Cautare

61614 de rezultate pentru "art din 12 1 2013 viisoreanu cristian" (8.48 secunde)
Parlamentul European reunit in minisesiune plenara la Bruxelles, a adoptat azi un raport ce prevede reducerea tarifelor serviciilor de roaming de la 1 iulie acest an.
Consilierul local Cristian Cretu, izgonit recent din PSD, are din nou emotii.
Proiectul de extindere si modernizare a fabricii de mobilier tapitat a fost co-finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013. Valoare investitiei este de 23.504.901,57 lei, din care 8.067.923,595 lei reprezinta fonduri europene nerambursabile.
32 din 3 iulie 2012 pentru revocarea lui Gheorghe Iancu din functia de Avocat al Poporului.
Curtea Europeana de Justitie nu se pronunta asupra legalitatii actului normativ, ci da o interpretare prevederilor referitoare la art. 110 din Tratatul de Functionare al Uniunii Europene, a spus ministerul intr-un comunicat.
Presedintele Iohannis are la indemana posibilitatea desemnarii unui candidat de premier din capul sau.
Graba cu care comisia de fond funciar din Dolj a împartit pamânturile statiunilor de cercetare agricola din jurul Craiovei se explica prin faptul ca, în câteva zile, Legea cercetarii agricole va fi promulgata de presedinte si va începe sa produca efecte.
Graba cu care comisia de fond funciar din Dolj a împartit pamânturile statiunilor de cercetare agricola din jurul Craiovei se explica prin faptul ca, în câteva zile, Legea cercetarii agricole va fi promulgata de presedinte si va începe sa produca efecte.
Liberalul Vasile Parlog, initiatorul Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului Local, i-a dat dreptate primarului Nicolae, dar nu s-a putut opune colegilor din Alianta. ... Actul normativ avea sa fie retras de primarul Dumitru Nicolae in urma cererii facute de umanisti de a se scoate art.
Cei trei liberali din Comisie - Norica Nicolai, Crin Antonescu, George Scutaru - s-au abtinut de la vot, potrivit declaratiei Noricai Nicolai, vicepresedinta a Comisiei. Ei nu au fost de acord cu aprecierea ca este neconstitutionala desemnarea premierului din randul Aliantei, care nu a castigat alegerile in 2004.
Votul din parlament - de suspendare - are nevoie de jumatate plus unu din numarul total al parlamentarilor si este secret.
Va reamintim ca prezenta la vot a fost de 46,23% (8.455.336 persoane din cele 18.288.757 inscrise pe liste). Din persoanele care si-au exprimat votul, 87,52% au votat PENTRU demitere (7.400.508 persoane), iar 11,15% au fost CONTRA demiterii (943.031 persoane).
take it, or leave it!Sa luam pe rand cateva din lucrurile pe care le-a spus (si facut) Traian Basescu zilele acestea. ... Guvernarea Boc a produs cele mai mari deficite din istorie, dar si cele mai mari datorii. ... Dar si de artolul 148 din Constitutie...
269/2005, sa trimiteti in completare motivul incetarii mandatului vicepresedintelui Consiliului Judetului Galati, inainte de exprirarea duratei normale a mandatului, si daca au fost respectate prevederile art. 18 din Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Judetului Galati, aprobat prin Hotarirea nr.
Recuperarea creantelor pe care SC CARNEXPOD SA Podari, societatea controlata de controversatul om de afaceri craiovean Dinel Staicu, le are catre bugetul de stat s-a impotmolit din nou.
Intrebat daca premierul i-a solicitat ministrului Justitiei sa demisioneze, purtatorul de cuvant a amintit ca in prezent exista o sesizare oficiala din partea PNL la Curtea Constitutionala, premierul asteptand raspunsul Curtii in aceasta privinta.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) arata, in motivarea deciziei privind conflictul reclamat de Traian Basescu intre presedinte si Parlament, ca doar Parlamentul poate hotari suspendarea presedintelui, avand data aceasta putere, iar odata declansata procedura parlamentara de suspendare din functie a presedintelui, potrivit Constitutiei, aceasta nu poate fi oprita, relateaza Agerpres.
Chichitele legislative si birocratia din justitie fac din preluarea firmelor cu datorii o „afacere“ pentru baietii descurcareti. ... „Preluam firme cu datorii de orice natura, prin Registrul Comertului“, „Preluam firme cu datorii din toata tara, in conditii legale, prin Registrul Comertului. ... „Din Craiova“.
Ilona Szilagyi, mester popular, de la Organic Art din Bistrita-Nasaud, participa la Targul de Turism de la Romexpo cu diverse obiecte superbe confectionate de ea din papura. Organic Art se ocupa de cosuri impletite din papura. Sunt din satul Tonciu.
Solicitarea cetatenilor din comuna Fundeni de a se organiza un referendum pentru schimbarea primarului nu a fost aprobata de Ministerul Administratiei si Internelor.
google-analytics.com