Cautare

210 de rezultate pentru "adelina popovschi condamnare" (5.71 secunde)
"La mine se gaseste cazierul lui Andrei Lisinschi, care nu are niciun fel de interdictie, deci, ca atare, aceasta contestatie nu are niciun fel de suport, orice condamnare, daca nu are si o interdictie de a participa la vot, nu are niciun fel de valoare, ba mai mult, conform acestui cazier, Lisinschi este in drept sa participe la alegeri", a spus Toader.
Adrian Nastase explica, in actiunea sa, ca prin aceasta afirmatie i-a fost afectata imaginea si ca aceasta nu este fundamentata, deoarece, pana in prezent, nu exista o hotarare de condamnare a sa.
Consideram necesar ca opinia publica, societatea civila si mediul politic constantean sa se solidarizeze intr-o actiune comuna de condamnare si delimitare fata de stilul teribilist si arogant pe care il afiseaza Domnul Mazare in orice context", se arata intr-un document semnat de presedintele organizatiei, Aurel Butnaru (foto).
Fostul presedinte interimar al PD-L Gorj a facut insa recurs la sentinta de condamnare.
Nici in cazul fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon, procedura suspendarii din functii nu poate fi aplicata decat in momentul in care noul statut intra in vigoare, deoarece actualul regulament de functionare a PD-L nu prevede inca aceasta sanctiune.Liderul PD-L, Emil Boc, a precizat ca suspendarea se aplica pentru persoanele arestate, astfel incat pana la o decizie definitiva si irevocabila, o persoana care este membru PD-L si este supusa arestarii, nu mai are aceasta calitate de membru de partid.Constatarea acestei situatii se face de catre Biroul Permanent National al partidului si opereaza pana cand se decide ori o condamnare definitiva, cand urmeaza excluderea din partid, ori eliberarea sa, caz in care poate redobandi calitatea de membru de partid.
Convingerea mea este ca nu vom reuşi s-o facem, datorita realitatilor de pe piata europeana", a spus Traian Basescu. "Lipsa unui acord cu Fondul nu poate fi decat o condamnare la nefinantare a Romania, in actuala situatie.
E suficienta o lapidara trimitere la criza economica si financiara pentru a se obtine prompta condamnare generala si fara drept de apel a "capitalistilor", "bancherilor" si "lacheilor" lor, precum si osandirea, la fel de virulenta, a politicienilor care sustin "imperialismul american".
Nu poti determini intr-o condamnare oficiala, cum a fost facuta in 2006, comunismul ca un regim ilegitim si criminal si pe urma sa vii si sa spui ca 10 ani acel regim era bun.
Plenul Senatului a adoptat ieri un proiect de lege al mai multor deputati PNL prin care fostii detinuti politici vor primi despagubiri in valoare de 24.000 de euro pentru fiecare an de condamnare efectuat.
Dupa condamnare, scaunul de primar a fost ocupat interimar de viceprimar, pana la organizarea de noi alegeri. Alegerile pentru Primaria din Baia Mare reprezinta prima mare lupta electorala intre partide din acest an inaintea alegerilor locale si parlamentare care vor fi organizate in 2012.
11 din Constitutie, pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti de condamnare, persoana este considerata nevinovata. Prezumtia de nevinovatie garanteaza protectia persoanelor in procesul penal impotriva arbitrariului, in stabilirea si tragerea la raspundere penala.
Probabil ca, intre timp, presedintele s-a razgandit si in legatura cu acea condamnare. Ar fi, credem, inutil sa ne intrebam care sunt motivele pentru care presedintele a lansat aceste insulte:
"Am primit de la cercetatori ai memoriei comuniste acest proiect, mi l-am asumat si l-am propus spre adoptare (...) Reamintesc faptul ca printre recomandarile acelui raport (de condamnare a comunismului, n.r.) se numara si infiintarea unui astfel de loc, loc al memoriei, al pedagogiei pentru noile generatii", a spus Baconschi.
"Am iesit, cu totii, cu declaratii publice de condamnare a acestor metode. S-a creat un spirit extraordinar de solidaritate. Dincolo de orice sursa de nemultumire, de procese legate de globalizare, fenomen care adanceste anumite discrepante, calea anarhiei si a terorismului nu este calea rezolvarii problemei, ci din contra.
Nu cred insa ca cineva se gandeste serios la o condamnare, desi probabil ca exista un anumit tip de presiune.
Pe de alta parte, congresul ar putea fi "garnisit" cu o condamnare penala a lui Adrian Nastase, asteptata in urmatoarele cateva saptamani, ceea ce ar influenta zdravan jocurile.
Daca decizia va fi de condamnare, vor exista persoane care vor aprecia ca ICCJ a actionat politic. Daca va fi o achitare, vor exista persoane care vor contesta corectitudinea deciziei.
"Condamnarea lui Nastase e inceputul unui razboi politic" Fostul ministru Dan Ioan Popescu este de părere ca recenta condamnare la inchisoare a lui Adrian Nastase intr-un proces pe care il considera eminamente politic, marcheaza startul unui razboi de lunga durata, al carui artizan este presedintele Romaniei, Traian Basescu.
E limpede ca un greu de talia lui Adrian Nastase nu ar accepta in veci asemenea targ, dar sa analizam putin recenta lui condamnare.
Si ca daca decizia instantei ramane de condamnare, va parasi functia ca si Mircea Diaconu Ministrul interimar Liviu Pop a anuntat telefonic, la Antena 3, ca stia de cateva zile.
google-analytics.com