Cautare

61614 de rezultate pentru "art din 12 1 2013 viisoreanu cristian" (5.35 secunde)
In plus, Regia Apa nici nu a adoptat in zece zile masurile pentru eliminarea mirosului de sulfuri din cartierul George Enescu, prin asanarea unor "ape stagnate" in amonte de lucrarile de acoperire a canalului Cornitoiu - Balta Craiovita, potrivit unei notificari pe care APM i-o trimisese pe 31 ianuarie 2007.
Incercand sa reteze concurenta in doi timpi si trei miscari, cam cum merg motoarele autobuzelor expirate RAT, functionarii au pierdut din vedere cel mai important dintre aspectele afacerii: ... 92/2007, a serviciilor publice de transport public local, sunt prevazuti la art.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, aflat interimar la sefia Senatului pe perioada vizitei lui Mircea Geoana in SUA, a depus la Biroul Permanent al institutiei o cerere privind suspendarea lui Traian Basescu din functie.
Consilierii PSD si PNL intruniti ieri in sedinta au revocat absolut toate deciziile din data de 7 martie, iar in plus au adoptat o hotarare prin care se precizeaza ca toate proiectele votate de acum inainte in consiliu sa fie "semnate de toti alesii locali prezenti care sunt legal in functie".
Consiliul Superior al Magistraturii a comunicat Comisiei juridice de numiri, disciplina, imunitati si validari din cadrul Senatului Romaniei faptul ca: 1. Aprecierea probelor este atributul organelor de urmarire penala si al instantelor de judecata, potrivit art. 62 si urmatoarele din Codul de procedura penala. ... Referitor la respectarea dispozitiilor art.
Avocatul lui Dan Voiculescu, Calin Andrei Zamfirescu, a sustinut in fata instantei Tribunalului Bucuresti, in urma cu doua zile, ca articolul 34 din Hotararea de Guvern 24/2008 privind functionarea provizorie a CNSAS intra in contradictie cu articolele 21, 24, 53, 124 si 126 din Constitutie care stabilesc o serie de drepturi fundamentale - cum ar fi dreptul la un proces echitabil, egalitatea justitiei sau interzicerea infiintarii de instante extraordinare - si a cerut suspendarea pocesului si trimiterea dosarului la Curtea Constitutionala pentru controlul legalitatii.
1. ... 1 600 de scoli inchise. ... Stim, veti incerca noi diversiuni, veti inventa noi dusmani ai poporului si va veti plange ca lucrurile nu merg din cauza opozitiei, a presei, a climei si a crizei mondiale. ... 1.
1. Politistul rutier e obligat sa se legitimeze in fata soferului - FALS Conform legii 218 din 23 aprilie 2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane, ART. ... Art.
De Ziua Mondiala a Sanatatii, Asociatia Pro Consumatori (APC) isi exprima totalul dezacord si profunda ingrijorare in legatura cu Legea preventiei obligatorii, lege initiata de PNL si pe care Camera Deputatilor din cadrul Parlamentului Romanieri a adoptat-o tacit si care urmeaza (speram) sa fie dezbatuta in Senat (Camera decizionala).
) Romania a descoperit in 2007 cele mai multe cazuri de nereguli privind folosirea fondurilor europene, vizand proiecte in valoare de 1.980.201.603 euro, si a notificat aceste cazuri Comisiei Eurpene. Neregulile reclamate au afectat 0,7% din valoarea totala a proiectelor in cadrul carora s-au produs.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi), dar si bijuterii din pietre pretioase - chihlimbar, onix, cuart roz, jad, diamante, si semipretioase, dar si bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
Magda Marincovici) Specialistii de la INBI "Matei Bals" au stabilit ca noua varianta a HIV de la noi este asemanatoare celei din Grecia O noua componenta a HIV (virusul imunodeficientei umane) si-a facut apartia in randul consumatorilor de droguri intravenoase din tara noastra, avertizeaza profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals" (INBI).
Potrivit art. ... g din Constitutie, Curtea constata existenta imprejurarilor care justifica interimatul in exercitarea functiei de presedinte al Romaniei si comunica cele constatate Parlamentului si Guvernului.
Noul Cod Fiscal spune ca din acest an, pe parcursul derularii contractului de leasing, taxa anuala auto nu mai trebuie platita de locatori (proprietarii masinilor), ci de locatari (clientii firmelor de leasing). ... 571/2003, cea prin care s-a adoptat Codul Fiscal, prevede la art. ... (1):
La targul de Craciun de la MTR sunt prezente si brandurile de bijuterii Art My Way si Nuwa Jewrlry. De asemenea, le gasiti si la targul de Craciun din Piata Constitutiei, la casuta cu nr. ... Butonii sunt din piese de ceas reconditionate si costa 130 RON.
In ultimele zile, guvernul a anuntat tot felul de masuri de reducere de personal din sectorul bugetar, de cheltuieli, dar, pana acum, nu a facut nimic concret pentru a combate efectele crizei.
In ultimele zile, guvernul a anuntat tot felul de masuri de reducere de personal din sectorul bugetar, de cheltuieli, dar, pana acum, nu a facut nimic concret pentru a combate efectele crizei.
Potrivit Constitutiei, din momentul suspendarii presedintelui, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demitere (art.95).
Conform legii, cei care organizeaza, pe perioada starii de alerta, mitinguri, demonstratii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de intruniri, in spatii deschise, ori intruniri de natura activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, in spatii inchise, activitati interzise conform art.5 alin.(3) lit.a), pot primi amenzi de la 3.000 lei la 15.000 lei.
Duminica, 21 decembrie, la ora 12.00, a inceput Sedinta solemna a Parlamentului Romaniei, dedicata depunerii juramantului de catre Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis.
google-analytics.com