Cautare

519 de rezultate pentru "abuz" (3.30 secunde)
Disensiunile dintre doua asociatii de proprietari, care au ajuns si in instanta, au dat dureri de cap conducerii Apaterm, directorul general al societatii, George Cubasa, declarand ca s-a ales cu plangere la DNA prin care este acuzat in mod neintemeiat de abuz in serviciu, dare si luare de mita, santaj si chiar genocid.
Însa, nici pentru GdS, Alpha Leasing nu a precizat de ce a marit dobânda.  "Este clar un abuz!"  Avocatul Iulian Urban este de parere ca si IFN-urile trebuie sa se supuna acelorasi reguli ca si bancile.
"Este un abuz al patronilor" Presedintele filialei doljene a Blocului National Sindical (BNS), Victor Peta, sustine ca angajatorii romani au gasit modalitatea prin care sa fenteze si statul, si angajatii. "Este un abuz al patronului, daca il pune sa aleaga intre a-si face firma si a pleca acasa.
Tribunalul Constanta a decis, miercuri seara, achitarea lui Sever Muresan (foto) si a lui Mircea Horia Hossu, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals material, uz de fals, folosirea creditului cu rea credinta si abuz in serviciu, in dosarul fraudarii Bancii Dacia Felix.
Abuzul de drepturi, o cauza noua Electrica SA acuza CEZ AS de abuz de drept. ... Potrivit specialistilor din domeniu, este prima cauza de "abuz de drepturi" admisa de o instanta din Romania.
In disperare de cauza, botosaneanul a facut plangere la CSA dupa care a depus si o plangere penala la Parchet impotriva reprezentantilor Euroins, pe care ii acuza de abuz in serviciu.
Actualii si fostii functionari sunt acuzati de abuz in serviciu contra intereselor publice in scopul obtinerii de avantaje patrimoniale, fals intelectual, instigare la fals intelectual, complicitate la abuz in serviciu, uz de fals, fals in declaratii si evaziune fiscala.
Clubul oltean a cerut inceperea urmaririi penale fata de membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat excluderea Universitatii Craiova din FRF, acuzandu-i de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. ... Acestia sunt invinuiti de abuz in serviciu si de sustragere de bunuri de sub sechestru.
Avand in vedere suspiciunile de abuz, coruptie si partizanat politic ce planeaza asupra numitului Horia Georgescu, senatorul Valer Marian revine azi si cere Senatului Romaniei sa adopte de urgenta o hotarare prin care sa solicite Consiliului National de Integritate, organism desemnat si coordonat de Camera superioara a Parlamentului, revocarea lui Horia Georgescu din functia de presedinte al ANI.
Deputatul George Becali a fost condamnat luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 2 ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu.
Medicul Serban Bradisteanu, ACHITAT in dosarul de coruptie privind dotarea spitalelor-penitenciar Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, marti, de Tribunalul Bucuresti, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primirea de foloase necuvenite, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita 4 milioane de euro in contextul unei licitatii pentru echiparea spitalelor-penitenciar.
Cocos, Nicolae Pinalti si Nicolae Niro sunt acuzati de spalare de bani, trafic de influenta, aderare la grup infractional organizat, iar fostul ministru Sandu Gabriel de abuz in serviciu, luare de mita si aderare la grup infractional organizat.
Orice ar face, orice abuz, orice exces. ... Puterea de care dispune acum Codruta Kovesi e nemasurata, ii permite absolut orice exces, orice abuz.
Procurorii anticoruptie arata ca, in perioada in care Dragnea era presedintele Consiliului Judetean Teleorman si al PSD Teleorman, acesta ar fi instigat la abuz in serviciu si fals intelectual in forma continuata.
ca actiunea sa sa fie considerata un abuz de putere si un derapaj sever de la conduita si atributiile sale legale!
- Hidrocefalie - boli psihice - cataplexie - ticuri - abuz de alcool, abuz de droguri - coma (diabetica, hepatica, uremica, vasculara, posttraumatica) - moartea cerebrala.
Anca Dragu a spus ca este ,,un abuz de putere" si o ,,tiranie a majoritatii" si ca se va adresa Curtii Constitutionale.
Linia 119 a fost deschisa de autoritati in sprijinul copiilor care sunt victimele unui abuz, sau sunt neglijati in familie.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, fostul ministru Costel Alexe, este urmarit penal intr-un dosar de abuz in serviciu. El este acuzat de procurori ca a numit un manager, desi acesta nu indeplinea conditiile legale.
Primarul Sectorului 3 Robert Negoita este cercetat de DNA pentru abuz in serviciu, alaturi de sase fosti si actuali sefi din administratia locala, pentru un prejudiciu urias, de peste jumatate de miliard de lei.
google-analytics.com