Cautare

519 de rezultate pentru "abuz" (4.09 secunde)
Calin Popescu Tariceanu a fost achitat definitiv in dosarul de abuz in serviciu privind incompatibilitatea unui fost parlamentar.
Vazand ca au de-a face cu constituirea unui grup infractional organizat, santaj si abuz in serviciu, ofiterii Anticoruptie craioveni au sesizat procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova.
Fostul selectioner al echipei nationale de fotbal Victor Piturca a afirmat, miercuri, ca nu a semnat nimic din ce i-au prezentat procurorii in dosarul privind achizitii ilegale in timpul pandemiei de COVID, sustinand ca este nevinovat si ca ceea ce se intampla este "un mare abuz".
La data de 19.09.2011, o societate de leasing a formulat plangere penala impotriva reprezentantilor unei societati de transport, sub aspectul savarsirii de catre acestia a infractiunilor de inselaciune si abuz de incredere cu ocazia derularii unor contracte de leasing pentru doua semiremorci si doua autoutilitare, in valoare toatala de 310.000 euro.
Frica de inevitabilul incalcarii drepturilor tale, si aici vorbim si de salariile taiate, si de pensiile micsorate, dar si frica de a reactiona la orice abuz pentru a nu deveni victima unui abuz mai mare.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, ar scapa si el basma curata, din dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu.
Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca nu a fost informat cu privire la amendamentul din proiectul de modificare a Codurilor Penale care prevedea instalarea unui prag de 250.000 de lei pentru infractiunea de abuz in serviciu.
Totodata, secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, a fost suspendat din functia de primar pentru abuz in serviciu in 2001, apoi in 2003 a fost amendat de Parchetul Judecatoriei Cluj si de Judecatoria Suceava cu amenda penala.
Acesta a fost arestat de structura centrala a PNA in aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice, din care pentru o parte a fost trimis in judecata (prin rechizitoriul emis in dosarul nr.
Pretinderea sau, mai grav, impunerea de catre functionarii de stat a platii unor sume de bani catre firme private sub acoperirea unei "sponsorizari” suna limpede a abuz.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Parvulescu este de parere ca acest abuz de resurse publice este o frauda care afecteaza alegerile inca de acum.
Parvulescu este de parere ca acest abuz de resurse publice este o frauda care afecteaza alegerile inca de acum.
Funar considera ca membrii Guvernului pot fi incadrati conform unor articole din Codul Penal la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si a intereselor publice.
Alianta cere acestei institutii cercetarea membrilor BEC sub aspectul comiterii infractiunilor de abuz in serviciu impotriva intereselor statului in forma agravanta, de fals material in inscrisuri oficiale, de fals intelectual, de actiuni impotriva ordinii constitutionale, complot, comunicare de informatii false si asociere pentru savirsirea de infractiuni, toate fiind prevazute de Codul penal.
In cele mai multe dosare, Nicolae Marghiol este cercetat pentru comiterea infractiunilor de evaziune fiscala, fals si uz de fals si abuz in serviciu.
Cu toate acestea, nu putem sa nu mentionam inca un grav abuz, pus de cei implicati tot pe seama PSD.
Evident, democratii au o alta versiune a celor petrecute la Eforie, mai exact acestia au sesizat ca reprezentantii politiei locale se fac vinovati de abuz, solicitand chiar demiterea sefului Politiei Eforie, Gabriel Coteanu", precizeaza democratii.
Conform anuntului facut de Antonie Iorgovan - avocat si senator PSD - Basescu este acuzat de savarsirea infractiunilor de fals si abuz in serviciu contra intereselor publice deoarece s-ar fi "autoimproprietarit” in timpul mandatului sau de primar al Capitalei cu imobilul din str.
Un grup de senatori ai PSD a depus ieri la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie un denunt penal impotriva “cetateanului Traian Basescu, in calitate anterioara de primar general al Capitalei“, in care il acuza de fals in declaratii, uz de fals si abuz in serviciu.
google-analytics.com