Cautare

61614 de rezultate pentru "art din 12 1 2013 viisoreanu cristian" (9.13 secunde)
23 de locatii din Bucuresti, 23 de artisti romani Cum ar fi daca, in drumurile voastre zilnice, ati fi intampinati de lucrari de arta la intrarile cladirilor in care aveti treaba?
Evenimentul de lansare a brandului Art & Hammer a avut loc la Mall Promenada, in cadrul acestuia Iulia Zeana - medic dentist de la cabinetul Dentem a vorbit despre preventia dentara si beneficiile acestor produse nou lansate. ... Bicarbonatul de sodiu exista si in pastele de dinti Art & Hammer.
"Subsemnatul Paul Pacuraru, senator de Galati, avand in vedere discutiile legate de implicarea mea intr-un dosar al DNA va solicit, in temeiul articolului 72 din Constitutie, coroborat cu art.144-147, art. 169 si art.
‘In temeiul art. 88 si art. ... a) din Constitutia Romaniei, precum si al art.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Belladona Art va invita sa-i aduceti pe cei mici la o intalnire cu Arta in cadrul atelierelor de vacanta Art Antipa. Atelierele sunt un mod distractiv de a invata notiuni din lumea zoologiei prin intermediul artelor plastice.
HIV Street Art, in Centrul Vechi SFAT:
De la 1 ianuarie 2013, ne dorim impozitarea pe trei trepte si o reducere a CAS la angajator cu cinci puncte procentuale Premierul Victor Ponta a declarat, la "Dupa 20 de ani", la Pro TV, ca in renegocierile cu FMI guvernul a reusit sa obtina unda verde pentru reintregirea salariilor si restituirea banilor retinuti ilegal pensionarilor.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
FARCAS) (Continuare) In vara anului 2012, John Le Masters, un arhitect din New Mexico, aflat in excursie in zona, a gasit sub o tufa de ienupar o bara cu profil I (sau H), lunga de 34 cm, avand niste gauri forate grosolan la fiecare capat si un logo triunghiular, cu un cerc si cu alte marcaje aproape de unul dintre capete.
Potrivit Planului de Dezvoltare Rurala 2007-2013, 40% din fondurile comunitare de care vor beneficia romanii in urmatorii sase ani vor fi distribuite catre agricultura si dezvoltare rurala.
Cristian Preda: "ARD spera sa ia parte la o guvernare de mare coalitie" ARD spera intr-o majoritate fragila a USL si nu exclude sa ia parte la o viitoare guvernare de mare coalitie, afirma europarlamentarul pedelist Cristian Preda.
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 volumul "Ars Analytica", avandu-i coordonatori pe George Cristian Maior si Ionel Nitu.
Cu ce se ocupa astazi unul dintre cei doi fii ai lui Cristian Tudor Popescu (Autoare:
In prima parte a interviului in care Vasile Dancu a explictde ce PSD a pierdut Transilvania, de ce il sustine pe Cristian Diaconescu si care este profilul alegatorului PSD. ... Si PD-l mai are o identitate de dreapta prin faptul ca face parte din grupul popularilor in Parlamentul European.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Liberalul Marian Iordache este cotat cu prima sansa la alegerile de pe 1 iunie si exista posibilitatea de a castiga Primaria Medgidia chiar din primul tur. ... "Felicitari, ati facut aici o treaba extraordinara, suntem mandri de voi!", le-a spus Hasotti sustinatorilor adunati sambata la sediul PNL din Medgidia.
GALA SUFLET PENTRU ROMANIA este cel mai mare teledon al vedetelor din Romania. - Vei realiza Gala Suflet pentru Romania, teledonul cu strangere de fonduri pentru copii orfani, pentru constructia centrului din judetul Arad. ... Ne pregatim intens, pentru ca se vor organiza gale teledon in taote aceste orase din tara.
Potrivit unor surse guvernamentale, Ministerul Finantelor vrea sa introduca in noul Cod Fiscal un plafon minim pentru impozitul pe profit platit de firme si pentru impozitul pe cifra de afaceri a microintreprinderilor, in valoare de 1.
Cristian Parvulescu vede in 2012 "o ofensiva pentru scoaterea UDMR de la guvernare" Analistul politic Cristian Parvulescu sustine ca 2012 va un an agitat din punct de vedere politic, in care se va incerca scoaterea UDMR de la guvernare, context in care ar putea fi posibila o apropiere intre majoritatea actuala si Uniunea Social Liberala.
google-analytics.com