Cautare

210 de rezultate pentru "adelina popovschi condamnare" (2.94 secunde)
"Nu am auzit de vreo condamnare legata de violarea sigurantei nationale: fie n-a existat eficienta, fie o capacitate foarte mare de preventie, fie avem prea multi ofiteri", a spus Olteanu in cadrul dezbaterii.
• Costurile (de exemplu, posibilitati mici de arestare sau condamnare) sunt mai scazute decit beneficiile (in urma violentei el detine controlul asupra comportamentului partenerei si copiilor).
Interesant de subliniat este faptul ca a doua zi dupa condamnare i s-a retras cetatenia romana sub motivul apartenentei la nu stiu ce grupare terorista, jurnalistii de investigatie vazand in aceasta ciudata decizie doar o operatiune de extragere din Romania prin extradare pentru a-si tine pliscul!
Nutritionistul Gheorghe Mencinicopschi (67 de ani) este primul VIP din dosarul Privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare-Dan Voiculescu care ar putea fi liberat conditionat. Medicul a fost condamnat, in august 2014, la 8 ani de inchisoare, si a executat un sfert din condamnare.
absolut oricine poate fi vizat de un denunta care sa-i aduca o condamnare. Statul paralel traieste si pe picior mare, are cheltuieli uriase, toti hranim aceasta masinarie uriasa cu care se infrang destine.
In 1956, dupa eliberarea deportatilor, aceste comune au devenit domicilii obligatorii pentru detinutii politici recalcitranti, care isi executasera anii de condamnare si erau trimisi aici pentru supliment de pedeapsa.
In apel se mai spune ca Tineretul Liberal European (LYMEC) a adoptat, inca din aprilie 2006, o rezolutie de condamnare a comunismului, la propunerea CSL.
Tema intalnirilor liberale este intitulata, sugestiv, "Proiectul National al Tineretului National Liberal de Reforma Morala a Clasei Politice Romanesti si de Condamnare a Sistemului Comunist".
Motivul l-a reprezentat "lectia" predata de premierul Calin Popescu Tariceanu, care le-a tinut celor aproape 200 de tineri adunati in sala un curs de "Condamnare a comunismului".
Infractiunea i-ar putea aduce lui Nastase o condamnare cuprinsa intre unu si cinci ani.
Framantarile din cadrul PNL continua, dupa ce duminica fostii presedinti ai partidului Valeriu Stoica si Theodor Stolojan au anuntat initierea unei platforme liberale pentru unitatea fortelor politice de dreapta.
Prezentarea raportului de condamnare a comunismului din Romania a avut, dupa cum era de asteptat, partea sa de circ, in conditiile in care Parlamentul avea ca invitati doi fosti sefi de stat europeni.
Protestul reprezentantilor inspectoratelor pentru situatii de urgenta din tara fata de pronuntarea sentintei de condamnare la moarte reprezinta si un semnal de solidaritate internationala fata de acestia.
Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 (IRR) a organizat ieri o dezbatere asupra Raportului Comisiei prezidentiale de condamnare a dictaturii comuniste, optiune de altfel deloc surprinzatoare, dat fiind faptul ca respectivul institut este condus de unul dintre "incriminatii" raportului, Ion Iliescu.
Presedintele a mentionat ca este evident ca s-au facut progrese, "dar viteza de la inculpare la condamnare este scazuta. Mi se pare necesar ca in perioada urmatoare sa fie facuta o analiza serioasa asupra a ceea ce s-a intamplat in Energie din 2000 pana in prezent".
Pentru folosirea de catre presedinte a expresiei "tiganca imputita", CNCD a stabilit aplicarea formulei de avertisment, condamnare publica. Forul i-a aplicat lui Traian Basescu cea mai usoara sanctiune pe care o avea la dispozitie, dintre cele prevazute de legea care reglementeaza domeniul combaterii discriminarii.
Consideratiile sefului de stat la adresa celor 322 de parlamentari au fost facute cu ocazia lansarii unei carti semnate de Vladimir Tismaneanu, cel care a redactat raportul de condamnare a comunismului insusit de Traian Basescu.
Reprezentantul PRM a aratat ca, "avand in vedere grava incalcare a Regulamentului Senatului", aceasta Camera a Parlamentului trebuie sa adopte o hotarare de condamnare a actiunilor "antiromanesti si antieuropene" ale UDMR.
Am dori sa avem o discutie in Prezidiul Academiei, insa potrivit legii excluderea este posibila numai dupa o condamnare definitiva.
existenta unui hotarari de condamnare penala. Prin contestatia depusa de Iulian Mihaila la instanta s-a sustinut ca Eduard Vasilache a fost condamnat in 2003 pentru infractiunea de inselaciune, neindeplinind conditiile prevazute de articolul 5 din Legea 67/2004 privind dreptul de a candida pentru un post in administratia locala.
google-analytics.com