Cautare

596 de rezultate pentru "alin dinica" (3.43 secunde)
De asemenea, judecatorii au stabilit ca "Legea-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice este constitutionala in masura in care prevederile art.41 alin.(2) lit.e) din lege, criticate prin obiectia de neconstitutionalitate, nu se refera la cazurile in care Legea fundamentala admite in mod expres cumulul de functii".
Si nici nu asculta de Alin Teodorescu, reputat sociolog si consultant al doctorului in campania prezidentiala. Si, in plus, sa ne amintim ca se zicea ca doctorul e pe blat cu Basescu.
Plenul Senatului a adoptat un amendament propus de un senator si insusit de toate grupurile politice (PSD+PC, PD-L, PNL, UDMR) in care se prevede ca, prin derogare de la prevederile alin.
Cu personaje rupte de la PSD, precum Octav Cozmanca, Alin Teodorescu, Pavel Abraham sau Anca Alexandrescu sau cei de culoare rosie din linia a doua in judete, este greu sa convingi ca reprezinti schimbarea.
• Eliminarea sedintei Consiliului National de dinaintea Congresului, obligatorie, conform Statutului, (art. 50 alin.2), pentru aprobarea documentelor supuse Congresului;
Intre acestia se va numara, din sursele noastre, sociologul Alin Theodorescu, cel care este responsabil, de altfel, cu doctrina si intocmirea documentelor noii formatiuni.
Alin Teodorescu, despre care nu prea se mai stie daca face parte din PSD sau nu, a confirmat intr-o interventie televizata, ca lucreaza, alaturi de Octav Cozmanca, la crearea unui nou partid de stanga.
118, alin. 5 din Constitutie, cu Legea nr. 291/2007, dar si cu Legea sigurantei nationale si a apararii nationale.
Legea spune ca "suspendarea dureaza pana la incetarea situatiei prevazute la alin. (1), deci daca Solomon este eliberat maine din arest isi preia atributiile.
"Pe mine nu au curajul sa ma sune direct dupa cate mizerii mi s-au facut in partid, dupa congresul din 2005, dar sunt acolo anumite persoane importante, Iliescu si Nastase, din cate am auzit, care se folosesc de relatia cu Alin Theodorescu (implicat alaturi de Cozmanca in proaspat esuatul proiect al unui nou partid de stanga n.red.) pentru a-mi transmite sa ma intorc in partid, ca e nevoie de mine acolo.
66 alin. 4 al Regulamentului, potrivit caruia orice grup parlamentar are reprezentant in Comisia de Regulament. Aici nu mai e vorba de Constitutie, ci de regulament", a declarat senatorul Liviu Campanu.
11, alin. b1), nerespectarea acestui termen echivaleaza cu sustinerea implicita a formei initiatorului. Asadar, Guvernul a acceptat tacit propunerea legislativa intitulata Programul National de Autostrazi si initiata de catre parlamentarii PSD.
Conform legii 453/2004, in cazul decretarii, in baza art.3 alin.b, a starii de urgenta pentru calamitati naturale, se creeaza, potrivit art.19, Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta, sub conducerea nemijlocita a ministrului administratiei si internelor si in coordonarea primului-ministru.
259, alin. 4, persoanele care nu sunt salariate sunt obligate sa comunice Casei de Asigurari de Sanatate alese veniturile realizate pe baza contractului de asigurare.
‘In temeiul art. 88 si art. 65 alin. 2, lit. a) din Constitutia Romaniei, precum si al art.
94 alin.1 litera m) - ca raportul de serviciu al functionarilor publici "se suspenda de drept" in cazul in care fata de functionarul public "s-a dispus trimiterea in judecata pentru savarsirea unei infractiuni de natura celor prevazute la art.
Publicistul Alin Fumurescu se intreaba pe VoxPublica daca a devenit, pe nesimitite, "de stanga"? Puteti citi in continuare gandurile unui tanar intelectual fumator de pipa, in care nu e nici pomeneala de Che Guevara.
Daca promulga legea adoptata prin frauda, va incalca articolul 80, alin. 2 din Constitutia Romaniei. Exista toate temeiurile constitutionale sa pornim suspendarea", a spus Ponta.
Daca promulga legea adoptata prin frauda, va incalca articolul 80, alin. 2 din Constitutia Romaniei. Exista toate temeiurile constitutionale sa pornim suspendarea", declara Ponta.
In sfarsit, al treilea proiect de lege (243/2010), la care senatorul vasluian este doar coautor, a vizat modificarea partii introductive a alin.
google-analytics.com