Cautare

4886 de rezultate pentru "24" (1.65 secunde)
Avocatul lui Dan Voiculescu, Calin Andrei Zamfirescu, a sustinut in fata instantei Tribunalului Bucuresti, in urma cu doua zile, ca articolul 34 din Hotararea de Guvern 24/2008 privind functionarea provizorie a CNSAS intra in contradictie cu articolele 21, 24, 53, 124 si 126 din Constitutie care stabilesc o serie de drepturi fundamentale - cum ar fi dreptul la un proces echitabil, egalitatea justitiei sau interzicerea infiintarii de instante extraordinare - si a cerut suspendarea pocesului si trimiterea dosarului la Curtea Constitutionala pentru controlul legalitatii.
De asemenea, in document se contesta legalitatea convocarii congresului din 24 august, in care Radu Sarbu a fost ales presedinte al partidului. "CNC al PNŢCD nu recunoaste asa-zisul congres al partidului organizat in data de 24 august la Bucuresti, considerandu-l ilegal ti nestatutar.
In ceea ce priveste aceasta ultima varianta, cea mai bine vazuta formula postelectorala este o colaborare guvernamentala intre PDL si PNL (34 la suta), celelalte variante intrunind 27 la suta (un Guvern PNL-PSD), 16 la suta (un Guvern PSD-PDL) si respectiv 24 la suta (un Cabinet care sa reuneasca reprezentantii tuturor celor trei partide mari).
Inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat aplicarea decretului prin care presedintele Traian Basescu a retras in data de 24 mai 2007 liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, ordinul "Steaua Romaniei" in grad de cavaler, distinctie ce ii fusese acordata lui CV Tudor de fostul presedinte Ion Iliescu.
Grupul lui Radu Sarbu din PNTCD s-ar putea adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul in care instanta va da castig de cauza grupului Milut, in privinta legitimitatii conducerii partidului, aleasa la congresul din 24 august.
Propunerea de modificare si completare a legii 10/2001 a fost adoptata la Camera Deputatilor pe 24 iulie cu 197 de voturi pentru, 17 contra si 24 de abtineri din 239 de deputati.
Judecatorul Florin Meleaca, membru BEJ Galati, ne-a declarat ca nici o alta formatiune nu si-a depus listele de candidati, in conditiile in care termenul limita pentru incheierea procedurii expira astazi la ora 24:00.
Astfel, Tariceanu a avut 27 de aparitii la stirile difuzate de postul Antena 3, in perioada analizata, 24 de prezente in stirile Realitatea TV, 15 prezente in stirile de la Antena 1, 14 - la Pro TV si 11 - la "Jurnalul TVR".
"Ieri la ora 24:00 s-a incheiat depunerea candidaturilor la alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat. ... Conform informatiilor primite de la Tribunalul Galati, orice persoana interesata poate ataca cu recurs la Curtea de Apel Galati hotararea primei instante in termen de 24 de ore.
Odata cu apropierea alegerilor, doi dintre parlamentarii bihoreni si-au schimbat cu repeziciune cariera, punandu-se la umbra Curtii de Conturi. Atat Verginia Vedinas, cat si Pete István considera ca demersul lor este normal, dat fiind ca au la baza profesii utile pentru respectiva institutie.
Conform informatiilor furnizate de judecatorul Florin Meleaca, in termen de 24 de ore se mai poate contesta doar completarea Biroului Electoral Judetean cu reprezentantii partidelor neparlamentare.
Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera Deputatilor si urmeaza sa fie distribuit tuturor deputatilor pentru studiu individual, presedintele institutiei, Bogdan Olteanu, precizand ca data de 20 decembrie reprezinta termenul limita pentru prezentarea raportului.
Doru Resmerita, candidatul PD-L in Colegiul de deputati numarul 6 din municipiul Galati, a prezentat rezultatele unui sondaj de opinie realizat in ultimele doua saptamani pe site-ul sau de campanie.
Potrivit legii, cu 24 de ore inainte de inceperea votarii sunt interzise difuzarea de emisiuni, dezbateri si stiri electorale, dar si invitarea sau prezentarea candidatilor in programe sau comentarii privind campania electorala.
Exista apoi un numar de 24 biserici ortodoxe, dintre care 9 sunt in constructie, ceea ce arata ca sunt mult sub necesarul decent existent pentru folosul spiritual si social al credinciosilor ortodocsi si al intregii comunitati, stiut fiind faptul ca Biserica are o puternica incarcatura sociala si comunitara, orasul nostru fiind intr-un amplu proces de dezvoltare", se mai precizeaza in comunicatul de presa al Episcopiei Ortodoxe.
Legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 24/2008 prin care se reglementeaza functionarea CNSAS, promulgata joi de seful statului, contine si niste prevederi care au starnit controverse in Parlament.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) a contabilizat numarul de voturi valabil exprimate in plen de parlamentari, din totalul voturilor exprimate in intervalul 6 februarie 2006 - 24 iunie 2008 la Camera Deputatilor, respectiv 19 aprilie 2006 - 30 iunie 2008 la Senat.
Luni, 24 noiembrie, va avea loc sedinta de instruire a presedintilor si loctiitorilor sectiilor de votare, iar in zilele de 28 si 29 noiembrie se vor verifica sectiile de votare din intregul judet.
Ieri a avut loc deschiderea oficiala a DJ 242 E Oancea - Roscani, reprezentantii CJ alaturi de cei din Raionul Cahul fiind prezenti atat la acest eveniment cat si la semnarea protocolului de colaborare in redactarea unei "Strategii de colaborare transfrontaliere in domeniul dezvoltarii infrastructurii de interes local".
Cererea se depune la Biroul Electoral Central in termen de cel mult 24 de ore de la incheierea votarii, sub sanctiunea decaderii.
google-analytics.com