Cautare

61614 de rezultate pentru "art din 12 1 2013 viisoreanu cristian" (5.21 secunde)
Cristian Tudor Popescu", pe care il puteti citi in continuare.
Recent, la Club Sofa din Bucuresti, au fost lansate, in prezenta Andreei Marin, produsele Biogreens si Vitamina C Naturala de la Zenyth. La eveniment, au mai fost prezenti, alaturi de Andreea Marin, si profesorul Gheorghe Mencinicopschi, Cristian Margarit (specialist in nutritie), Florentina Opris, Anca Turcasiu.
Cristian Pavalasc (foto), directorul general al Aeroportului International Mihail Kogalniceanu din Constanta, sustine ca s-a acomodat cu noua functie si ca are in lucru mai multe proiecte interesante, menite sa imbunatateasca activitatea institutiei pe care o conduce.
Guvernul prezentat de premierul nominalizat, Lucian Croitoru, are o componenta cel putin bizara, doar Bogdan Aurescu si Cristian Vladescu fiind cu adevarat profesionistii acestei formule, a declarat presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu. "Anuntarea acestui Guvern face parte din strategia electorala a domnului Traian Basescu.
Presedintele PSD Victor Ponta a precizat duminica ca nu Fidel Castro si Che Guevara sunt modelele sale, ci Tony Blair si Jose Zapatero, replicandu-i democrat-liberalului Cristian Preda ca daca ar veni mai des la PDL ar avea suficiente lucruri de reformat ca sa nu se mai preocupe de PSD.
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a recomandat prefectilor sa nu se implice in actiunile electorale premergatoare referendumului, ci numai in cele de natura administrativa, afirmand ca, in caz contrar, acestia risca sa isi piarda functiile.
Mircea Geoana, acest "rebel" al PSD a ajuns sa fie un prizonier al propriei formatiuni politice, pe care nu demult o conducea, lucru observat de un alt "copil teribilist" al politicii, PDL-istul Cristian Preda.
Cristian Popescu Piedone si-a obtinut permisul auto fraudulos Primarul Sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, este unul din cei care si-au luat permisul in mod fraudulos la Pitesti.
Managerul Poly­start Impex, Cristian Dobre, a fost ales aseara, cu majoritate de voturi, presedinte al Camerei de Comert si Industrie Dolj in cadrul Adunarii Generale a membrilor CCI Dolj. ... Cristian Dobre are 41 de ani si conduce grupul de firme Polystart din Craiova.
Actualitate publica articolul 'Fosta sotie si prietenii din Oradea nu-l considera capabil de viol pe Cristian Tabara', in care este relatata parerea fostei sotii a reputatului om de cultura si de televiziune.
Social-democrata Ana Birchall ii cere lui Traian Basescu sa il demita de urgenta pe consilierul prezidential Cristian Preda, pentru declaratiile pe care acesta le-a facut despre PSD si Mircea Geoana. ... "Declaratiile lui Cristian Preda sunt neconstitutionale.
Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca mascheaza in spatele "aerului ong-ist" conflictele personale cu Traian Basescu si Elena Udrea. ... Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu de "politicianism si atitudine duplicitara" in cadrul unei emisiuni tv.
Inpolitics publica articolul 'Cristian Parvulescu:
Magistratii vor suspenda sedintele de judecata pentru ca Alina Ghica si Cristi Danilet nu sunt revocati din CSM Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) a adresat azi o scrisoare deschisa judecatorilor si procurorilor prin care le cere ca in ziua de 26 februarie sa suspende sedintele de judecata.
Ioana Andreea Nitica, psiholog clinician, cu o experienta de peste 6 ani in domeniul voluntariatului social si educational, al evenimentelor caritabile si social media, este PR si Psiholog la Fundatia "Pretuieste Clipa", redactor colaborator la Revista Art Out si din aceasta toamna, co-fondator la cel mai nou proiect - Fan Club Muzeul National Cotroceni.
"Acesta este primul eveniment de asezare a pietrei de temelie in zona Titan din ultimii 3 ani si jumatate, de cand Adama a organizat evenimentul de celebrare pentru demararea proiectului Evocasa Optima.
La fiecare categorie (debut, cea mai buna carte de eseistica, cea mai buna biografie etc.) sunt nominalizate cate 10 titluri, iar juriul este format din scriitori, critici literari, editori, librari.
1) votul uninominal; ... Cristian Fierbinteanu a publicat un material pe aceasta tema, intitulat "Basescu si Parlamentul - viziuni diferite, razboi total", si pe care il puteti in continuare.
Cea de-a noua editie a galei Celebritatile Anului 2016 a avut loc de curand in Capitala, marcand cei 9 ani de existenta, prin acordarea de premii si distinctii personalitatilor publice din acest an.
google-analytics.com