Cautare

596 de rezultate pentru "alin dinica" (5.36 secunde)
PSD a prezentat si exemple de astfel de cazuri, nominalizandu-i pe prefectul judetului Brasov, Aurelian Leonard Dan, prefectul judetului Mehedinti, Marius Balu si prefectul de Cluj, Alin Tise, "deloc intamplator finul liderului PD, Emil Boc", care nu numai ca sunt implicati in campanii pro-Basescu, dar chiar participa la organizarea mitingurilor pro-Basescu.
Purtatorul de cuvant al IJP Suceava, Alin Botezatu, a declarat ca in cazul lui Ilie Babalean s-a dispus cercetarea pentru violare de domiciliu si amenintari, dosarul urmand sa fie transmis Parchetului Judecatoriei Radauti.
In scrisoarea sefului statului adresata Parlamentului se arata: "In temeiul art. 88 si 65 alin. 2, lit. a) din Constitutia Romaniei si al art.
66 alin. 2 din Constitutie, care prevede ca Senatul si Camera Deputatilor se intrunesc in sesiuni extraordinare, la cererea Biroului Permanent al fiecarei Camere.
Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat joi, la Craiova, ca vineri va avea o intalnire cu democratul Alin Albu pentru a lamuri situatia presupusei sume de 200.000 de euro pe care Alianta D.A.
Premierul Tariceanu a anuntat ca a apelat, pe langa Vasile Pu_ca_, _i deputatul PSD Alin Teodorescu pentru o discu_ie privind problematica european_, urmand s_ fie stabilit_ o formul_ prin care ace_tia s_ fie "integra_i" in rezolvarea problemelor cu UE.
62, alin. 1, capitolul 6, din Statul Academiei Romane, "Adunarea generala a Academiei Romane poate exclude din randurile sale pe acei membri condamnati definitiv la o pedeapsa privativa de libertate pentru o fapta intentionata grava".
Potrivit lui Radulescu, grupul PDL din Camera Deputatilor a facut acum o sesizare la Curtea Constitutionala, cu privire la neconstitutionalitatea acestei legi, in care arata ca se incalca art. 16, alin 1 din Constitutie, cu privire la egalitatea tuturor persoanelor in fata legii.
zona Stei, Viorel Pop - titular si Alin Guler - rezerva. Bodea ne-a mai declarat ca titulari sunt candidatii PNL pe locurile eligibile la CJ Bihor.
raportat la art. 24 alin.3 din Legea 554/2004 toate cu aplicarea art.33 C. Pen.", se arata in plangere.
cu mici si bere, pentru cei cu sapca, si cu hamburgeri si Coca-Cola, pentru casta brahmanilor cu carnet de partid", a dezvaluit atunci deputatul Alin Teodorescu, membru al echipei de campanie.
In scrisoare, BEC face referiri la art.24 alin. 5 din legea 67/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, care prevede ca magistratii, din lista, care nu sunt desemnati presedinti sau loctiitori ai acestora, raman la dispozitia presedintelui tribunalului, pentru inlocuirea, in cazuri deosebite, a titularilor.
124 alin. (3) din Constitutia Romaniei. 4.
Ion Dumitrel (PDL) - Alba, Nicolae Iotcu (PDL) - Arad, Constantin Nicolescu (PSD) - Arges, Adrian Benea (PSD) - Bacau, Radu Tarle (PNL) - Bihor, Mihai Tabuleac (PDL) - Botosani, Liviu Rusu (PDL) - Bistrita Nasaud, Aristotel Cancescu (PNL) - Brasov, Bunea Stancu (PSD) - Braila, Victor Mocanu (PSD) - Buzau, Sorin Frunzaverde (PDL) - Caras Severin, Raducu George Filipescu (PNL) - Calarasi, Nicusor Constantinescu (PSD) - Constanta, Alin Tise (PDL) - Cluj, Tamas Sandor (UDMR) - Covasna, Florin Popescu (PDL) - Dambovita, Eugen Chebac (PSD) - Galati, Ion Prioteasa (PSD) - Dolj, Dumitru Beianu (PNL) - Giurgiu, Ion Calinoiu (PSD) - Gorj, Vasile Ciuperca (PSD) - Ialomita, Edita Lokodi (UDMR) - Mures, Mircea Cosma (PSD) - Prahova, Gheorghe Flutur (PDL) -Suceava, Csaba Borboly (UDMR) - Harghita, Mircea Molot (PNL) - Hunedoara, Constantin Simirad (PSD) - Iasi, Cristache Radulescu (PDL) - Ilfov, Mircea Man (PDL) - Maramures, Marius Balu (PDL) - Mehedinti, Vasile Pruteanu (PDL) - Neamt, Paul Stanescu (PSD) - Olt, Arpad Csehi (UDMR) - Satu Mare, Tiberiu Marc (PSD) - Salaj, Martin Bottesch (FDGR) - Sibiu, Liviu Dragnea (PSD) - Teleorman, Constantin Ostaficiuc (PDL) - Timis, Victor Tarhon (PDL) - Tulcea, Vasile Mihalachi (PSD) - Vaslui, Ion Cilea (PSD) - Valcea si Marian Oprisan (PSD) - Vrancea.
109 alin. 2 din Constitutia României, art. 12 si 19 din Legea nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala si a dispozitiilor Deciziei nr.
150 alin (1) din Constitutie, legea fundamentala poate fi revizuita la initiativa unei patrimi din numarul total al senatorilor sau deputatilor.
Totodata, CNC i-a exclus din partid pe Radu Sarbu, fost presedinte al organizatiei Cluj, si pe Alin Popa, fost presedinte al organizatiei Alba, iar Radu Rizescu, membru supleant al CNC, a fost suspendat din calitatea de membru de partid.
Totodata, CNC i-a exclus din partid pe Radu Sarbu, fost presedinte al organizatiei Cluj, si pe Alin Popa, fost presedinte al organizatiei Alba, iar Radu Rizescu, membru supleant al CNC, a fost suspendat din calitatea de membru de partid.
91 alin. 1 din Legea 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei, dupa data de 18.06.2008, data validarii mandatului de ales local", se arata in comunicatul ANI.
30 alin.2 din Legea nr. 35/2008, fiind respectat numarul minim de semnaturi necesar pentru a candida in acest colegiu", se mai mentioneaza in decizia BEM.
google-analytics.com