Cautare

519 de rezultate pentru "abuz" (4.55 secunde)
Acesta a spus ca si "isteria" privind vanatoarea de incompatibili din judet face parte din aceeasi strategie de distrugere a PSD si ca vrea sa creada ca justitia va fi integra si va constata ca suspendarea sa din functia de presedinte al consiliului judetean printr-un ordin al prefectului este un abuz.
In dosarul prea plimbat ii regasim vedete pe fostul director al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Gheorghe Nicolau, si pe directorul economic, Livia Arsene, ambii cercetati pentru abuz in serviciu.
Domnul ministru isi permite un abuz fata de istoria acestei sculpturi. Si nu se bazeaza chiar pe nimic, in afara citorva marturii din proces si din media, care si ele pot fi supuse judecatii.
Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, s-a prezentat ieri-dimineata la Parchetul instantei supreme, ca urmare a unei citatii in legatura cu un denunt in care a fost acuzat de abuz in serviciu.
Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a fost prezent vineri dimineata la Parchet, ca urmare a unei citatii in legatura cu un denunt in care a fost acuzat de abuz in serviciu.
Nastase si-a exprimat revolta printr-o scrisoare adresata conducerii Camerei fata de sesizarea lui Ujeniuc pentru ca Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa efectueze o cercetare penala a sa pentru "abuz in serviciu contra intereselor publice", in conditiile in care Constitutia nu-i da acest drept.
Turianu risca sa fie cercetat pentru abuz Pe langa pozitia de presedinte al Colegiului, Turianu risca sa-si piarda si pozitia de membru al acestuia, alaturi de compromiterea reputatiei in cazul in care acuzele sale nu se vor dovedi adevarate.
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost pus ieri sub acuzare intr-un dosar in care este cercetat pentru abuz in serviciu si instigare la distrugere.
PIN" este monitorizarea "la sange" a activitatii administratiei publice judetene, avand obligatia de a semnala si sanctiona orice abuz sau act de coruptie al celor din fruntea judetului.
In dosarul care se afla la DNA, primarul mai este cercetat si pentru fals, uz de fals, inselaciune si abuz in functie.
Pe langa desfiintarea lui Iliescu, sutele de revolutionari au cerut si demisia deputatului Emilian Vasile Cuteanu, fost secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din decembrie 1989 si obiectul unui dosar penal pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, precum si de efectuarea de operatiuni financiare incompatibile cu functia sa.
• Vindecarea poate fi afectata de interventiile precedente, chimioterapie, iradiere, fumat, abuz de alcool, diabet, medicamente. • Ati prefera sa faceti reconstructia de san inainte sau dupa completarea tratamentului pentru cancer de san?
Ujeniuc a declarat ca, prin aceasta plangere, liberalii asteapta ca procurorul de caz sa ia in considerare denuntul anterior al grupului PNL cu privire la "trimiterea in judecata a lui Adrian Nastase" pentru "abuz in functie".
In plus, Savu a fost trimis in judecata si pentru "fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata, sau abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, in forma continuata".
Directorul ICA Gheorghe Mencinicopschi a fost acuzat de complicitate la infractiunea de stabilire a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a institutului, abuz in serviciu contra intereselor publice si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
- suicid - comportament autodistructiv cum ar fi auto-mutilarea - depresie - abuz de alcool, droguri sau medicamente prescrise - saracie - lipsa locuintei - conflicte familiale - inabilitatea de a lucra sau a merge la scoala - probleme medicale datorate medicatiei antipsihotice - pacientul poate fi victima sau realizatorul unor acte penale - afectiuni cardiace, deseori legate de fumatul intens.
Chirita crede ca este vorba despre un abuz, fapt intarit si de consilierul judetean PNL Victor Manea, care considera inadmisibila atitudinea conducerii CJC in conditiile in care aceste sume sunt obligatorii si au fost deja votate de CJC.
Pentru el, minciuna functioneaza ca un mijloc de a-i controla pe altii, manipulandu-le perceptia asupra realitatii (ceea ce expertii numesc abuz psihologic - engl.
114/2003 - privind alegerea presedintelui CJC - "este cel mai mare abuz savarsit de Danut Culetu, cel care are ca sarcina respectarea legalitatii doreste continuarea conflictului politic la nivelul judetului Constanta".
Ultimul din cei trei este urmarit penal de Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj pentru abuz in serviciu si alte infractiuni care vizeaza inselaciunea si falsul, dupa ce a fost implicat in eliberarea unor certificate de psihopedagogie false, pe vremea cand era director al Colegiului de Institutori din Targu Jiu.
google-analytics.com