Cautare

519 de rezultate pentru "abuz" (7.92 secunde)
Astfel, senatorul liberal a precizat faptul ca Patriciu a fost tinut in ancheta timp de 18 ore, aspect pe care Hsotti l-a considerat a fi un abuz al organelor de cercetare penala.
El a aratat ca prin ordinele de incetare a mandatului unor vicepresedinti sau presedinti PSD de consilii judetene care sunt membri ai ATOP actuala Putere comite “un abuz“ si a subliniat ca, in cazul CJ Sibiu, a fost suspendat din functie numai vicepresedintele PSD, desi si presedintele CJ, membru al FDGR, si celalalt vicepresedinte, membru al PC, se aflau in aceeasi situatie.
Un an mai tirziu, in aprilie 1999, era pus sub acuzare generalul Victor Athanasie Stanculescu (fost ministru al apararii), invinuit fiind de procurorii militari de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.
Cererea de despagubire a fost depusa la Judecatoria Sectorului 4, unde se analizeaza dosarul in care cei patru au fost acuzati de abuz in serviciu si complicitate la aceasta infractiune.
373/2004, ca si a celor de abuz in serviciu impotriva intereselor statului in forma agravanta, fals intelectual, actiuni impotriva ordinii constitutionale, comunicare de informatii false si asociere pentru savarsirea de infractiuni“, informa Biroul de presa al Ministerului Public.
Ei au semnat un comunicat prin care cer retragerea de urgenta a ordinului privind destituirea lui Contac, demisia prefectului pentru abuz in serviciu, sa se ia act de dosarele in care sint cercetati parlamentarii Mihai Tabuleac si Radu Dragus si demiterea consilierilor judeteni Corneliu Popescu, Ioan Ciobanu si Rodica Hutuleac pentru incompatibilitate si a secretarului general al Prefecturii, Mihai Elvadeanu, acuzat de afaceri ilegale cu terenuri.
El a catalogat drept abuz ceea ce a facut prefectul de Botosani, sustinind ca presedintele CJ a fost demis de acesta pe criterii nelegale, politice.
Viceliderul democratilor a catalogat gestul lui Adrian Nastase de a refuza sa convoace marti o sesiune extraordinara pentru modificarea Regulamentului Camerelor si a Legii administratiei publice, drept „cel mai mare abuz de la alegerea lui ca presedinte al Camerei Deputatilor“.
Procurorul Morar este cel care a instrumentat dosarul fostului magistrat Viorel Burzo, cel al lui Liviu Ciupe (fost director al Regiei de Drumuri si Poduri Cluj), dar si dosarul „Alimentara“, in care fostul primar Gheorghe Funar a fost acuzat de abuz in serviciu.
Partidul Popular, infiintat de fostii deputati PRM Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, reclama atitudinea abuziva si de intimidare a politiei fata de cei 40.000 de membri care au semnat pentru inscrierea partidului.
Deputatul PNL Mona Musca a anuntat ieri ca solicita demiterea procurorului general, Ilie Botos, pe care il acuza de abuz in functie si dezinformarea opiniei publice in cazul deputatului liberal Dragos Ujeniuc.
Asociatia Pro Democratia din Craiova l-a dat in judecata pentru acest abuz. Tot Solomon este celebru si pentru ca l-a pilduit pe Dinescu in fata a 4.000 de oameni, sugerandu-i sa-si schimbe orientarea politica daca vrea sa ramana in Oltenia.
Departamentul National Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva primarului Constantei, Radu Mazare, care este invinuit, alaturi de alte 11 persoane, de abuz in serviciu si fals intelectual, in dosarul 29/2005 cu privire la retrocedarea unor terenuri.
E o infractiune foarte grava ceea ce a facut Federatia Aflarea verdictului l-a iritat la maximum pe finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, care considera ca Mircea Sandu si compania au facut un abuz.
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva lui George Copos, a directorului general al Loteriei Nationale, Nicolae Cristea si a unuia dintre actionarii de la grupul de firme ANA, Gilio Giusepe Roza, acuzati de abuz in serviciu si evaziune fiscala.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto) o acuza pe Rodica Stanoiu, senator PSD si presedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, ca a incalcat grav Regulamentul Senatului.
Si, evident, pentru a plati deja tributul candidaturii, nu numai ca ma injura, dar si anunta un abuz: - Cit timp voi mai fi in C.N.A.
Deoarece webmaster-ii (proprietarii de site-uri) au facut abuz de acest factor, motoarele de cautare au alcatuit algoritmi mult mai complecsi, care includ:
"Este un abuz prin care s-a incercat sa fiu presat psihologic", a declarat Patriciu la iesirea de la tribunal.
Departamentul National Anticoruptie a inceput intocmirea actelor premergatoare urmaririi penale a acestuia in dosarul schimbarii carnetelor de revolutionari, in urma plangerii penale depuse de Asociatiile de Revolutionari Decembrie 1989 - Metrou si 21 Decembrie in care il acuza pe fostul sef al statului de abuz in serviciu contra intereselor publice si de conflict de interese.
google-analytics.com