Cautare

210 de rezultate pentru "adelina popovschi condamnare" (7.41 secunde)
Gratierea individuala se acorda la cerere sau din oficiu, numai dupa ramanerea definitiva a hotararii de condamnare. Cererea de gratiere individuala, impreuna cu actele anexate, se adreseaza presedintelui Romaniei si poate fi facuta de:
Omul de afaceri este citat luni in "dosarul Valiza", ceea ce ii poate aduce o noua condamnare. In aceste conditii, Becali nu mai are chef de nimic.
Dar pe baza eseului de mai sus se ajunge la o condamnare pentru.... spalare de bani! In lipsa faptelor incriminabile, a probelor care sa demonstreze aceste fapte, avem in schimb "rationamentul" procurorului, care nici nu e rationament, ci doar caterinca.
N-am spus/scris niciun cuvant, ieri, despre noua condamnare a lui Adrian Nastase. Au scris/spus/hahait/chiuit/zbierat multi altii;
Andrei Placinta a crezut pana in ultima clipa ca nu va ajunge la inchisoare, dupa un lung proces in care spera va ramane cu prima condamnare de trei ani de inchisoare cu suspendare, scrie Cancan.ro.
• Nu e o provocare, e un condamnare. Probabil ca omul care va trai 1000 ani s-a nascut deja. Nu am spus ca ar fi cineva de varsta mea, sau ca acest lucru este posibil, cu tehnologiile actuale.
Nicolae Carandino a suferit o condamnare politica de 25 de ani de munca silnica pe viata, din care a executat 18 ani, fiind cel care i-a inchis ochii lui Iuliu Maniu in temnita.
Denuntand indiferenta, Francisc a deplans de asemenea copiii ucisi inainte de a vedea lumina, intr-o condamnare explicita a avortului. Iisus sa-i salveze pe numerosii copii victime ale violentelor, victime ale traficului de persoane sau constransi sa devina soldati, s-a rugat el.
Alain Juppe in Franta nu are o astfel de interdictie si iata ca este foarte bine in politica dupa o condamnare cu suspendare.
De mentionat si ca, acum, dupa cazul Gutau, un singur om a intervenit public in apararea celei care a decis o condamnare ilegala:
Cum-necum, el are o condamnare, fiind implicat si-ntrun alt proces penal, al fostei sotii. In aceste conditii, evident ca liderul PSD se afla cu mainile legate (pardon!) in a intreprinde vreo masura in domeniul justitiei.
Cel care a platit masa, zic ziaristii, e un cunoscut interlop, cu o condamnare de 3 ani si jumatate la puscarie cu executare, dar care n-a facut nici o zi de parnaie, din motive medicale.
- Borcea se intoarce pentru a treia oara la puscarie cu o condamnare de 5 ani dintr-o afacere facuta cu Mazare.
Prima lovitura majora asupra aliantei PSD-ALDE e asteptata pe 15 aprilie, cand in procesul lui Dragnea poate interveni o sentinta de condamnare.
Lumea in cifre) - Chiar daca gandul de a fi diagnosticati cu cancer este pentru multi oameni o experienta infricosatoare - fiind echivalent cu o condamnare la moarte - trebuie subliniat ca depistat devreme, cancerul de piele este tratabil, spune doamna Profesor del Marmol.
O judecare superficiala a lui, si, cu atit mai mult, o condamnare severa este total neavenita. La fel ca si o judecata superlativ laudativa.
O judecare superficiala a lui si, cu atit mai mult, o condamnare severa este total neavenita. La fel ca si o judecata superlativ laudativa.
Batalia adevarata a fost intre cei care vor o condamnare istorica a comunismului si cei care spun ca se poate trai cu aceasta istorie, la urma urmei, Ceausescu e mort, iar oamenii nu vor sa se mai gandeasca la raul din trecut, ci la binele din viitor.
Sunt controale in Muntii Maramuresului, unde versanti intregi au fost defrisati in ultimii ani. Autoritatile au impanzit padurile aflate aproape de granita de nord a tarii si incearca sa afle cine sunt vinovatii.
Din pacate pentru cel care s-ar fi dorit a fi salvatorul Romaniei, reusind sa fie doar un gropar “luminat“, ocaua pe care o prezinta la control are lipsuri grave si singurul sau baston, la varsta senectutii, ramane imunitatea parlamentara care il va scuti, probabil, de o condamnare penala.
google-analytics.com