Cautare

210 de rezultate pentru "adelina popovschi condamnare" (3.95 secunde)
Adrian Nastase ar fi primit o scrisoare oficiala in care i s-au explicat motivele care au determinat aceasta masura din partea Ambasadei SUA, potrivit Jurnalul.ro.
O sa aflati din discursul in maghiara al lui MRU, eventual un discurs de condamnare a Trianonului. Sa ne intelegem, e ok sa respecti minoritrtile.
Ne referim la faptul ca Nastase si-a pierdut, odata cu ultima condamnare, calitatea de membru al PSD si nu o poate recupera mai devreme de primavara lui 2015.
Adrian Nastase a ocupat aceasta functie pana la data hotararii de condamnare la 2 ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii".
Bucuria cu care este intampinata orice arestare, orice condamnare a unui intreprinzator roman, mai mare sau mai mic, este bucuria prostilor.
Cu fiecare ancheta, arestare sau condamnare, avem dovada ca apucaturile din Estului salbatic au cam apus in Romania. Ca s-au dus timpurile in care milioanele de la bugetul tarii se cheltuiau pe despagubiri frauduloase, contracte mincinoase sau lucrari publice de mantuiala.
in 2006, presedintele Traian Basescu a dat curs apelului meu, dar numai printr-o condamnare de mucava facuta exclusiv pentru a-si putea transfera partidul de la Stanga la Dreapta europeana.
Spunea ca acea condamnare era exemplara. Neintelegand ca a deschis o periculoasa Cutie a Pandorei.
Surprinderea opiniei publice romanesti este cu atat mai mare cu cat in decembrie 1989, Congresul Deputatilor Poporului al URSS a acceptat, si Gorbaciov a semnat, raportul Comisiei Yakovlev, care condamna protocoalele secrete ale Pactului Ribbentrop-Molotov, iar in 1992 presedintele Boris Eltin a dispus declasificarea pactului, un fel de condamnare implicita a acestui act politic.
Au fost eliminati, din cele mai multe partide parlamentare, nu numai cei care au avut o condamnare penala fara interdictia de a fi alesi, ci si inca doua categorii.
A luat condamnare pentru partid si, dupa ce l-a preluat, a castigat alegerile zdrobitor. Pentru prima oara in istorie, PSD a luat Ardealul.
In ipoteza de neomis in care in acel dosar Liviu Dragnea ar suferi o noua condamnare, conform art. 110 din Constitutie, guvernul si-ar inceta mandatul.
O condamnare nedreapta si o lege profund neconstitutionala nu mi-au dat dreptul sa fiu premier, declara Liviu Dragnea saptamana trecuta.
cel mai puternic om al planetei n-are nici o problema sa se intalneasca cu domnul Dragnea, in ciuda faptului ca acesta are o condamnare in tara lui.
O cariera politica intre doua referendumuri si - s-ar mai putea spune - o condamnare cautata cu lumanarea de executantii statului paralel al lui Basescu si continuatorii lor din statul de drept al lui Iohannis.
RejudecareTribunalul Bucuresti a pronuntat o sentinta de condamnare fata de Genica Boerica, acesta primind opt ani de închisoare pentru un sir de returnari ilegale de TVA si spalari de bani prin sute de conturi din strainatate.
  Ca exceptii, Fondul nu garanteaza „depozitele administratorilor, conducatorilor, directorilor, cenzorilor, auditorilor financiari, actionarilor semnificativi ai institutiei de credit, familiilor persoanelor fizice de mai sus - sotii, precum si rudele si afinii de gradul întâi, tertelor persoane care actioneaza în numele deponentilor mentionati, persoanelor fizice si juridice care au obtinut, pe baza individuala, rate de dobânda si concesii financiare care au contribuit la agravarea situatiei financiare a institutiei de credit si nici depozitele rezultate din tranzactii pentru care au fost pronuntate hotarâri judecatoresti definitive de condamnare pentru infractiunea de spalare de bani“, se mai arata în comunicatul institutiei.
Spagarul Scaletchi nu se afla la prima condamnare. In 1985 a fost arestat si condamnat la moarte dupa ce a incercat sa fure un vapor.
Apoi am crezut ca e o decizie de condamnare, pentru ca judecatorul se comporta ca unul de fond. Depasind statutul decent, neutru.
Intelegand dupa prima condamnare de cinci ani ca a pierdut batalia cu Timpul si cu Justitia, Dan Voiculescu a declansat batalia cu Istoria.
google-analytics.com