Cautare

596 de rezultate pentru "alin dinica" (5.18 secunde)
"In urma deliberarilor, Plenul Curtii Constitutionale, cu majoritate de voturi, a constatat ca angajarea raspunderii de catre Guvern in fata Camerei Deputatilor si a Senatului, in temeiul art.114 alin.(1) din Constitutie, asupra proiectului Legii educatiei nationale este neconstitutionala si a declansat un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament, intrucat proiectul de lege se afla in proces de legiferare la Senat, in calitate de Camera decizionala", arata Biroul de presa al CCR.
1431 din 3 noiembrie 2010, Curtea Constitutionala a decis ca angajarea raspunderii de catre Guvern in fata Camerei Deputatilor si a Senatului, in temeiul art 114 alin.
Scrisoarea deschisa, in care la final se mentioneaza ca lista de semnaturi ramne deschisa, a fost semnata de europarlamentarii Corina Cretu, Catalin Ivan, presedintele PSD Bistrita Nasaud, deputatul Radu Moldovan, Dorel Caprar, presedinte PSD Arad, Dan Sova, senator - primvicepresedinte PSD Olt, Iulian Badescu, deputat, Daniel Savu, senator, Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, Claudiu Manda, deputat si presedinte executiv PSD Dolj, Valeriu Zgonea, deputat - vicepresedinte PSD, Catalin Nechifor, deputat - presedinte PSD Suceava, Andrei Dolineaschi, deputat, presedinte executiv PSD Botosani, Sorin Bota, senator, Nicu Banicioiu, deputat, vicepresedinte PSD, Ciprian Nica, deputat, Oana Mizil, deputat, presedinte PSD Calarasi, Georgian Pop, deputat, Florin Iordache, deputat, Alin Antohi, presedinte PSD Neamt, Adrian Duicu, presedinte PSD Mehedinti, Viorel Hrebenciuc, presedinte PSD Bacau, Laurentiu Nistor, deputat, presedinte PSD Hunedoara, Ioan Cindrea, presedinte PSD Sibiu, Ion Mocioalca, presedinte PSD Caras-Severin, Horea Teodorescu, deputat - presedinte PSD Tulcea, Mircea Dusa, lider de grup PSD Camera Deputatilor.
De dimineata, pe VoxPublica, Alin Fumurescu pune o intrebare justificata: "daca PP ar intra in Parlament in 2012, cine s-ar coaliza cu ei?".
150 alin. (1) Teza 1-a, Revizuirea Constitutiei poate fi initiata de Presedintele Romaniei la propunerea Guvernului. Asadar, Presedintele nu poate avea singur o asemenea initiativa, el avand o astfel de posibilitate doar daca primeste un proiect de revizuire de la Guvern.
"Presedinte Traian Basescu avea obligatia constitutionala de a veghea la "respectarea Constitutiei" (art.80 alin.2 din Constitutia Romaniei) - Traian Basescu a incalcat si aceasta obligatie constitutionala promovand un proiect de revizuire a Constitutiei declarat neconstitutional prin decizia Curtii Constitut ionale.
"Presedinte Traian Basescu avea obligatia constitutionala de a veghea la ‘respectarea Constitutiei‘ (art.80 alin.2 din Constitutia Romaniei) - Traian Basescu a incalcat si aceasta obligatie constitutionala promovand un proiect de revizuire a Constitutiei declarat neconstitutional prin decizia Curtii Constitut ionale.
Premierul Emil Boc a inaintat vineri presedintelui Traian Basescu, in temeiul articolului 85 alin. 2 din Constitutia Romaniei, cererea de revocare din functie a ministrului Muncii Sebastian Lazaroiu si numirea in locul acestuia a democrat-liberalei Sulfina Barbu.
Presedintele PSD Neamt a demisionat, Ioan Chelaru preia functia interimar Liderul PSD Neamt Alin Antohi si-a asumat esecul pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor si si-a prezentat demisia din functie, sefia organizatiei fiind preluata de vicepresedintele PSD Ioan Chelaru, a anuntat, luni seara, presedintele PSD, Victor Ponta citat de Mediafax.
112, alin. 1 se introduce litera h1, care prevede ca situația in care "autovehiculul nu este dotat, la circulatia pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, cu anvelope de iarna"
De asemenea, ei precizeaza ca este contrara Constitutiei prevederea de la art.30 alin.(1) din Regulamentul Senatului (care se refera la motivele revocarii:
De asemenea, ei precizeaza ca este contrara Constitutiei prevederea de la art.30 alin.(1) din Regulamentul Senatului (care se refera la motivele revocarii:
162, alin. (3) se prevede: Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala este alcatuita din 9 membri alesi direct de Congres, cate unul pe fiecare din cele 8 regiuni de dezvoltare, propusi de organizatiile PSD constituite pe raza teritoriala a acestora si un membru propus de presedintele PSD.
12 alin. (1) lit. d) din Legea nr. 544/2001, cu modificarile si completarile ulterioare", a sunat motivatia biroului de presa.
Primarul Sorin Apostu se alege presedinte al PDL Cluj-Napoca, fara vreun adversar. Aprilie Alin Tise isi continua razboiul cu Apostu. "Sunt in Cluj-Napoca lucruri care nu-mi plac nici mie.
De data aceasta, la tinta a fost luat administratorul judetului, Alin Mitrica. Consilierii PDL i-au cerut socoteala, iar acesta le-a raspuns ca proiectele vor fi selectate in urma unei licitatii publice.
15 alin. 2 cazurile in care "calitatea de primar inceteaza, de drept, inainte de expirarea duratei normale a mandatului".
De data aceasta, la tinta a fost luat administratorul judetului, Alin Mitrica. Consilierii PDL i-au cerut socoteala, iar acesta le-a raspuns ca proiectele vor fi selectate in urma unei licitatii publice.
Am accelerat procedura, pentru ca mai aveam doua saptamani pana la termenul limita la care trebuia sa comunicam rezultatul la Bucuresti", a declarat Alin Mitrica, secretarul executiv al organizatiei judetene a PSD.
Finul lui Boc, Alin Tise, presedintele CJ Cluj, a cerut demisia urgenta a ministrului Transporturilor pe motiv ca a ales Muresul in locul Clujului ca parte a retelei de transport european.
google-analytics.com