Cautare

111 de rezultate pentru "b1 tv" (2.21 secunde)
Ponta se pregateste de intalnirea cu Angela Merkel Premierul Victor Ponta a confirmat, luni seara la B1 TV, ca urmeaza sa aiba o intalnire cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, precum si cu alti prim-ministri, intrucat astfel de intrevederi "tin de normalitatea functiei".
Presedintele Traian Basescu a explicat, marti seara, in cadrul emisiunii "Sub Semnul Intrebarii", de pe B1 TV, ca este "indiscutabil decis" sa initieze un nou referendum cu aceleasi intrebari ca la referendumul din 2009, precizand ca va astepta legea privind cvorumul de 30% sa intre in vigoare.
"Sper sa am o discutie cu domnul Dragnea, cu domnul Ponta, pentru ca nu voi putea sta deoparte intuind ca se poate produce un dezastru organizatoric si sa spun ca nu ma intereseaza, e treaba Guvernului‘, a afirmat Basescu, la B1 TV, el aratand ca aceasta tema este trecuta si in acordul de coabitare.
Ma rog in fiecare zi sa iesim de la guvernare", a declarat deputatul liberal Ludovic Orban la emisiunea "Buna seara, Romania" de pe B1 TV.
Candidatul PSD la Presedintie, Victor Ponta, a propus patru dezbateri televizate, la Realitatea TV, Romania TV, Antena 3 si B1 TV.
Esantionul, care a vizat populatia adulta, neinstitutionalizata, a cuprins 650 de interviuri, realizate prin metoda CATI, la nivel national, cu persoane care au urmarit dezbaterea de la B1 Tv, in timpul desfasurarii acesteia.
Nu vrem sa parem noi altfel, declara stupefiant presedintele PSD la B1 TV. Dragnea n-a uitat sa traga de fiecare data si cate o periuta actualului presedinte.
Se plateste o redeventaPrezent joi seara la emisiunea „Nasul“ de pe b1 TV, premierul Emil Boc a sustinut ca nu va ezita sa se adreseze organelor judecatoresti, inclusiv Parchetului, in cazul in care modul de incheiere a ultimului act aditional la contractul dintre ANRM si Sterling indica elemente de raspundere penala, luand, totodata, in calcul posibilitatea anularii contractului daca va fi nevoie.
El a mai declarat ca exista negocieri avansate pentru a aduce la Vox News o vedeta de la B1 TV. "La B1 TV sunt oameni buni, pe care intentionam sa-i luam", a explicat Emil Jascau.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Astfel, Mihai Martu este responsabil pe partea tehnica pentru Vox News, in timp ce responsabilul de programele Vox News va fi Adrian Buca, omul din spatele emisiunii "Nasul", de la televiziunea B1 TV.
Jurnalistul Robert Turcescu a declarat pentru MEDIAFAX ca a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza emisiunea "Suta la Suta cu Robert Turcescu", de luni pana joi, incepand cu ora 20.00.
Dupa ce a slujit ani la rand la Realitatea TV, al carei patron a fost arestat, jurnalistul Robert Turcescu schimba stapanul.
Marinela GHEORGHE publica pe Capitalul.ro articolul "Adevarul Holding va lansa televiziunea generalista Adevarul TV", pe care il puteti citi in continuare.
• Reporter Virtual da drept sigura despartirea lui Sorin Oancea de trustul Intact si a lui Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", de B1 Tv.
Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", a anuntat ca pleaca de la B1 TV, impreuna cu echipa sa, pentru a se implica in proiectul televiziunii generaliste pe care compania RCS&RDS urmeaza sa o lanseze. ... Se inchide un parteneriat extraordinar cu Bobby Paunescu, de 10 ani, si B1 TV.
Televiziunea a functionat ca televiziune pay-TV intre martie 2005 - septembrie 2006, iar in martie 2008 a fost cumparata de trustul Realitatea-Catavencu, controlat la momentul respectiv de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Ma uit cu placere in fiecare seara la emisiunea "Lumea lui Banciu", difuzata la B1 TV.
Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV Jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu vor fi ministri in guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educatie sau la Sanatate, a afirmat seful OTV, la B1 TV, in emisiunea "Ultimul cuvant", moderata de reputatul ziarist Ion Cristoiu.
Dan Diaconescu a spus marti seara, la B1 TV, ca afirmatia lui Gusa ca el ar detine 20% din actiunile OTV este falsa si a dezmintit ca postul sau ar avea legatura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Petromservice.
google-analytics.com