducere, in urma unor lucrari la care au participat seniorii Viorel Oleniuc, Sorin Andrei, Sorin Cucoranu, Lucian Visa, dar si liderul TNL Constanta, Claudiu Teliceanu.
Vor ramane neschimbate subventiile la carnea in viu pentru tineretul bovin cu o greutate minima de 450 de kilograme/cap (6.000 de lei pe kilogram), precum si la carnea in viu pentru tineretul ovin in greutate de peste 30 de kilograme livrata la abatoarele autorizate (7.000 de lei pe kilogram).
Intalnirea ziaristilor de la Scanteia tineretului /Tineretul Liber Vineri, 6 septembrie a.c., la Restaurantul Old School de la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti,a avut loc intalnirea fostilor ziaristi de la cotidianul Scanteia tineretului, devenit dupa 1989, Tineretul liber.
"Sunt cautate toate obiectele! Tineretul se orienteaza si spre obiectele noi, care nu costa asa de mult! La stand mai gasiti si:
Fara indoiala, tinerii care se pregatesc astazi in institutiile de invatamant superior, tineretul urban informat si care prezinta o mobilitate intelectuala crescuta, constituie un segment de populatie hotarator in ceea ce priveste destinul Romaniei.
Daca generatia politica actuala (si ma refer la cei mai tineri, nu neaparat la mosii de pe vremea bunicii) lasa rau de tot de dorit, sa nu va iluzionati ca tineretul inca nerodat in ale politicii ar avea vreun cuvant de spus cand va primi legatura.
Presedintele Traian Basescu afirma ca problema ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, reprezinta un subiect minor in raport cu prerogativele presedintelui tarii.
Nastase a mai adaugat ca formatiunea politica reprezinta un partener minor ale carui voturi conteaza petru coalitia de la guvernare doar cand este vorba de motiuni de cenzura, scrie Mediafax.
google-analytics.com