Cautare

519 de rezultate pentru "abuz" (2.74 secunde)
"Activitatea comisiei de ancheta in cazul Elena Udrea este un abuz fara precedent. O practica a anilor ‘50, a comisarilor poporului a fost preluata in zilele noastre, in 2009, de alesi ai poporului, incercand sa fabrice dovezi cu care sa incrimineze un membru al Guvernului", a acuzat Adriean Videanu.
Hrebenciuc a apreciat ca anuntul facut de Udrea, ca nu se va prezenta la audierile comisiei, constituie abuz in serviciu, infractiune de natura penala.
Senatorul PD-L, Iulian Urban, a declarat miercuri ca senatorii vor depune o initiativa la Biroul Permanent al Camerei Superioare, prin care solicita revocarea lui Geoana pentru abuz in serviciu. ... "S-a facut un abuz si la acel moment.
In urma anuntului, cei prezenti in sala au aplaudat indelung si au strigat numele primarului Aradului.Gheorghe Falca isi va anunta oficial candidatura va fi facut in urmatoarea perioada.La inceputul lunii februarie, magistratii Tribunalului Arad au cerut inceperea urmaririi penale a primarului democrat-liberal pentru abuz in serviciu.
Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.
"Este un abuz evident din partea Guvernului si a ministerului Apararii.
Indiscutabil, guvernarea Basescu-Boc trebuie sa plece. A mers din esec in esec, din abuz in abuz, din dispret in dispret. Corect!
Potrivit emaramures.ro, Anghel a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu in forma calificata.
Ei bine, in aceste conditii, domnul Teodor Baconschi mai comite un abuz, pentru care opozitia ar trebui sa-i faca imediat o plangere penala cu mai multe capete de acuzare.
(...) Intelegem fenomenul ca atare, ca Puterea e tentata sa alunece, sa mai faca greseli, dar acum se merge din abuz in abuz.
Codul etic al PDL prevedea insa eliminarea din partid a membrilor trimisi in judecata, caz in care se afla si Cristian Poteras, pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.
De amintit ca primarul Florin Pavel este anchetat in stare de arest preventiv de Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj pentru comiterea infractiunilor de abuz in serviciu, abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave, neglijenta in serviciu si luare de mita.
Sigur, un abuz nu scuza un abuz, ci deschide calea pentru unul si mai mare. Diferenta, totusi, este ca "majoritatile" lui Traian Basescu nu au fost niciodata legitime, rezultate in urma votului, in vreme ce USL tocmai a trecut testul unor alegeri, fiind validata cu un scor confortabil.
Si ca asta s-ar numit abuz in functie, abuz de putere, daca ar fi un presedinte legitim si ca ar putea fi suspendat pentru substituirea calitatii de prim-ministru si ar putea fi demis direct pentru inalta tradare - si ceva din toate astea trebuie facut, pentru ca azi a declarat ca la Consiliul European din noiembrie va angaja Romania in sensul precizat mai sus.
Judecatorii au finalizat zilele trecute cel mai complex dosar de coruptie instrumentat vreodata pe raza Curtii de Apel Galati, toti inculpatii fiind condamnati pentru comiterea unei multitudini de infractiuni, pornind de la trafic de influenta si luare de mita pina la abuz in serviciu, deturnare de fonduri si inselaciune.
Organizatia Patronala a Industriei Alcoolului si Bauturilor Alcoolice - Garant atrage atentia printr-un comunicat ca masura de ridicare a licentei de productie si comercializare a alcoolului etilic pentru SC Scandic Distilleries SA este "un abuz grosolan la adresa firmei, care creeaza premise foarte periculoase in continuare".
Dosarul a fost transmis Parchetului, deoarece inspectorii au stabilit ca faptele pot fi penale, sub incadrarile de neglijenta si abuz in serviciu.
Fostul director al BCR Novaci, Sorin Popescu, si fosta contabila-sefa a sucursalei, Marilena Giurca, au fost condamnati la câte cinci ani de închisoare pentru abuz în functie contra persoanei.
Abuz in serviciu, purtare abuziva, iar pentru Marin si exercitarea fara drept a unei profesii, sunt invinuirile care li se aduc angajatelor Primariei.
Disensiunile dintre doua asociatii de proprietari, care au ajuns si in instanta, au dat dureri de cap conducerii Apaterm, directorul general al societatii, George Cubasa, declarand ca s-a ales cu plangere la DNA prin care este acuzat in mod neintemeiat de abuz in serviciu, dare si luare de mita, santaj si chiar genocid.
google-analytics.com