Cautare

596 de rezultate pentru "alin dinica" (2.54 secunde)
"Daca Basescu nu va lua in serios vointa populara si, in consecinta, punctul de vedere al partidelor la formarea Guvernului, hotarand - arbitrar- sa numeasca un alt prieten de-al sau drept candidat la functia de prim ministru, care sa umble apoi prin oras pentru a cumpara voturi sub santajul unor posibile alegeri anticipate, atunci majoritatea parlamentara creata dupa alegeri, careia i s-ar refuza dreptul de a-si forma guvernul (datorita unei desemnari arbitrare) ar putea sa nu se prezinte la votul pentru investitura, Guvernul Tariceanu continuand sa functioneze, in baza art.110, alin 4 din Constitutie, pana cand Basescu ar lua in serios consultarea partidelor", a explicat Nastase.
Candidatul UDMR in colegiul 2 Cluj-Napoca pentru Senat, Eckstein Kovacs Peter, a tiparit un afis electoral in care apare alaturi de Barack Obama, Mona Lisa, Mozart si Madonna, in semn de protest fata de afisele candidatilor PD-L in care apar persoane fara legatura cu alegerile parlamentare, cum este primarul Emil Boc sau presedintele CJ Cluj, Alin Tise.
„Avand in vedere ca procedurile legale au fost indeplinite, pe 10 octombrie 2008, procurorii DNA i-au adus la cunostinta lui Miron Tudor Mitrea invinuirile in dosarul numarul 49/P/2006, in conformitate cu art. 6, alin.
Gheorghe Benea, noul sef al Loteriei Romane care nu de mult a schimbat-o din functie pe Liliana Minca (foto), l-a ales consilier personal pe Alin Horia Iconar care este urmarit penal pentru abuz in serviciu de pe vremea cand era directorul filialei Cluj a Loteriei.
2, alin. 3 din OUG nr. 47 din 2007, modificata), adica abia pentru 2010, fiindca bugetul local pe 2009 a fost deja fundamentat.
Articolul 55, alin. 5 spune negru pe alb ca este interzisa trecerea terenurilor aflate in administrarea unitatilor de cercetare-dezvoltare indispensabile cercetarii din domeniul public al statului in cel privat al statului, prin hotarare a comisiei locale sau a celei judetene.
22 alin. (2). "In tot textul Legii 92 nu exista alta referire la regiile autonome. Juristii primariei inca sunt de parere ca serviciul public specializat si regia autonoma de autoritate publica sunt acelasi lucru.
Ultimele trei locuri sunt ocupate de Alin Antochi (Partidul Socialistilor Europeni - PSE), pe pozitia 31, cu 74,38%, Vasilica Viorica Dancila (PSE), cu 71,14%, si, ultimul, Laszlo Tokes (Grupul Verzilor), cu 66,65%.
289 Cod penal, care reglementeaza infractiunea de fals intelectual, iar fapta premierul Emil Boc se incadreaza in prevederile art. 8 alin. (1) lit. b) din Legea nr.
Ion Ciochina se va ocupa de asigurarea managementului la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, iar concursul pentru sefia Agentiei de Prestatii Sociale a fost castigat de fostul presedinte al TSD Gorj, Alin Vacaru.
Declaratia facuta de purtatorul de cuvant al MAE, Alin Serbanescu vine dupa ce, joi, Curtea de Apel a reconfirmat sentinta de politie politica in cazul Gafita.
22, indice 4, alin. 1 din Legea nr. 33/2007 privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European, votul multiplu se sanctioneaza cu inchisoare de la sase luni la cinci ani.
La curs participa 24 de tineri din toata tara, dintre care 13 presedinti de organizatii judetene de tineret, vicepresedinti si consilieri parlamentari, iar pe lista din Constanta figureaza Adrian Sponte", a declarat pentru "Replica" de Constanta, Alin Baciu, coordonatorul proiectului.
5 alin. (2) din Legea 415/ 2002 de organizare si functionare a CSAT. Decizia CCR este definitiva si general obligatorie.
Ioan Mircea Pascu - vicepresedinte la Comisia AFET, Adriana Ticau - vicepresedinte la Comisia TRAN, Titus Corlatean si apoi Alin Antohi in functia de vicepresedinte la Comisia pentru afaceri juridice (JURI).
Precizarile lui Alin Serbanescu (foto), purtatorul de cuvant al MAE, intervin dupa ce un site ucrainean anunta, citand-o pe Tatiana Popa, consulul general al Romaniei la Cernauti, ca Ucraina si Romania vor semna in scurt timp acordul privind micul trafic de frontiera.
3, alin. 1, lit. a) din Legea nr. 677/2001: 'date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila;
La capitolul strategie politica se vehiculeaza numele lui Dan Mihalache si Alin Teodorescu. Comentatorii spun ca daca mai vine si Miron Mitrea chiar ca s-au scos.
85, alin.3 din Constitutie, atunci cand o remaniere implica modificarea structurii sau a compozitiei politice a Guvernului, ceea ce ar fi cazul daca premierul ignora decizia PSD, dar insista pe calea remanierii, decizia revine Parlamentului, si nu premierului sau presedintelui .
Traian Basescu a fost insotit pe parcursul vizitei de seful Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Daniel Buda, de presedintele CJ Cluj, Alin Tise, de primarul Clujului, Sorin Apostu, si de mai multi parlamentari PDL.
google-analytics.com