Cautare

61614 de rezultate pentru "art din 12 1 2013 viisoreanu cristian" (8.85 secunde)
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. ... Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986.
In alta ordine de idei, vicepresedintii alesi ai Consiliului Judetean sunt Cristian Darie si Cristinel Dragomir, social-democratii detinand presedintiile si postul de secretar ale tuturor celor sase comisii de specialitate.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, ca demisia lui Diaconescu este o mare dezamagire pentru el, precizand ca avea o parere mai buna despre acesta si ca plecarea din partid este tipica arivistilor, care nu au crezuri politice, ci interese conjuncturale.
Declaratia a fost facuta de editorialistul Cristian Tudor Popescu, care a comentat in exclusivitate la Romania Tv discursul lui Traian Basescu. ... In direct la RomaniaTV, Cristian Tudor Popescu a declarat:
Oprescu - Piedone 72 - 28 Actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu este dat favorit cert si la alegerile din 2012. ... Sigurul care ar avea probleme este primarul PDL al sectorului 6, Cristian Poteras, chiar daca si acesta conduce in preferintele electoratului. ... • S 1:
Aprecierile deloc magulitoare la adresa presedintelui CJC au fost facute atat in cadrul unui seminar desfasurat in urma cu cateva zile la Sinaia, cat si la Mamaia, in cadrul Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR).
Acestea sunt cateva din concluziile raportului prezentat de Autoritatea de Control a Guvernului care a cercetat afacerile derulate intre RA-APPS si firma de avocatura a Elenei Udrea, raport prezentat de ministrul delegat pentru control, Cristian David.
Guvernarea PNL si Cristian Adomnitei au dus Educatia in pragul dezastrului".
PSD are o problema de imagine prin retragerile lui Nastase si Iliescu, zice Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia.
Romania se plaseaza pe ultima pozitie dintre toate statele membre UE in ceea ce priveste prezenta europarlamentarilor la sedintele plenare si voturile din Parlamentul European (PE) in perioada scursa dupa 14 iulie 2009, cu o rata a prezentei de 83,46%, releva un studiu publicat de VoteWatch.eu, citat de Agerpres.
USL iese din nou la rampa cu Chiliman si Vanghelie. Vezi propunerile pentru alegerile locale In interiorul USL nu s-au finalizat discutiile, insa exista propuneri pentru sectoarele 1, 3, 5 si 6.
Sefia Aeroportului Mihail Kogalniceanu urmeaza sa fie preluata potrivit surselor noastre de pilotul Cristian Pavalasc o adevarata "figura" in bransa in conditiile in care a scapat cu viata din doua incidente cu MIG-uri.
Ministrul de externe Cristian Diaconescu a fost primit vineri de secretarul american de stat, Hillary Clinton, cu care a discutat, printre altele, despre modul in care Romania si SUA vor colabora pentru ca tara noastra sa fie inclusa in programul Visa Waiver, care permite deplasarea in SUA fara vize.
Intelectualii Cristian Preda si Sever Voinescu vor sa faca nota discordanta de ascensiunea politica a tanarului Honorius Prigoana, si de afacerile "cu gunoi" ale tatalui sau, pentru a nu pierde din aura de intelectuali, sustine analistul politic Stelian Tanase.
Cristian Diaconescu: Nu numai un premier ar putea fi schimbat, ci tot guvernul Guvernul sau programul de guvernare ar putea fi schimbat in totalitate, nu doar un prim-ministru, a declarat luni, la RFI, presedintele de onoare al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Cristian Diaconescu.
Cristian Preda il ataca pe Boc: A fost penibil, e si acum penibil Europarlamentarul PDL Cristian Preda il critica, intr-o postare pe blogul sau, pe presedintele democrat-liberalilor, pentru redescoperirea tripletei BVB, numindu-l penibil. ... Acest tip de politica nu mai poate continua", scrie Cristian Preda, pe blog.
Cristian de 23 de ani, D. Cristian de 24 de ani, toti din Bucuresti si alte patru persoane ce urmează ... Gheorghe de 30 de ani, toti din Bucuresti, aducand o grava atingere ordinii si linistii publice in zona, precum si climatului de siguranta al cetateanului.
*Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar se declara consternat de afirmatiile lui Cristian Diaconescu publicate intr-un ziar central Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a sustinut luni, dupa ce a facut o analiza a situatiei social-democratilor din Bihor, ca organizatia locala este "ca in filmele SF".
Alte nume vehiculate sunt ale lui Mircea Geoana, Cristian Diaconescu si Adrian Nastase. Miron Mitrea a declarat ca intentiona sa-l sustina pe Cristian Diaconescu, dar acesta nu s-a decis, nu are alta solutie decat sa candideze el.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
google-analytics.com